- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
bacılar bebişin cinsiyetini en yakın ne zaman öğreniriz pekiiii sizler ne zaman öğrendiniz
en erken 12+ larda canım yani 13.haftanın içindeyken zaten bebişin cinsiyet ayırımı 11+ da başlıyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacılar bebişin cinsiyetini en yakın ne zaman öğreniriz pekiiii sizler ne zaman öğrendiniz
ayy canım Allah gönlune gore versın ınşallah ama Rabbım bılıyor ya bende erkek cocuklarına hayranım aman saglıklı olsun neolursa olsun inşallah :)) buarada banada haber ver canım cınsıyetıı :)))
bak şimdi ben panikledim benim hep bir taraftan hareketlenme oluyor neden öteki hareket etmiyorrrr biliyosun ikizlerrr canımmm ama daha erken yaa ben kzımda 16. haftada hissetmiştim tabi seninki hızlı cooo hemen başlamış yaramazlığa annesiii:))))
Ilk kontrolde birazcik ucundan gösterir heralde pipiyi bizim çükmen :)) cok heyecanliyim bende, hamilelikte en heyecanlandiran cinsiyet beklemek heralde. Ogrenir ogrenmez paylasicam burda pipimizin fotoğrafını, teyzeler pipi görsün :))))
canım her bebişin hareketliliği farklı olur belki ona bağlıdır.bana da herkes daha erken diyo ama zaten ben diyorum ya sırtüstü yatınca oluyo bende anlamadım bebeği olanlar değildir o kalp atışıdır belki diyolar bende anlamadım ama kasığım atıyo resmen yaa:))))))canım sen doktora ne zaman gidiyosun?kontrolün ne zaman?
canım ben cuma gittim 35 mm biri 34 mm biri idi canımm
enammm seninkiyle benimki aynı o zaman canım, ay inşallah senin biri kız biri erkek olur haayatcım ikiz ya hani :)))ikili teste ne zaman gidiyosun?
ay ne yalan söyleyim bende biri kız biri erkek olsun istiyorum kız olanda kızıma yoldaş olur ama tabi kısmet allah önce sağlık nasip etsin hepimize ve bebeklerimize
heee daha zamanım var yanii hadi hayırlısı bakalım analar hisseder diyiler emmmeeeeen erken 12+ larda canım yani 13.haftanın içindeyken zaten bebişin cinsiyet ayırımı 11+ da başlıyo.
Ilk kontrolde birazcik ucundan gösterir heralde pipiyi bizim çükmen :)) cok heyecanliyim bende, hamilelikte en heyecanlandiran cinsiyet beklemek heralde. Ogrenir ogrenmez paylasicam burda pipimizin fotoğrafını, teyzeler pipi görsün :))))
canım üst kısma yazdım da görmedin galiba ikizlerde 2li ve 3 test yapılmıyormuş sadece ayrıntılı ve 3 boyutlu ultrasyon ile ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri yapılıyormuş bunun içinde üniversite hastanesine sevk edecekmiş doğum hastanesindeki cihazlar yeterli değil dedi dr. Özele de bu konuda güvenmem özelde gittiğim dr da biz burdan takip edecez dedi ama ben üniversite hastanesinede gidiyim diyorumm öle yaniii :)))amin canım inşallahhh.kızzz ikili testin ne zaman :))))
Anladım Canım teşekkürler özellikle doğum için hastane arıyorum, seninle iletişimde kalmak isterim. Senin doğumun benden önce görünüyor. Düşüncelerine ihtiyacım var.
canım sanrıım ikimiz de yüzde yüz erkek hissetmiştik hatta cinsiyetlerini öğrenince haber verecektik:) Benim doktor yüksek ihtimalle erkek dedi hatta pipisini falan gösterdi sonra da ama kordon da olabilir şimdiden net bir şey söylemeyeyim dedi:) sanırım benimki tutmak üzere sıra sende :)Ilk kontrolde birazcik ucundan gösterir heralde pipiyi bizim çükmen :)) cok heyecanliyim bende, hamilelikte en heyecanlandiran cinsiyet beklemek heralde. Ogrenir ogrenmez paylasicam burda pipimizin fotoğrafını, teyzeler pipi görsün :))))
canım üst kısma yazdım da görmedin galiba ikizlerde 2li ve 3 test yapılmıyormuş sadece ayrıntılı ve 3 boyutlu ultrasyon ile ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri yapılıyormuş bunun içinde üniversite hastanesine sevk edecekmiş doğum hastanesindeki cihazlar yeterli değil dedi dr. Özele de bu konuda güvenmem özelde gittiğim dr da biz burdan takip edecez dedi ama ben üniversite hastanesinede gidiyim diyorumm öle yaniii :)))
hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113
onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..
ayy canım maşallah ama bana da erkek gıbı geldı sankı vucut yapısı fılan ne bılım bıde orda kucuk bı pıpı var sankı :)))
kızlar ıkılı test ozel hastanede kac lıradır acaba bılen varmı bnm de bu cmt randewum ıple cekıyorum
canım 2 sıra üstte yorumum var hemen 50 tl istediler benden+muayene ücreti
canım sanrıım ikimiz de yüzde yüz erkek hissetmiştik hatta cinsiyetlerini öğrenince haber verecektik:) Benim doktor yüksek ihtimalle erkek dedi hatta pipisini falan gösterdi sonra da ama kordon da olabilir şimdiden net bir şey söylemeyeyim dedi:) sanırım benimki tutmak üzere sıra sende :)
Aaaaaaa ilk senin hislerin tuttu yani, hamileler hisseder diyorlar. Pipisini çekip assaydiniz hemen duvara :)) bizim ailede erkek cok az, ben kurdele baglayip nazar boncugu takicam ucuna :)))) sakabi yana , bi de biz ogrenebilseydik hayirlisiyla.. 10 gun sonra randevum var yine. 13+ filan oluyoruz. Gosterir inşallah bizim sıpa pipiyi :))))
benimde pazartesi günü randevum heyecanla bekliyorum hem ikili test yapılcak hem görebilirse cinsiyetini söyler inş