Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlaar cuma doktora gıttım yenı gırebıldım bebiş çok iyi çok şukur ikili tarama testide yapıldı 1 ayda nasılda buyumuş Yarabbım çok güzel bir duygu ve ben kollarını kafasını merak ederken doktor demezmi cinsiyetını soyleyeyımmı :))) % 70 KIZ dedi hahahha şaka gibi 12. haftada

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Dünyaya bir hemcinsimizi daha getirdiğin için sana kocaman teşekkürler...Çok sevindim..

Arkadaşlar benim bir de 4 gündür mide ağrılarım başladı. Yediklerimden mi diye düşündüm dikkat ettim yediklerime ama ne yersem yeyim yarım saat sonra mide ağrım başlıyor. Az az, sık sık yemeye özen gösteriyorum. Zaten bel fıtığımda var :KK50: öğretmenim gündüz hareketli ortamda çok farketmiyorum ama akşam eve gelince ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. Bel fıtığı için bir çözüm yok maalesef ama midem için ne yapabilirim benim gibi mide ağrısı yaşayan var mı?

Geçmiş olsun...Mide ağrısı için az az sık sık yemek yiyormuşsun zaten birde ayrıca ayva tüketmeye çalış. Su içmeye dikkat et. Çok ağrın olursa doktorlar ilaç veriyorlar diye biliyorum ama sen dayan tabi..Umarım geçer..Hamilelik öncesi mide rahatsızlığın varmıydı? Yatarken yastığını yüksek tut. Bunları bir dene bakalım.Tekrar geçmiş olsun....Ayva mideye çok iyi geliyor...Ben bulantımı ve hafif yanmalarımı ayva yiyerek geçirmeye çalışıyorum yardımcı oluyor...:KK49:

Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.[/QUOTE

ben hamile kaldıgımı 4+3 de ögtrenmistim ,doktor bana ilişki yasak demisti .simdi iste 11 haftanın içerisindeyim ,ve biz ilişkiye girmiyoruz kesinlikle ,kızlaar size de böyle söyleyen doktor oldu mu????

Bizede ilişki yasak. Zaten benim ilişki deyince bile içim kalkıyor. Şu sıralar nefret ettim cinsellikten çok soğudum.Hormanal herhalde. Yani yasak olması işime geldi. Ama eşim isyanlarda tabi..Bu hep böylemi olacak diyor...:KK50:

Mide rahatsızlığım yoktu canım. Biraz da ilaçlardan oldu sanırım folik asit, kan ilacı ve progestan kullanıyorum. Ayvayı deneyeceğim inşallah iyi gelir. Teşekkürler cevap yazdığın için.

Arkadaşlar benim bir de 4 gündür mide ağrılarım başladı. Yediklerimden mi diye düşündüm dikkat ettim yediklerime ama ne yersem yeyim yarım saat sonra mide ağrım başlıyor. Az az, sık sık yemeye özen gösteriyorum. Zaten bel fıtığımda var :KK50: öğretmenim gündüz hareketli ortamda çok farketmiyorum ama akşam eve gelince ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. Bel fıtığı için bir çözüm yok maalesef ama midem için ne yapabilirim benim gibi mide ağrısı yaşayan var mı?

canım o mide ağrısını o kadar yoğun yaşıyorum ki sana anlatamam bazen ağrıdan ağlıyorum heleki akşamları.ne yersem yiyim midemde gaz ve kramp tarzında ağrıya sebep oluyo geçen hastaneye yatırıldığımda doktorum bunun için gaviskon yazdı bu ilaç A kategorisinde ve hamililikte gönül rahatlığı ile kullanabilirsin benimde ne az yemekle alakalı ne kuru yemekle nede aç kalmamakla tamamen hormonlarla alakalı tüm sindirim sistemindeki kasları gevşeltiyor hormonlar ve kaslar tembelleşiyo dolayısı ile görevini yapamıyo.sen gaviskon al canım eczaneden ve gönül rahatlığı ile kullan.

canım o mide ağrısını o kadar yoğun yaşıyorum ki sana anlatamam bazen ağrıdan ağlıyorum heleki akşamları.ne yersem yiyim midemde gaz ve kramp tarzında ağrıya sebep oluyo geçen hastaneye yatırıldığımda doktorum bunun için gaviskon yazdı bu ilaç a kategorisinde ve hamililikte gönül rahatlığı ile kullanabilirsin benimde ne az yemekle alakalı ne kuru yemekle nede aç kalmamakla tamamen hormonlarla alakalı tüm sindirim sistemindeki kasları gevşeltiyor hormonlar ve kaslar tembelleşiyo dolayısı ile görevini yapamıyo.sen gaviskon al canım eczaneden ve gönül rahatlığı ile kullan.

