Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlar ben an itibariyle grip olduğumu hissediyorum.
Burnum yanıyo, su gibi akıyo burnum.. ve sürekli hapşuruyorum..
Valla ne olacak bilmiyorum ama umarım çok ağır geçmez, biraz okuduğum kadarıyla hamilelerde ağır geçermiş..
Bir de eşim de grip, zaten ondan geçti:KK43:
Sizlerde de var mı grip olan, bu konuda bilgisi olan? Zaten ilaç kullanamıyoruz, o yüzden ancak doğal yolla sanırım?

mucize birşey bu yaaa benimde 30 aralıkta bakalım çok merak ediyorum bende mucizemin hareketlerini :) Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş dünyanın en güzel mis kokularını içimize çekeriz :) :21::21::21::KK16::KK16::KK16:

inşallah canım iple çekiyorum o günleri:nazar::nazar:

Tebrik ler zeynep Darisi basimiza ins,evet asli can ucak gec sin 3 hafta,Hatta 7 ay ins saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi🙏🙏
teşekkür ederim canım amin inşallah.

ahh canım nazardan korkarımmm allahım esirgesinnn maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar: Allahım hepimizinkini nazarlardan saklasın canım teşekkür ederim :)

Ayyyyy aman allahim cok guzel ya gozlerim doldu esime gosterdim o bile merakla bakti fotografa insallah darisi basimiza cok mutlu oldum iyi ki yukledin bu fotografi ya cok guzel bakmaya doyamiyor insann!!!!:)))))))) masallah masallah allah nazardan saklasin canim ya:)
:))) yüzünüzde gülücükler açabildiysek ne mutlu bize :) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın teşekkür ederiz :)

bu nasıl bir güzellik Rabbim isteyen bekleyen beklerken acı çeken.. herkese nasib eylesin inş..... bizlerde bebek bekleyen herkesde hayırla sağlıkla sıhhtle kıcağımıza alalım inşaallah yavrucukları.....
amin inşallah. Allahım bebek bekleyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin .Umarım en kısa zamanda beklediğiniz haberleri alırsınız

Merhaba kızlar, benim son birkaç gündür mide bulantılarım epey arttı dünde ilk defa istifra ettim, kokulara karsı cok tiksinmeye basladım ve meyve yedigim zaman inanilmaz gazım oluyo ve cok sancı yapıyor:KK43: bunlarla basa çıkabilmek için yaptığınız birseyler varsa paylasırsanız cok sevinirim...

Merhaba kızlar, benim son birkaç gündür mide bulantılarım epey arttı dünde ilk defa istifra ettim, kokulara karsı cok tiksinmeye basladım ve meyve yedigim zaman inanilmaz gazım oluyo ve cok sancı yapıyor:KK43: bunlarla basa çıkabilmek için yaptığınız birseyler varsa paylasırsanız cok sevinirim...

Canim Allah yardmcn olsun herkese baska bisey iyi geliyo bu konuda. Meyveler konusunda mandalina portakal cok gaz yapiyo ben ayva yiyorum en cok. Ve bulantilarimi tuzlu salatalik bastirmisti. Gaz konusuna da pek engel olunmuyor ama ozellikle ayaklarini cok sicak tut.usutmezsen en aza iniyor.

Umarim rahatlarsinn:KK16:

bu gün temizlikle çok uğraştım kasılma tarzında kıpır kıpır bişiler oluyor hareketmi ediyolar yoksa ama sanırım daha çok erkennn:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canımmmm valla sanırım doğru hissediyoruz bak canının çektiği bişey ye,yarım saat sonra sırtüstü uzan o zaman hareketleri olduğuna emin olursun.benim kasık bölgemde kıpır kıpır atıyo valla,hatta dün kontrolüm vardı doktor bile şaşırdı bariz tekmelerine,hep beraber izledik.ayaktayken yada otururken hissetmiyorum ama özellikle yemek yiyip uzandığımda karnım dümdüz oluyo o zaman kasığımın tam ortasında kıpır kıpır oluyo bağırsak hareketleri olmadığına doktor da kanaat getirdi yani bizimkine:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113

onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..

