Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.[/QUOTE
ben hamile kaldıgımı 4+3 de ögtrenmistim ,doktor bana ilişki yasak demisti .simdi iste 11 haftanın içerisindeyim ,ve biz ilişkiye girmiyoruz kesinlikle ,kızlaar size de böyle söyleyen doktor oldu mu????
Canım, bizim doktorumuz 6+2 deyken yani ilk muayenesinde ilişki şimdilik yasak dedi. Sonrasında 8+5 de iken "ilişkiyi yasaklamıştım dimi?" dedi ben de evet deyince artık ilişki yasak değil dedi..
canım o mide ağrısını o kadar yoğun yaşıyorum ki sana anlatamam bazen ağrıdan ağlıyorum heleki akşamları.ne yersem yiyim midemde gaz ve kramp tarzında ağrıya sebep oluyo geçen hastaneye yatırıldığımda doktorum bunun için gaviskon yazdı bu ilaç A kategorisinde ve hamililikte gönül rahatlığı ile kullanabilirsin benimde ne az yemekle alakalı ne kuru yemekle nede aç kalmamakla tamamen hormonlarla alakalı tüm sindirim sistemindeki kasları gevşeltiyor hormonlar ve kaslar tembelleşiyo dolayısı ile görevini yapamıyo.sen gaviskon al canım eczaneden ve gönül rahatlığı ile kullan.
Gaviscon bana da devlet hastanesinde verildi, kendi doktoruma sordum Gaviscon tamamen bitkisel bir ilaç dedi, kullanma ihtiyacı hissedersen (gaz yüzünden) gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.