Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

gözün aydın canım çok sevindim test sonucuda değer kaç çıkmış acaba söledi mi doktorun bizim daha haftaya belli olucak olsun iyi çıksın sonuçlarda bekleyelim napalım
Sormadım canım söylese de anlamayacaktım sadece tertemiz korkacak bir şey yok dedi zaten ölçüm sırasında da %80 temiz çıkar demişti:) darısı başına sen de güzel sonuç alırsın içini ferah tut canım bebişler turp gibi doğar Allah'ın izniyle:)

Canlar benim de ikili test sonuçlarım temiz çıktı iki hafta sonra kontrol var cinsiyetini o zaman öğreneceğiz kısmetse, bakalım 2014 senesi pembe mi mavi mi ağırlıkta olacak :)

bakalım canım burada da biz yine devam ederiz olmadı zaten halen kendi topiğimiz yıkılmadı ayakta:))

canımm gözün aydın çok sevindim:))

Canlar benim de ikili test sonuçlarım temiz çıktı iki hafta sonra kontrol var cinsiyetini o zaman öğreneceğiz kısmetse, bakalım 2014 senesi pembe mi mavi mi ağırlıkta olacak :)

gözün aydınnn bence senden de erkek haberi gelir:)))

Canım gözümüz aydın aynı gün güzel haberler almışız:)
canımm gözün aydın çok sevindim:))

Çok teşekkür ederi teyzesii:)))

kızlar belki yeni giren olmuştur bilginiz olsun burada çok az kişi kaldığımız için 2014 temmuz anneleri topiğine kayıyoruz yavaş yavaş ama tabi demişbaş topiğimizede devam eğer burada aktif az kişi varsa bilinki bizler oradayızdır sizde kaçın gelin:))

canım lınk seklınde versene ordamı takılıoruz artık bende gelırım

canımmm saat 12:10 dan bu yana sana özelden mesaj yazmak için debeleniyorum ama hiçbiri gitmiyo güncellep,değiştirip yazıyorum nafile sanırım bi sıkıntı var inşallah yazmayı başaracağım

merhaba kızlar doktora gittim en sonunda bizim yaramaz cinsiyetini göstermedi kapatıyormuş dedim iila tahmininiz vardır ilk zamanlar yanılma payı oluyormuş o yüzden kafanızı karıştırmak istemem dedi şubata gün verdi o zaman belli olur işte bir ay daha bekliyecez artık birde ben özele gidiyorum ama renkli ultrason yok birde göstermeyince kapatıyormuş:)dedi doktor utangaç galiba bizimki.:)ense kalınlığına iyi dedi gelişimini beğendi bir arkadaş sormuş birden ağrı vuruyor diye benimde oluyor o durum doktoruma söyledim bana magnezyum verdi hamilelikte kramp oluyor nedeni magnezyum eksikliğinden birden ağrı sancı oluyor suya katılıp içiliyor ilaç böyle durum varsa kullanabilirsiniz doktorunuza sorup.kan ilacına başladık artık zaten kansızlık çıkmıştı bende.kızlar ben özele gittiğim halde beğenmedim doktorumu değiştirecem diyarbakırdayım doğru düzgün doktor bulamadım ya muayenem uzun sürmedi ense kalınlığı ölçümünü söylemedi sadace iyi dedi ve normal ultrason olduğu için bebişin hareketlerini göremedim sizin anllattığınız gibi değildi eşimde değiştirelim diyor ve ben doktorun odasındayken birşeye tanık oldum çok üzüldüm 16 yaşında kız yukarda doğum yapıyor doktor sadece telefon açıp durumunu sordu yanına çıkmadı bende tansyon ölcümü için yukarı çıktım psikolojim alt üst oldu tansiyon için beklerken kız doğumdaydı onun sesi bağırması kulağımdan gitmiyor oturdum ağladım kızın annesi bir yandan ağlıyor çok kötü oldum daha 16 yaşında ya çok üzüldüm...

