bizdeki muhabbetin aynısı yaa bizdede çok dile getirmekten yana değiliz ama eşimin içine doğan kız ama gönlü bi nebze erkekten yana ağır basıyo,benimde içime doğan erkek ama biraz daha ağır basan kalbimdeki kız bakalım hangimizinki tutacak:)))
evet canım banada doktorum öyle demişti gaviskon tamamen bitkisel içerikli a kategorisinde rahatça kullanabilirsin demişti.
sağol canım aminnnnn inşallah rabbim burada yazdıklarımızın birgün doğum başlangıç sinyalleri olmasını nasip etsin.
canım ikili test 11.ile 14.hafta arası yapılıyor ama mesela biz 11+0-11+6 arası 12.hafta diye hesaplıyoruz ya test için o aralık 11.hafta oluyo bide doktorum 11.haftada yada 12.hafta başında yaptırırsan ense pilisi yeni oluştuğu için kalın çıkar sonucu yanıltır en ideali 12+5 ile 13+2 arası yapılması dedi.
canımm ya ben kk yönetime 2 kere mesaj attım bana alıntı bildirimleri gelmiyo tek tek kontrol ettiğimden gözümden kaçıyo malesef
((sağol kuzum sanada çok gelmiş olsun allah o sıkıntıları yaşatmasın düşünmesi bile çok zor,sen kasık ağrın olunca hangi hast.gittin?bebişinin iyi olmasına çok sevindim.bende rahatsızlanınca doktorum ege kadın doğuma yönlendirmişti oradaki başhekim usg mi yaptı yarından sonrası için ikili teste çağırdı ama kendi doktorum hayır daha çok erken ense pilisi bu haftada daha yüksek çıkar ocağın 5-6-7 si gibi yaptır demişti bana da mantıklı geldi dünde biraz araştırdım netten hakkatende bebişlerin ensesi daha yeni oluştu dolayısı ile henüz boşlukları şekillenmedi ki bende doktorumun dediği tarihlerde ya ege kadın doğumda bölüm başkanı var şivekar tınar ona numara alcam yada başhekim bakıyosa oda cüneyt eftal ona alcam artık ünv.gitmekten de vazgeçtim oradada asistanlar yapıyo ya doktorum bu işin uzmanı yapması lazım ölçümler mm rik fark bile sonucu çok etkiliyo dedi banada 50+20 muayene ücr.70 lira istediler niye boşuna vereyim ki o farkı alt tarafı test bi profa sıra aldıktan sonra sonuç değişmez nasılsa sen kesin karataşta mı yaptıracaksın?erken gitme bence verilen tarihler erken sana.
canım ben progestan+crinone kombinasyon olarak kullanıyorum kanamanın başlarda siyah gelmesi evet yerleşme kanamasının içeride fazla kalıp dışarıya geç atılıp bayatlamasıyla alakalı ama pembe olması implantasyon sürecinin devam ettiği anlamına geldiğini biliyorum kan kırmızısı ve bir avuç gelmediği sürece korkma.ama jelle bi alakası yok tatlım.
canım haklısın 16.haftada kesinleşiyormuş ama erkekse 12.haftada %90 biliniyormuş eğer epey tecrübeli bir hekimse,kızsa genelde 16.haftayı buluyomuş..zaten 12.haftadaki tahmin bebeğin genetal organının görülmesine dayalı olmuyormuş,oradaki kemikler erkekse yapısı daha yukarıya dik oluyomuş kızınki yatık buna dayalı bir tahminmiş dün araştırdım.
canım çok geçmiş olsun o ağrılar bir nebze 3-4 gündür bendede var hep kasık ağrısı çekerdim şimdi artık belim ağrıyo sanırım rahim genişlemesiyle alakalı.
ben bennnnnn:)))))))benim rahimimin tam ortasında aşağısında sırt üstü yattığımda bişiler atıyo ama bebek hareketimi bilemem.