Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

selam kızlar dun ılk muayenemı oldum kese göründü karnımdan pek bişey gorunmedı malesef alttan muayene oldum korktugum basıma geldı keseyı daha net gordu doktor salı gunu tekrar cagırdı ıkı hafta snrada kalbı atmaya baslar dedı ınsallah bakalım. bırde doktor secımım bır bayandı ama o bayanın randevuları dolu oldugundan baska bır hekıme gorundum smdı değiştirsem ayıp olur hekımı demı bu beyde kıbar bırısı aslında detaylı bılgılendırıyor

darısı bize canım keseyi görmek için erken bize valla ben alttan üstten alıştım artık kasmıyooo:)))) yani o kadar gittimkiii dr. bide ben hiç bayan dr tercih etmmem çok bencil oluyorlarrr birde sürekli eleştirdiklerini duydum erkek dr bu konuda daha insancıl oluyorrrr bence :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

kizlar bende hamisum daha ne kadarlik oldunu bilmiyirum yarun ogrencem galiba eger 4haftaliksa ki int son adet tarihime gore hesappladm ole cikti temmuz 16su dogum diyo ins saglikli ca aliriz bebisleri kucagimiza kasiklarim feci agriyi ya

selam canlarr.. :) ben hala adet olmadım 7 sinde yada 6snda olmam gerekirdi.. göğüslerim çok gergin ve arada midem bulanıyo belki adet olurum ihtimalini göz önünde bulunduruyorum hayal kırıklığı olmasın diye.. söylemesi ayıp süreklide gaz çıkarıyorum gazman misali :KK70: bilmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah..

merhaba kızlar adetim 5 gün geçti evde tahlil yaptım çıkmadı bu hafta kan tahlili yaptırıcam göğüslerim çok şişti ve sancım oluyor araştırdım normalmiş herkese hayırlı bebişler...

kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi çok çok azdı ama çok korkuyorum acaba bişey mi oldu? niye kan gelmiş olabilir..acil yardım edin bana...

kızlar az önce testimin sonucunu öğrendim bende kasım hamişlerindenim.satım 9 ekimm idi.çok mutluyummmmmm :KK49:

Son düzenleme:
kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi çok çok azdı ama çok korkuyorum acaba bişey mi oldu? niye kan gelmiş olabilir..acil yardım edin bana...

canımm doğum tarihlerimiz aynı gün :KK52: gelen kanama tam olarak ne renk?büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama gebelikte her kanama muhakkak önemsenmeli ve doktor tarafından değerlendirmeli:KK50:

canımm doğum tarihlerimiz aynı gün :KK52: gelen kanama tam olarak ne renk?büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama gebelikte her kanama muhakkak önemsenmeli ve doktor tarafından değerlendirmeli:KK50:

canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin..canım kırmızıydı rengi çok az geldi zaten..doktorumu aradım olabilir normal stres yapmayın dedi. cuma günü kese muaynem var bakalım inşallah hersey yolundadır..dün ben biraz temizlik yaptım çok ayakta kaldım birde eltimin kızı var 9 aylık onu biraz sevdim kucagıma aldım sanırım biraz zorladım ondan oldu diye düşünüyorum ama bilemiyorum..içim cok huzursuz cuma günü olsunda biran önce keseyi göreyim bir sorun olmasın istiyorum..

darısı bize canım keseyi görmek için erken bize valla ben alttan üstten alıştım artık kasmıyooo:)))) yani o kadar gittimkiii dr. bide ben hiç bayan dr tercih etmmem çok bencil oluyorlarrr birde sürekli eleştirdiklerini duydum erkek dr bu konuda daha insancıl oluyorrrr bence :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ewet canm erkek doktor benımde tercıhım aslında bu bayana ablam gıdıp memnun kaldıgı ıcın ıstemıstım ama ben bu beyle dewam edıyım barı

çok düşük bir ihtimal canım :)) bende çift çizgiyi görünce kesin yalnıştır deyim acaba vs ler araştırıp durdum gece boyu ama kanda da pozitif çıktı çok şükürrrrr:)

canım hayırlı olsun:)belırtılerın nelerdı..goguslerın sıstımı adetıne kac gun kala sıstı

canım umutsuzluğun seni esir almasına izin verme olacak inşallah dualarla :21::21::21::21::21::21::21:

inş canım çok istiyorum 1 yıldır uğraşıyoruz.bu arada adetim 6 gün sürer bu sefer 2 gün yoğun sürdü 3.gün leke geldi ve bitti inş dua edin bana hamileyimdir perşembe günü yine gidicem

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyenlere de tez zamanda versin.