canımmm saat 12:10 dan bu yana sana özelden mesaj yazmak için debeleniyorum ama hiçbiri gitmiyo güncellep,değiştirip yazıyorum nafile sanırım bi sıkıntı var inşallah yazmayı başaracağım

canım senden bir msj gelmiş onda da msjlarım gitmiyor yazıyor

canım doktorundan memnun değilsen değiştir bencede doktor çok önemli yani bilmiyorum benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem belki ama doktora güvenmen şart bence bende özele gidiyordum baktım doktor çok ayrıntıya giriyo herşeyi analtıyo eee bizler cahiliz bilmiyoruz ki neyin ne olduğunu yani anlıcamız dilden anlatmıyo bize aklımızda hep şüphe korku bırakıyordu birde çok para alıyo her gidişimiz 160 tl tahliller hep özel labaratuarlarda yapılıo falan filan derken şimdi özel haastaneye gidiyoruz doktorumuzu çok sevdik anlıcamız dilden anlatıyor bize merak ettiğimiz herşeyi bulunduğun şehri hiç bilmiyorum o yüzden doktor tavsiyesinde bulunamıyorum ben izmirdeyim orası nasıl bilmiyorum ama burda özel doktorlar çok para alıyor ayrıca bizde renkli veya boyutlu ultrasyona girmedik ama ultrasyon makinası güzel birşeye benziyo herşeyini görebiliyoruz bebişin biz 11+6 da ikiliye girdik o gün pipiyi gördük ama yanılma payımız var tabi bu haftaalrda

ben diyarbakırdayım cnm değiştirecem doktorumu güzel ilgilenmiyor özel hastahaneye gidiyorum bende şimdi başka doktor bulacam hayırlısı artık.

slm canlar bugün test sonucumu aldım çok şükür test güzel çıktı doktor üçlü teste gerek görmüyorum dedi. bebişimizde çok hareketli maşallah safra kesesini gösterdi burun sırt ve kafa kemiği oluşmuş çok güzel dedi. cinsiyet içinde bizim sıpa açtı bacaklarını doktor pipiyi göremedi bana kız gibi geliyor ama kesin bir şey söyleyemem dedi artık 25inde yeniden gidicem o zaman kesin öğreniriz ama sabırsızlanıyorum ilk bebeğim ama çok merak ediyorum alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

canım arkadaşım ağrım geçti çok şükür. O tarz ağrılar magnezyum eksikliğinden olabiliyor.Ama benim doktorum zaten bana elevit pronatal diye bir ilaç verdi.İçinde herşey var onu içiyorum...Bu arada bel ağrım kramp gibi garip ve derin bir ağrıydı.Baya canımı yaktı yani..

Çok geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah bir an önce bulantılarımız sonlanır. Mide bulantım için ayva yiyiyorum. Aç kaldığımda daha çok bulanıyor. Sürekli birşeyler atıştırmaya çalışıyorum. Daha hiç kilo almadım bu arada. Bulantılarım çok şiddetliyken taze zencefil kaynatıp içmiştim oda biraz rahatlatmıştı. Muzda mideyi bastırıyor. Bunları denemişsindir belki ama ben yinede yazayım dedim.Kendine çok dikkat et..

Kızlar moralim çok bozuk. Suratımda kahverengi küçük küçük çiller çıktı (((((((((((((((((((((((((((( Gebelikten mi bilmiyorum ama cidden sinir bozucu. Ne yapacağım ben şimdi Kilo aldım ,suratımda çiller çıktı kim bilir daha nelerle karşılaşacağım ...

Çil kız bebek derlerrr!! Cinsiyet belli mi? Benim de sivilceler boşver canım geçicek hepsi kalıcı değil bozma moralini

bebiş kız mı ? annesinin güzelliğini çalıyodur üzülme sen

Çil kız bebek derlerrr!! Cinsiyet belli mi? Benim de sivilceler boşver canım geçicek hepsi kalıcı değil bozma moralini

bebiş kız mı ? annesinin güzelliğini çalıyodur üzülme sen

inşallah kızlar doğumdan sonra geçer yoksa aynalara küseceğim ((( Doktor erkek olacağını söylemişti ama belkide yanılıyordur bilmiyorum.

canım elevit'te domuz jelatini olduğu haberleri konuşuluyor her yerde, internette de araştırabilirsin. Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…