Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar karakedi uzun zamandır girmiyor değil mi?bildiğim kadarıyla geçen c.tesi kontrolü vardır umarım ters giden birşey yoktur:50

canım ya bende izmirdeyim karataşı hep pahalı diye duymuştum bende şuan orayı düşünebiliriz epidural düşünüyorum çünkü bende hep korktum sezaryandan bende oaraya başlıyım en kısa zamanda ozaman

izmirli arkadaşım :) sevindim bir izmirli daha canım şöyle söyleyim sana eğerki doktor ve ahstane arayışın varsa kesinlikle ben tavsiye edebilirim karataşı dediğin gibi karataş önceden çok pahalıydı çevremde karataşa giden var onlardan duydum fiyatlar çok yüksek olduğu için hiç düşünmemiştim karataşa gitmeyim en son bi tanıdığımız oraya gidiyor o söyledi fiyatları böle diye ve doktorundan memnun olduğunu anlattı bende gittim gördüm doktorumuzu da hastaneyide beğendim osman çelik doktorumuz tavsiye ederim gidicek olursan adımı veririm sana tavsiyesiyle geldim dersin senden ve hastane şuan tadilatta iç dış komple dışı bitmek üzere gibi görünüyor içi de 2. katta olan doğumhane ve odalar 4 ve 5 taşınıcakmış 4 ve 5 katlar yeni yapılıyor muayene ücretleride bana çok uygun geldi yukarda da sölediğim gibi 32 tl olan muayene ücretini eğer 10 gün içinde tekrar gidersen ödemiyosun ben en son gittiğimde tam 10. günümdü almadılar ücret tahlil yaptırdı doktor ondan da herhangi bir ücret talebi olmadı anlcıan bir lira ücret ödemeden çıktım o gün herşeyden önemlisi doktora ısınmamız sevmemiz gerekiyor doktora daha ilk gittiğimiz gün bize cep nosunu verdi buda güzel bişey ben aramadım cebini şuana kadar ama aradığın zaman açtığını her şekilde cevapladığını duydum çevremden doğum ücretleri bence çok uygun çok uzun oldu ama ben çok hastane arayışına girdiğim için beğendiğim yeride anlatım tabsiye etmek istedim canım

izmirli arkadaşım :) sevindim bir izmirli daha canım şöyle söyleyim sana eğerki doktor ve ahstane arayışın varsa kesinlikle ben tavsiye edebilirim karataşı dediğin gibi karataş önceden çok pahalıydı çevremde karataşa giden var onlardan duydum fiyatlar çok yüksek olduğu için hiç düşünmemiştim karataşa gitmeyim en son bi tanıdığımız oraya gidiyor o söyledi fiyatları böle diye ve doktorundan memnun olduğunu anlattı bende gittim gördüm doktorumuzu da hastaneyide beğendim osman çelik doktorumuz tavsiye ederim gidicek olursan adımı veririm sana tavsiyesiyle geldim dersin senden ve hastane şuan tadilatta iç dış komple dışı bitmek üzere gibi görünüyor içi de 2. katta olan doğumhane ve odalar 4 ve 5 taşınıcakmış 4 ve 5 katlar yeni yapılıyor muayene ücretleride bana çok uygun geldi yukarda da sölediğim gibi 32 tl olan muayene ücretini eğer 10 gün içinde tekrar gidersen ödemiyosun ben en son gittiğimde tam 10. günümdü almadılar ücret tahlil yaptırdı doktor ondan da herhangi bir ücret talebi olmadı anlcıan bir lira ücret ödemeden çıktım o gün herşeyden önemlisi doktora ısınmamız sevmemiz gerekiyor doktora daha ilk gittiğimiz gün bize cep nosunu verdi buda güzel bişey ben aramadım cebini şuana kadar ama aradığın zaman açtığını her şekilde cevapladığını duydum çevremden doğum ücretleri bence çok uygun çok uzun oldu ama ben çok hastane arayışına girdiğim için beğendiğim yeride anlatım tabsiye etmek istedim canım

