Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Canım çok kötü oldum ya yazdıklarını okuyunca..
Sen çok su içmemiş miydin o sıralar?
Ne oldu da böyle oldu?
Çok geçmiş olsun, bi daha yaşatmasın Rabbim inşallah:KK43:

sağol canım:KK5:
ben suyu fazla tüketemiyorum son günlerde o kadar yoğun mide ağrısı ve mide gazı çekiyorum ki özellikle su içtiğim an mideme kramplar giriyo sebebini çözemedim,ben eenfeksiyon kapmışım canım ishal+bulantı-kusma+bel ağrısıyla yatırıldım ishal oluncada rahimde kılcal damar çatlaması olmuş kendimi zorlamaktan oda bebek kesesinden gelen kanamaya yorulmuş malesef,bide yoğun su kaybı olunca değerler dibe vurmuş,doktorum bebeğin beslenmesinde bi problem yok ama senin vücudun besinsiz kalmış dedi.1 er litrelik koca koca serumlar yedim işte:KK50:ama olsun bebişime vitamin oldu,ben ne yaşarsam yaşayım tek derdim evladım oluyo ya tek korkum miniğim etkilenmesin,ona bi zarar gelmesin ben anne olarak her sıkıntıya razıyım yeter ki bebişim hep benimle olsun:KK5::KK5::KK5::KK5:

Kizlar meraba herkeseeee :))) bebis icin çintakvimi de rus takvimi de erkek diyor. Ogrendigimden itibaren ben de erkek hissediyordum zaten. Siz teyzelerinden guzel guzel isimler bekliyorum prensime, yardimci olur musun:KK49:uz lutfen ??

canım merhaba,benimde her ikiside erkek diyo,senin gibi içime doğan da erkek allah bilir tabi hep oğluşum diye seviyorum kızsa iyi saydırıyodur bana:KK52: erkek ismi olarak aras,tuğra,türker var aklımda olan ama bende daha değişik isimler peşindeyim:KK49::KK49::KK49:senin aklında neler var?

canım merhaba,benimde her ikiside erkek diyo,senin gibi içime doğan da erkek allah bilir tabi hep oğluşum diye seviyorum kızsa iyi saydırıyodur bana:KK52: erkek ismi olarak aras,tuğra,türker var aklımda olan ama bende daha değişik isimler peşindeyim:KK49::KK49::KK49:senin aklında neler var?

Canim Tuğra ablamin oglu, ailede bi tane var yani :) biz eşimle Çağın düşünüyoruz ama ckk dillendirdik sanirim, isim beni simdiden cikti :) aras bende begeniyorum.esim biraz degisik düşünüyor isim konusunda, aras diyorum kargo diyo. Arın diyorum, o neymis diyo :)) ben kolay begeniyorum ama eşim biraz garip :))) kahramanlik yapmasini bekliycez sanirim bizim çükmentoş'un :)))):KK55:

canım hamile olduğunu öğrenmeden önce ilişkiye girdiğinde ağrın oldumu benim adetime 4 gün var ilk defa oldu böyle bir acı kasığımca :KK43: ve bugun göğüslerim şişti acımaya başladı acaba adet belirtisimi. kasığıma ara ara bişi batıyor gbi oluyorum

canım hamile olduğunu öğrenmeden önce ilişkiye girdiğinde ağrın oldumu benim adetime 4 gün var ilk defa oldu böyle bir acı kasığımca :KK43: ve bugun göğüslerim şişti acımaya başladı acaba adet belirtisimi. kasığıma ara ara bişi batıyor gbi oluyorum

Canm ben hic öyle belirtiler yasamadim, yasayan da duymadim. Cok o belirtilere bel baglama istersen. Ins hamilesindir ama bu yasadiklarin belirti değil bence

Kızlaar cuma doktora gıttım yenı gırebıldım bebiş çok iyi çok şukur ikili tarama testide yapıldı 1 ayda nasılda buyumuş Yarabbım çok güzel bir duygu ve ben kollarını kafasını merak ederken doktor demezmi cinsiyetını soyleyeyımmı :))) % 70 KIZ dedi hahahha şaka gibi 12. haftada

Kızlaar cuma doktora gıttım yenı gırebıldım bebiş çok iyi çok şukur ikili tarama testide yapıldı 1 ayda nasılda buyumuş Yarabbım çok güzel bir duygu ve ben kollarını kafasını merak ederken doktor demezmi cinsiyetını soyleyeyımmı :))) % 70 KIZ dedi hahahha şaka gibi 12. haftada

Ooooo ne güzel haberler, bende 11+3teyim yilbasi sonrasi kontrolüm var tekrar.bizde assaa yukari ogrenebilcez yani oleeeyy :)) bende kiz cok istiyorum ama erkek hissediyorum hep... cok sevindim yani senin adina. Allah hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin inss :nazar: :emir_bebek:

Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.

canım bende bilmiyodum hamile olduğumu ve ilişkim çok ağrılı geçmişti bence bi test yap bn ertesi gün yapmıştım pozitif çıktı ve batmada oluyodu kasıklarımda:KK17:

Canim Tuğra ablamin oglu, ailede bi tane var yani :) biz eşimle Çağın düşünüyoruz ama ckk dillendirdik sanirim, isim beni simdiden cikti :) aras bende begeniyorum.esim biraz degisik düşünüyor isim konusunda, aras diyorum kargo diyo. Arın diyorum, o neymis diyo :)) ben kolay begeniyorum ama eşim biraz garip :))) kahramanlik yapmasini bekliycez sanirim bizim çükmentoş'un :)))):KK55:

ayyy benim eşimde öyle ya ne isim sunsam hoşuna gitmiyor bizim anlaşmamız vardı kız olursa ben erkek olursa isme o karar verecekti ama ben anlaşmayı feshettim çünkü ona kalsa durum vahim,çınarda güzel isim mesela:)

ayyy inanmıyorum herkes patır patır cinsiyetini öğrenmeye başladı bende heyecanlanmaya başladım yaa hemde kızz maşallahh.ikili testin sonucunu ne zaman alıyosun?

oluyodu canım heleki adet yaklaştıkça ma tam olarak ağrıdan kastın ne?ben rahimimde baskı hissediyodum böyle karnım çatlayacak gibi oluyodu afedersin ilişki esnasında elimle karnımı bastırmadan ilişkiye giremiyodum.

Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.[/QUOTE

ben hamile kaldıgımı 4+3 de ögtrenmistim ,doktor bana ilişki yasak demisti .simdi iste 11 haftanın içerisindeyim ,ve biz ilişkiye girmiyoruz kesinlikle ,kızlaar size de böyle söyleyen doktor oldu mu????

Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.[/QUOTE

ben hamile kaldıgımı 4+3 de ögtrenmistim ,doktor bana ilişki yasak demisti .simdi iste 11 haftanın içerisindeyim ,ve biz ilişkiye girmiyoruz kesinlikle ,kızlaar size de böyle söyleyen doktor oldu mu????

canım bizede yasak cinsel ilişki ilk 3 ay büyük ihtimal böylede devam edicek :44:

Arkadaşlar benim bir de 4 gündür mide ağrılarım başladı. Yediklerimden mi diye düşündüm dikkat ettim yediklerime ama ne yersem yeyim yarım saat sonra mide ağrım başlıyor. Az az, sık sık yemeye özen gösteriyorum. Zaten bel fıtığımda var :KK50: öğretmenim gündüz hareketli ortamda çok farketmiyorum ama akşam eve gelince ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. Bel fıtığı için bir çözüm yok maalesef ama midem için ne yapabilirim benim gibi mide ağrısı yaşayan var mı?

X