teşekkürler canım, yazdım bir kenara, bir arkadaş az önce ayva tavsiye etti eğer onunla da geçmezse mecburen kullanırım artık.

kızlar ben vajınusmusutum yenelı daha 1 ay oldu bu 1 ay ıcınde korunmasız ılskı yasadık ama ıcerıye boşalma olmadı hiç ama benım adetım ılkdefa 4 gun gecıktı dun test yaptım tek cızgı cıktı ve suan hal adet olmadım normalde 28 gunde bır hıc aksama olmazdıı sızce hamılemıyım

bacım çok gçmiş olsun,o mide ağrısı uyutmuyo geceleri,gaviskon verdi dr,kramp giriyo,sadece bişeyler yerken iyiyim,onun dışında ruhumu teslim edecem sanki yatağa girince,ne zamana geçecek bilmiyom,mide bulantım da çok ilaç verdi dr ama napcam bilemiyom :KK53:
Geçmiş olsun...Mide ağrısı için az az sık sık yemek yiyormuşsun zaten birde ayrıca ayva tüketmeye çalış. Su içmeye dikkat et. Çok ağrın olursa doktorlar ilaç veriyorlar diye biliyorum ama sen dayan tabi..Umarım geçer..Hamilelik öncesi mide rahatsızlığın varmıydı? Yatarken yastığını yüksek tut. Bunları bir dene bakalım.Tekrar geçmiş olsun....Ayva mideye çok iyi geliyor...Ben bulantımı ve hafif yanmalarımı ayva yiyerek geçirmeye çalışıyorum yardımcı oluyor...:KK49:
selam,ayva yedim geçende hani bilmeyerek,e birz çöktü tabi geçende saraçoğlu 30 sn kaynatın suda,rahatsız etmez diyodu,bi de öle deneyim bakalım,bulantı için başka fikrin var mı canım ???

canımmmm valla sanırım doğru hissediyoruz bak canının çektiği bişey ye,yarım saat sonra sırtüstü uzan o zaman hareketleri olduğuna emin olursun.benim kasık bölgemde kıpır kıpır atıyo valla,hatta dün kontrolüm vardı doktor bile şaşırdı bariz tekmelerine,hep beraber izledik.ayaktayken yada otururken hissetmiyorum ama özellikle yemek yiyip uzandığımda karnım dümdüz oluyo o zaman kasığımın tam ortasında kıpır kıpır oluyo bağırsak hareketleri olmadığına doktor da kanaat getirdi yani bizimkine:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bak şimdi ben panikledim benim hep bir taraftan hareketlenme oluyor neden öteki hareket etmiyorrrr biliyosun ikizlerrr canımmm ama daha erken yaa ben kzımda 16. haftada hissetmiştim tabi seninki hızlı cooo hemen başlamış yaramazlığa annesiii:))))

bacım çok gçmiş olsun,o mide ağrısı uyutmuyo geceleri,gaviskon verdi dr,kramp giriyo,sadece bişeyler yerken iyiyim,onun dışında ruhumu teslim edecem sanki yatağa girince,ne zamana geçecek bilmiyom,mide bulantım da çok ilaç verdi dr ama napcam bilemiyom :KK53:

Teşekkürler Canım, benim çok şükür mide bulantım yok ama 4 gündür ağrılarım başladı işte. Mide ekşimesine de havuç iyi geliyormuş, mide ekşimesi şikayeti olan varsa haberi olsun...

selam,ayva yedim geçende hani bilmeyerek,e birz çöktü tabi geçende saraçoğlu 30 sn kaynatın suda,rahatsız etmez diyodu,bi de öle deneyim bakalım,bulantı için başka fikrin var mı canım ???[/QUOTE]

Saraçoğlu demişse denemekte fayda var. Ayvanında sulu olanını nerden bulacaksınki zor, diğerleri kuru kuru insanın boğazına diziliyor.. Ama kaynakmaktan mantıklı biraz daha yumuşak olur.