sağol canım valla aynen bende arayış içindeydim bana uzak aslında ama düzgün bi yerde doğum yapmak istiyorum o yüzden biraz zahmete katlanıcam fiyatları duyunca senden çok sevindim açıkcası çok teşekkür ederim açıklamaların için :)haberlerini bekliyorum burda

sağol canım valla aynen bende arayış içindeydim bana uzak aslında ama düzgün bi yerde doğum yapmak istiyorum o yüzden biraz zahmete katlanıcam fiyatları duyunca senden çok sevindim açıkcası çok teşekkür ederim açıklamaların için :)haberlerini bekliyorum burda

bize de biraz uzak kalıyor canım ama dediğin gibi düzgün bir hastane ve iyi bir doktor istiyorum aynı zamanda tabi uygun fiyatlar çok ucuk rakamlar ödemek istemiyorum bende sen nerde oturuyorsun bana bornova şifa çok yakın mesala çok kişide orayı gitmemi söledi ama nedense hiç içimden şifaya gitmek gelmiyor benim o yüzden gitmedim yoksa yürüyüş mesafem bile var

Slm kizlar nasilsiniz bakalim? kilodan bahsetmisiniz ya ben hic kilo almadim ya...mide bulantim cok fazla oluyor o etkiledi galiba kilo almami...3aydan sonra kesilir bulqntilar diyorlar ama bakalim ne zaman kesilecek :-(

Kızlarrrr içim içime sığmıyor doktordan çıktık bebiş kocamaan elleri ayakları kıpır kıpır yerinde durmuyor 3 boyutlu resmini ve cdsini aldık nazar degdiryeceğimi bilsem izleyip durucam burun kulaklar eller offf tam ısırmalık. Kıza benziyor dedi doktor erkek hissetmiştim çok şaşırdım mutlu oldum:) cin takvimi erkek rus takvimi kiz demisti bana. İkili test de yapildi sonuc haftaya cikacak. Ayy icimde kelebekler ucusuyor:))))

Kızlarrrr içim içime sığmıyor doktordan çıktık bebiş kocamaan elleri ayakları kıpır kıpır yerinde durmuyor 3 boyutlu resmini ve cdsini aldık nazar degdiryeceğimi bilsem izleyip durucam burun kulaklar eller offf tam ısırmalık. Kıza benziyor dedi doktor erkek hissetmiştim çok şaşırdım mutlu oldum:) cin takvimi erkek rus takvimi kiz demisti bana. İkili test de yapildi sonuc haftaya cikacak. Ayy icimde kelebekler ucusuyor:))))

canım senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirir inş ne güzel cd de almışsın bende senin yerinde olsam sürekli cd yi izlerim :) ikili testinde sorunsuz çıkar inş her şey yolundadır. bu arada ikili test için erken değil mi biz 31 de gidicez Allah izin verirse

Çok sevindim senin adına.Bende cuma günü gidicem çok sabırsızlanıyorum. Cd ve 3 boyutlu resim için ayrı bir şey mi yapman gerekiyor.
Banada verirler mi?

ayy canım maşallah ama bana da erkek gıbı geldı sankı vucut yapısı fılan ne bılım bıde orda kucuk bı pıpı var sankı :)))

kızlar ıkılı test ozel hastanede kac lıradır acaba bılen varmı bnm de bu cmt randewum ıple cekıyorum
sağ ol canım inşallah öyledir :)))