canımmm çok güzel bebişin maşallah kocaman olmuş yaaa:)))bende dün gördüm bebişimi benimkide 4 cm olmuş doktorumuz ağızını,burnunu,gözlerini kulaklarını hatta çenesini bile gösterdi.elleri ayakları hiç durmuyordu çok güzel bir duygu yaa bizimkini de tam yüzünden yakaladı doktorumuz herşeyi belliydi onun hareketlerini izleyince bambaşka oluyor insan:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?son bir haftadır giremiyordum nete çünkü malesef üzücü birçok şey yaşadım bir haftada neyseki atlattım.kısaca durumumdan haberdar etmek istedim.pazartesi günü rutin kontrollerimde herşey yolunda çıkmıştı 3 hafta sonraya gün vermişti doktorumuz,salı günü artık hamiş kıyafetleri almaya karar verdim çok güsel cicişler aldım hatta onları giyince ne çok hayalini kurduğumu farkettim normal kıyafetlerde göbüş belli olmuyoda onları giyince dikkatli gözler tarafından bebişim hemen seçiliyo bir haftada çok hızlı farketti rahimim neyse güle oynaya o günü atlattım cicişlerin keyfini çıkaracaktım ki ertesi gün akşam karnımda dayanılmaz sancılar başladı,sırtımın altından ağrı vuruyor,kasıklarımda sıkıştırıyordu,ishaldim aynı zamanda onunda ağrısı vardı derken çok sık istifta etmeye başladım,bununla bir ağrılarım dayanılmaz boyuta ulaştı doktorumu aradım hemen acile gitmemi söyledi acilde alttan muayene etmek istediler kabul etmedim ve kağıt imzaladım her türlü sorumluluğu üstlendiğime dair,ultrasona girdim bebek kesesinde kanama tespit edildi kan ve idrar tahlili yapıldı vücudum besinsiz ve susuz kalmış hem bunun için takviye yapıcaz hemde kanama bölgesi için tedaviye başlıcaz dediler ve apar topar hastaneye yatışım yapıldı ben kanama yı duyunca çok korktum yanıma refakatçı da vermediler yapayanlız gecemi sabah ettim tuvalete yanlız gitmeye dermanım yoktu kolumda serum tansiyonum 8/5 ve gün içinde 5 istifra...sağolsun hasta yakınları yemeğimi yedirdi,tüm ihtiyaçlarımı giderdi,ertesi gün prof.geldi usg me ve herşeyin yolunda olduğunu söyleyip taburcu etti:KK43:(((

ama o ultrasona girerken gözümden yaşlar süzüldü ya kanama bölgesi arttıysa ya bebişim bana veda ediyorsa diye,usg sıramı beklerken sağımdaki kız 19 haftalık bebeğini kalp atışlarının durması sebebiyle ölü doğum yapmış ve içerde parça kalmış onun için bekliyordu solumdaki ise dış gebelik sebeiyle o anki psikolojime birde onlar eklenince bayılacak gibi oldum prof fka+ 11 haftalık ile uyumlu crl dedi ve kanama tespit edilmedi diyince kapıda bekleyen annemin boynuna bıraktım kendimi ve sabreden duygularım bir anda boşaldı çok zordu o anlar rabbim evladımızla imtihan etmesin.dün hemen kendi doktoruma gittim en ufak bi kanama bile yok hatta düşük önleyici ilaçlarını bırakalım artık tehlike tamamen geçti dedi sonra kalp atışlarını dinletip seni rahatlatalım dedi benim hala suratım asık olunca bak hareketlerine anne babasını gördü diye nasıl mutlu o şimdi dedi de tekmelerle rahatladım ama günlerdir o yaşadığım stresin psikolojisini atlatamadım ve herrşeye ağlıyorum halaaa:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