Bir şey sormak istiyorum. Benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. Dün kahverengi akıntı gelince oldum zannettim. Bu sabah kadar çok az leke oldu. Dr bana adetinin 2. günü gel demişti. Randevu aldım, ama şimdi kontrol ediyorum lekelenme (kanama demiyorum çünkü kan değil koyu kahverengi) durmuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Göğüslerimde 1 haftadır hafif acı vardı, kasık ağrılarımda vardı 2 haftadır. Ama bunlar adet döneminde de olur biliyorum. 3 ay önce bir düşük yaşadım ve başka sorunlarda vardı bende. Çocuğum olsun çok istiyorum ve en ufak belirti şüphemi arttırıyor. Böyle şeyler yaşayan var mı içinizde?

canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin..canım kırmızıydı rengi çok az geldi zaten..doktorumu aradım olabilir normal stres yapmayın dedi. cuma günü kese muaynem var bakalım inşallah hersey yolundadır..dün ben biraz temizlik yaptım çok ayakta kaldım birde eltimin kızı var 9 aylık onu biraz sevdim kucagıma aldım sanırım biraz zorladım ondan oldu diye düşünüyorum ama bilemiyorum..içim cok huzursuz cuma günü olsunda biran önce keseyi göreyim bir sorun olmasın istiyorum..

amin canım inşallahhh...Zaten yerleşme kanaması ortalama adet dönemine denk geliyo ağrın yoksa bir avuç kadar da gelmiyosa endişe etme derim ama yinede doktora görünmende fayda var tabiki.Benim doktorumda beni pazartesi çağırdı kese için alttan ultrasonla bakmak istemiyorum biraz büyüsün karından gözükmez yoksa dedi ama seni biliyorum dayanamayacaksın sen en erken cumartesi gel öncesinde gelme dedi.Bende cumartesi gideyim diyorum.Aynı endişeler bende de var ya kese görünmezse ya kalp atışını duyamazsam çok korkuyorumm:KK24:

bat 8 az önce test yaptım ve çift çizgi...
saçma salak bi ruh halindeyim :KK37:
resmini çekip eşime yolladım daha almadı sanırım alsa arardı:KK55:

canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım:)pekı belırtılerın nelerdı anlatabılır mısın.adetıne kac gun kala goguslerın agrıdı sıstı:)

sağol canım rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Ben 2 yıldır istiyodum ama kısmet bugüneymiş her adetimden önce belirti arardım kesin bu ay tuttu diye ama bu ay belirtim adetime 1 hafta kala başlayan ani ve keskin kasık ağrılarım oldu aynı kramp gibi.sonra 3 gün kala göğüslerim şişmeye başladı ancak zaten bu her adet döneminde olduğu için önemsemedim.Adet dönemime yakın yoğun şeffaf ve kuruyunca kremsi olan akıntım vardı vee en öenmlisi adetime 4 gün kala başladığım ateş ölçümlerim giderek arttı.4 gün kala 36.6,36.7 37.1 ve 36.8 de sabitlendi 3 günde günüm geçti test yaptım diğer aylar gibi içine düşmeme gerek kalmadan koyu kırmızı 2.çizgi çıktı:KK16:

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyenlere de tez zamanda versin.

Bir şey sormak istiyorum. Benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. Dün kahverengi akıntı gelince oldum zannettim. Bu sabah kadar çok az leke oldu. Dr bana adetinin 2. günü gel demişti. Randevu aldım, ama şimdi kontrol ediyorum lekelenme (kanama demiyorum çünkü kan değil koyu kahverengi) durmuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Göğüslerimde 1 haftadır hafif acı vardı, kasık ağrılarımda vardı 2 haftadır. Ama bunlar adet döneminde de olur biliyorum. 3 ay önce bir düşük yaşadım ve başka sorunlarda vardı bende. Çocuğum olsun çok istiyorum ve en ufak belirti şüphemi arttırıyor. Böyle şeyler yaşayan var mı içinizde?

amin canım inşallah allah sana da nasip etsin.Adet dönemindeki lekelenmeler yerleşme kanaması olabiliyor ya pembe gelir yada koyu kahve ve adetten ayıran en belirgin özelliği günde birkaç damlayı geçmez genelde 2-3 gün sürer.Bence kendinden şüphelenmelisin.

X