Aaaaaaa ilk senin hislerin tuttu yani, hamileler hisseder diyorlar. Pipisini çekip assaydiniz hemen duvara :)) bizim ailede erkek cok az, ben kurdele baglayip nazar boncugu takicam ucuna :)))) sakabi yana , bi de biz ogrenebilseydik hayirlisiyla.. 10 gun sonra randevum var yine. 13+ filan oluyoruz. Gosterir inşallah bizim sıpa pipiyi :)))):KK55:

alemsin valla ya güldürdün beni :)))))inşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin gerçi ben de tam olarak öğrenmiş değilim henüz ama umarım hislerimiz bizi yanıltmaz:KK55::KK55:

canım senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirir inş ne güzel cd de almışsın bende senin yerinde olsam sürekli cd yi izlerim :) ikili testinde sorunsuz çıkar inş her şey yolundadır. bu arada ikili test için erken değil mi biz 31 de gidicez Allah izin verirse
amin inşallah hepimizinkini canım ya:) fotoğrafa bakıyorum sürekli de cdyi izlemeye çekiniyorum çok garip bi his kahkaha krizine girdim ben güldükçe o oynuyor yerinde içim bi hoş oldu biraz heyecanım geçsin izleyeceğim bol bol:) 11 ile 14 haftaları arasında yapılıyormuş 11 de olduğumu görünce yaptı hemen doktor. Amin inşallah tertemiz çıkar sonuç keyfini sürmeye başlarım Allah'ın izniyle:) sen gittiğinde tosun gibi bi bebisle karsilasicaksin hazirla kendini:))) bu benim icimde mi diye sok geciriceksin:)

Çok sevindim senin adına.Bende cuma günü gidicem çok sabırsızlanıyorum. Cd ve 3 boyutlu resim için ayrı bir şey mi yapman gerekiyor.
Banada verirler mi?

Canım senin de bi sey kalmamış gitmene:) 2 güncük dayan bak o minicik kese Allah'ın izniyle kipir kipir bi bebege donusmustur:) doktor kendisi cikardi verdi ben vericegini bilmiyordum ama muayenehaneye gidiyorum ben hastaneye gitmiyorum belki ondan mıdır? Eger gittigim yerdeki ultrason aletinde bu ozellik varsa verirler kuzenime de vermisti doktoru.

Canım senin de bi sey kalmamış gitmene:) 2 güncük dayan bak o minicik kese Allah'ın izniyle kipir kipir bi bebege donusmustur:) doktor kendisi cikardi verdi ben vericegini bilmiyordum ama muayenehaneye gidiyorum ben hastaneye gitmiyorum belki ondan mıdır? Eger gittigim yerdeki ultrason aletinde bu ozellik varsa verirler kuzenime de vermisti doktoru.[/QUOTE]

inşallah verirler :) bu arada kaç kilo aldınız ben 3 ayda 2 kilo almışım , göbeğimde çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık.

canım anlaşmalı fotoğrafçısı var taytay bebek doğum fotoğrafçısı siteden bakabilirsin taytaya çok güzeller ya şaka gibi geliyor bazen ilk hamileliğimi öğrendiğimde 4 4,5 haftalık demişti doktor ilk 12 hafta beni çok korkutuyordu çok şükür ki 12. haftaya girdik bazen diyorum nasıl geçti bu kadar bazende hiç geçmiyor gibi geliyor günler :) inş Rabbim doğumlarımızıda sağ salim göstericek nasılda geçti 9 ay dedirticek inş. seninde fiyatlar iyimiş bu arada benim sölediğim fiyatlarda epidural normalde sezeryan da karataşda fiyatlar eskiden çok yüksekti sgk anlaşması yoktu şuan sgk anlaşmalı muayene 32 tl 10 gün içinde tekrar gidersen ücret almıyorlar ben ptesi gittim muayene olduk tahlil yaptırdık ettik 1 kuruş ücret ödemeden çıktık en önemlisi benim için bizim zamanımızda yeni katlara geçicek olmamız odaların yeni olucak olması vs.