Mide rahatsızlığım yoktu canım. Biraz da ilaçlardan oldu sanırım folik asit, kan ilacı ve progestan kullanıyorum. Ayvayı deneyeceğim inşallah iyi gelir. Teşekkürler cevap yazdığın için.

ayva iyi geliyor hem bulantıya hemde ağrıya bazı yiyecekler zor sindirildiği için bu dönemde sık sık asit yapıyor ayva iyi geldi bide gaviskon diye bir şurup var hamileler için ilaç değil sadece midenin asitliğini düşüren bir karışım ondan kızımda çok kullanmıştım ben iyi geliyorrr

selam,ayva yedim geçende hani bilmeyerek,e birz çöktü tabi geçende saraçoğlu 30 sn kaynatın suda,rahatsız etmez diyodu,bi de öle deneyim bakalım,bulantı için başka fikrin var mı canım ???

Saraçoğlu demişse denemekte fayda var. Ayvanında sulu olanını nerden bulacaksınki zor, diğerleri kuru kuru insanın boğazına diziliyor.. Ama kaynakmaktan mantıklı biraz daha yumuşak olur.[/QUOTE]
NAPALIM İŞTE KİMYASAL ŞEYLERE BULAŞMADAN doğal besinlerle geçirmeye çalışcaz,sabah yediğimin tadı akşama kadar ağzıma gelip duruyooo :KK20:
ayva iyi geliyor hem bulantıya hemde ağrıya bazı yiyecekler zor sindirildiği için bu dönemde sık sık asit yapıyor ayva iyi geldi bide gaviskon diye bir şurup var hamileler için ilaç değil sadece midenin asitliğini düşüren bir karışım ondan kızımda çok kullanmıştım ben iyi geliyorrr
gaviskon iyi de beni kesmiyi altık :KK53: ağrıdan sızıdan halüsünasyon görmeye başladım :KK50:

Ooooo ne güzel haberler, bende 11+3teyim yilbasi sonrasi kontrolüm var tekrar.bizde assaa yukari ogrenebilcez yani oleeeyy :)) bende kiz cok istiyorum ama erkek hissediyorum hep... cok sevindim yani senin adina. Allah hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin inss :nazar: :emir_bebek:

ayy canım Allah gönlune gore versın ınşallah ama Rabbım bılıyor ya bende erkek cocuklarına hayranım aman saglıklı olsun neolursa olsun inşallah :)) buarada banada haber ver canım cınsıyetıı :)))

Kızlar sizde de uyku problemi var mı ya ben yemekten sonra uykuya karşı koyamıyorum :KK43::KK53:

ay ne olcak sonumuz :)):KK1:

Sevgili zeeyno;

merhaba, bebeğin hayırlı olsun canım. Usg'yi gördüm maşaallah allah nazarlardan saklasın. Ben ağrı'da görev yapıyorum. Burdaki hastanelerin durumu pek iyi değil, erzurumdaki hastaneler hakkında bilgi verir misin? Sen hangisine gidiyorsun, memnun musun? Ikili tarama fiyatları nasıl bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah:nazar::nazar: Ben buhara hastanesine gidiyorum.Erzurum merkezde oturmuyorum benim de geldiğim yer hemen hemen 3 saatlik mesafede.Buhara hastanesinde Rıza isimli bir doktora görünüyordum ancak o doktor artık buhara hastanesinde çalışmayacakmış. sanırım mola vermiş anlamadım ben de.:KK76: Kendisinden oldukça memnundum oysa ki..Yine o hastaneye gideceğim çünkü usg cihazları çok iyi. 4 boyutlu falan da görebiliyorum bebişimi.Muayene fiyatı sanırım 20 lira . 2 li test için sadece kan parası aldılar 5 lira ama sanırım maaşımdan kessinti yapacaklar ne kadar olduğunu bilmiyorum.

ben de akşamları ayvayla beslendim diyebilirim. Bir tek ayva yiyince kendimi rahat hissediyordum. kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah:nazar::nazar: Ben buhara hastanesine gidiyorum.Erzurum merkezde oturmuyorum benim de geldiğim yer hemen hemen 3 saatlik mesafede.Buhara hastanesinde Rıza isimli bir doktora görünüyordum ancak o doktor artık buhara hastanesinde çalışmayacakmış. sanırım mola vermiş anlamadım ben de.:KK76: Kendisinden oldukça memnundum oysa ki..Yine o hastaneye gideceğim çünkü usg cihazları çok iyi. 4 boyutlu falan da görebiliyorum bebişimi.Muayene fiyatı sanırım 20 lira . 2 li test için sadece kan parası aldılar 5 lira ama sanırım maaşımdan kessinti yapacaklar ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Anladım Canım teşekkürler özellikle doğum için hastane arıyorum, seninle iletişimde kalmak isterim. Senin doğumun benden önce görünüyor. Düşüncelerine ihtiyacım var.

X