canım annemdeydim dünden beri.misafir vardı bugün .neler yedim bilsen.revaniler kurabiyeler üf...aldığım karbon miktarı tavan yaptı valla.yarın proteingünü yapmayı düşünüyorum.ikigün tartıya çıkmamamlazım moral açısından((
anladim canim firsat buldukca gelmeye calis
ben su anda baskülle yüzlesmiyorum cünkü kiyafetlerimin durumu kötü:26: en son giydigim pantolonun durumuna göre tartilicam su anda kac kilo oldugumuzdan ziyade diete baslamis olmamiz ve devam ettirmemiz önemli cünkü bu sekilde nasil olsa kilolar gidecek
tatlım sen kaç kilosun?
su anda tam bilmiyorum pantolonlarimdan kilo aldigim belli ama kendimi kötü hissetmiyeyim diye tartilmadim nisanin birinde tartilicam hic olmazsa o zamana kadar en son aldigim kilolari veririm ama ben bu dietle 10 kilo verip orda kaldim ondan sonra araya giren mazeretler ve benim kacamaklarim yüzünden kilo aldim sonra sadece aldigimi verebildim
ilk diete 81.7 ile baslamistim:78:
Yok kıs gece yemem bisey acıkmam
Sen kaç kilosun?
bu arada tv de canan karatay çıktı onu dinliyorum, bizim diyete çok benziyor söylediği şeyler
ben 85 kiloyum.demin deli gibi aciktim ordek suyu vardi onu ictim.corbalari unsuz yapiyorum tek suyu oluyor.o yuzden rahatca ictim 1 kase:26:
hımm.kıyamam sana.o zaman sen kraker gibi birşeyler yesen.hani eti form falan varmış ya öyle yapsan.
arkadaslar sunuda soyleyim.benim akrabam seker hastasi ve acaip tatliya duskun birisi.recelleri tatlilari tatlandiriciyle yapiyor.sekeri firlamiyor.arkadaslar demisler bir markette diyet receller var kb si 0 diye.tatlandiricyla yapilmis olabilirler.gerci ben recel sevmem sevenler icin diyorum
kız reçelin hastasıyım.nerde satılıyor markası ne ki
kiz vala ben yurt disindayim.bu forma yazmis arkadaslar marketlerde diyet urunler var.recelerin kb leri nerdeyse sifir diye.pericim bilir belki.o basindan beri formda diyeteymis :26:
tatlım sende bu azim oldukça kesin verirsin.üzme kendini sakın.
aa sağol canım ya.bilmiyodum ben öğrendiğim iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?