merhaba kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?son bir haftadır giremiyordum nete çünkü malesef üzücü birçok şey yaşadım bir haftada neyseki atlattım.kısaca durumumdan haberdar etmek istedim.pazartesi günü rutin kontrollerimde herşey yolunda çıkmıştı 3 hafta sonraya gün vermişti doktorumuz,salı günü artık hamiş kıyafetleri almaya karar verdim çok güsel cicişler aldım hatta onları giyince ne çok hayalini kurduğumu farkettim normal kıyafetlerde göbüş belli olmuyoda onları giyince dikkatli gözler tarafından bebişim hemen seçiliyo bir haftada çok hızlı farketti rahimim neyse güle oynaya o günü atlattım cicişlerin keyfini çıkaracaktım ki ertesi gün akşam karnımda dayanılmaz sancılar başladı,sırtımın altından ağrı vuruyor,kasıklarımda sıkıştırıyordu,ishaldim aynı zamanda onunda ağrısı vardı derken çok sık istifta etmeye başladım,bununla bir ağrılarım dayanılmaz boyuta ulaştı doktorumu aradım hemen acile gitmemi söyledi acilde alttan muayene etmek istediler kabul etmedim ve kağıt imzaladım her türlü sorumluluğu üstlendiğime dair,ultrasona girdim bebek kesesinde kanama tespit edildi kan ve idrar tahlili yapıldı vücudum besinsiz ve susuz kalmış hem bunun için takviye yapıcaz hemde kanama bölgesi için tedaviye başlıcaz dediler ve apar topar hastaneye yatışım yapıldı ben kanama yı duyunca çok korktum yanıma refakatçı da vermediler yapayanlız gecemi sabah ettim tuvalete yanlız gitmeye dermanım yoktu kolumda serum tansiyonum 8/5 ve gün içinde 5 istifra...sağolsun hasta yakınları yemeğimi yedirdi,tüm ihtiyaçlarımı giderdi,ertesi gün prof.geldi usg me ve herşeyin yolunda olduğunu söyleyip taburcu etti:KK43:(((

ama o ultrasona girerken gözümden yaşlar süzüldü ya kanama bölgesi arttıysa ya bebişim bana veda ediyorsa diye,usg sıramı beklerken sağımdaki kız 19 haftalık bebeğini kalp atışlarının durması sebebiyle ölü doğum yapmış ve içerde parça kalmış onun için bekliyordu solumdaki ise dış gebelik sebeiyle o anki psikolojime birde onlar eklenince bayılacak gibi oldum prof fka+ 11 haftalık ile uyumlu crl dedi ve kanama tespit edilmedi diyince kapıda bekleyen annemin boynuna bıraktım kendimi ve sabreden duygularım bir anda boşaldı çok zordu o anlar rabbim evladımızla imtihan etmesin.dün hemen kendi doktoruma gittim en ufak bi kanama bile yok hatta düşük önleyici ilaçlarını bırakalım artık tehlike tamamen geçti dedi sonra kalp atışlarını dinletip seni rahatlatalım dedi benim hala suratım asık olunca bak hareketlerine anne babasını gördü diye nasıl mutlu o şimdi dedi de tekmelerle rahatladım ama günlerdir o yaşadığım stresin psikolojisini atlatamadım ve herrşeye ağlıyorum halaaa:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Allaha şükür tehlike geçmiş. Şimdi yapman gereken bütün olumsuz düşünceleri kafandan silmek . Unut hepsini olur mu ? Bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün hem kendini hem bebeğini mutlu et :) İkinize de sağlıklı,musmutlu günler diliyorum:)

beni ağlattıın Rabbim evladımzla imtihan etmesin hatta tüm sevdiklerimizle..... amiiinnnnn....

kızlar bi tek sivilce problemi yasayan ben miyimm? neden kimse cevap vermior =((

Benim sivilceden çok uçuk problemim var. sivilce bir iki tane çıkıyor ama uçuğu her hafta çıkarıyorum..sivilceler yüzünde mi çıkıyor vücudunda mı?çok fazla rahatsız ediyorsa doktoruna danış istersen. zamanla düzeleceğini düşünüyorum...

çok büyük geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın böyle birşey...Neden oldu acaba?

Sabredelim arkadaşlar bulantılar ve tansiyon düşmeleri bitecek inşallah az kaldı...inşallah foruma hep güzel şeyler yazarız...güzel şeyler paylaşırız...

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Allaha şükür tehlike geçmiş. Şimdi yapman gereken bütün olumsuz düşünceleri kafandan silmek . Unut hepsini olur mu ? Bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün hem kendini hem bebeğini mutlu et :) İkinize de sağlıklı,musmutlu günler diliyorum:)
sağol canım,bugün biraz daha iyi hissediyorum hem kendimi hem psikolojimi.teşekkürler canım hepimiz için musmutlu günler inşallah:))
beni ağlattıın Rabbim evladımzla imtihan etmesin hatta tüm sevdiklerimizle..... amiiinnnnn....
amin canım aminnnnnn:KK43:((

çok büyük geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın böyle birşey...Neden oldu acaba?
teşekkürler canım inşallah,ben enfeksiyon kapmışım ishal olunca lavoboda kendimi çok zorlamışım(ıkınarak)sanırım ona bağlı oluştu ama hemen kapandı heralde:KK43:ishal kusma ateş ve ağrıyla yatış verdiler zaten:KK43:((

X