anladım canım benimkide epiduralli 700 işte bakalım benim doktor özel farklı bi hastaneye geçecekmiş serüvenimiz neresi olacak bilemiyorum ben doktorumu çok sevdim yaa müthiş ilgili birisi zaten benim bebiş çok zor oldu biliyosun ben tüp bebek için ege doğuma başvurumu yapmıştım ilaçlarımı almıştım ama aynı andada 3.ve son kez aşılama tedavim sürüyodu,derken ilaçlar çok yüksek dozda verildiği için yoğum kistler oluştu ve aşılama tedavim yarıda kestiler,benden 10 gün sonra kahverengi yoğun akıntı gelmeye başladı bende tesadüfen bu doktoruma gittim,o gün muayenede hemen olgun bi yumurta saptamıştı ve hemen çatlatmıştı, demiştiki merak etme sana söyledikleri gibi değil senin yumurtlaman da eşinin testleride çok iyi sizin tüp bebeklik durumunuz yokama ben bu sırada diğer hastanedede tüp bebek için tahliller yaptırıyorum,evraklarımı hazırladım,hatta raporumuzu çıkarttık bi yandanda umut ya bu doktora sığınıyorum,sen evrak hazırlarken bu ay sana yeni çıkan bi ilaç ve klomen başlatcam sizin olur bu ay tutmazsa tüp bebeğe geçersin hemen demişti o ilaç da inofolic idi,sen bana güven allahın izni ile seni doğurtturcam bebeğinide eline vercem demişti hakikatende kadında tedaviye başladığım ilk ay hamile kaldım hamdolsun o yüzden bende şiddetle doktorumu tavsiye edenlerdenim hala der doktorum ben nereye sen oraya bebeğini doğurtturup eline vercem senin diye ki düşünsene benim bebeklerim karnımda ölüyodu hep 6-9.haftalar arası ama doktorum çok tedbirli davrandı her hafta kontrole çağırdı v.s.bende 10 günü geçerse ödüyorum.

Evet farkındayım ben de..
Umarım bi sorun yoktur:KK19::KK19:
inşallah tatlım:KK43:(((

Slm kizlar nasilsiniz bakalim? kilodan bahsetmisiniz ya ben hic kilo almadim ya...mide bulantim cok fazla oluyor o etkiledi galiba kilo almami...3aydan sonra kesilir bulqntilar diyorlar ama bakalim ne zaman kesilecek :-(

benim bulantım yok da canım bende hiç almadım henüz sanırım bünye meselesi birazda.

aman da aman yeni bi cinsiyet haberimi gelmiş ne:))))insan o minik mucizeyi görüpde mutlu olmaz mı hiç insan kelebek yutmuş gibi oluyor bebişi kıpır kıpır görünce hemde kızzzzz:)))))canım sen çok erken öğrenmişsin tebrik ederim topiğimize bir cimcime daha geliyor desene:)))ya benim bebiş seninkinden 3-4 gün büyük cumartesi kontrolüme gittim o kadar ısrarcı oldum ama doktorum belli değil daha erken falan dedi niye ki yaa bende öğrenmek istiyooooommm:)))))siz yazdıkça ben iyice sabırsızlanıyorum yaa.bu arada ense pilisi boşluğu kaç çıktı?

inşallah verirler :) bu arada kaç kilo aldınız ben 3 ayda 2 kilo almışım , göbeğimde çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık.
Canım hiç sorma ben tam 4 kilo aldım!!! Doktor anlamadı ama kilo aldığımı boyum 1.78 benim 56 ile hamile kalmıştım belli olmuyor kilom henüz o yüzden kısmana gerek yok yediklerinden dedi. Gobişim çıktı evet hele gazım olduğu zaman 5 aylık hamile gibiyim:)
aman da aman yeni bi cinsiyet haberimi gelmiş ne:))))insan o minik mucizeyi görüpde mutlu olmaz mı hiç insan kelebek yutmuş gibi oluyor bebişi kıpır kıpır görünce hemde kızzzzz:)))))canım sen çok erken öğrenmişsin tebrik ederim topiğimize bir cimcime daha geliyor desene:)))ya benim bebiş seninkinden 3-4 gün büyük cumartesi kontrolüme gittim o kadar ısrarcı oldum ama doktorum belli değil daha erken falan dedi niye ki yaa bende öğrenmek istiyooooommm:)))))siz yazdıkça ben iyice sabırsızlanıyorum yaa.bu arada ense pilisi boşluğu kaç çıktı?
Belki pozisyonu terstir canım bebiş saklamıştır doktor görememiştir:) Benim esim oglum olucak diye diye gitti doktor kiz deyince kayinvalidemle ben havaya uctuk :) ben doktorumu cok seviyorum ya yasli bi kadin cok guveniyorum ona kemik yapisindan anladi kiz oldugunu evirdi cevirdi olctu izledi kiz bu dedi:) ense olcusune hic bakmadim canim bi sey dedi ama benim kulaklarim sagir olmus o ara bebegi izlerken:) haftaya arayacaklar inşallah tertemiz çıkar sonuç:)

bize de biraz uzak kalıyor canım ama dediğin gibi düzgün bir hastane ve iyi bir doktor istiyorum aynı zamanda tabi uygun fiyatlar çok ucuk rakamlar ödemek istemiyorum bende sen nerde oturuyorsun bana bornova şifa çok yakın mesala çok kişide orayı gitmemi söledi ama nedense hiç içimden şifaya gitmek gelmiyor benim o yüzden gitmedim yoksa yürüyüş mesafem bile var

canım ben torbalıdayım bugün bende medifemaya gttim doktorumu çok sevdim konak bize çok uzak sende biliyosun hakkındada iyi şeyler duymuştum doktorumun bakalım orası uzak diye düşündüm doktoruma içim çok ısındı buraya devam edicem heralde büyük ihtimal :KK9:

Canım hiç sorma ben tam 4 kilo aldım!!! Doktor anlamadı ama kilo aldığımı boyum 1.78 benim 56 ile hamile kalmıştım belli olmuyor kilom henüz o yüzden kısmana gerek yok yediklerinden dedi. Gobişim çıktı evet hele gazım olduğu zaman 5 aylık hamile gibiyim:)

Belki pozisyonu terstir canım bebiş saklamıştır doktor görememiştir:) Benim esim oglum olucak diye diye gitti doktor kiz deyince kayinvalidemle ben havaya uctuk :) ben doktorumu cok seviyorum ya yasli bi kadin cok guveniyorum ona kemik yapisindan anladi kiz oldugunu evirdi cevirdi olctu izledi kiz bu dedi:) ense olcusune hic bakmadim canim bi sey dedi ama benim kulaklarim sagir olmus o ara bebegi izlerken:) haftaya arayacaklar inşallah tertemiz çıkar sonuç:)
inşallah canım zaten doktor bi sorun görmüş olsaydı san söylerdi demekki ense pilisi boşluğu normal sınırlarda çıktı ya doktorum muayene ederken tekmeler savuruyodu aslında o an bacaklarını açıp kapıyodu ama demek ki emin olmadan yorum yapmaktan yana olmadı.senin adına çok sevindim canım allah bizlerede hayırlı haberler nasip etsin inşallah:))):KK49:

canım ben şimdi düşündüm takındım ikili testi devlette yaptırmaya karar verdim eğer allah muhafaza testte bir sorun çıkarsa özelde kendi doktorumdada tekrarlamaya,değerlendirmeye zaman kalsın çünkü biliyosun ki 14.haftaya kadar bunun zamanı,ben ayın 7 sine kadar devletten sonuçları almış olayım sonra direk kendi doktoruma göstercem sende daha önce sana verilen tarihte git istersen bide madem devlette yaptırcam onların verdiği tarihe bağlı kalmak istedim onların verdiği zaman dilimi yarın olduğu için yarın sabah gidip yaptırıcam inş.

Son düzenleme:
X