Kedili Kadın'ın Diyet ve Spor Günlüğü

misketleri görünce aklıma üzüm drajeleri geldi ben yapamam yaparsam misketleri de yerim gözüm kararınca eve çikolata almıyorum artık..ama güzel fikir görselliği seviyorsunuz eviniz giysileriniz falan da güzeldir sizin eminim..

canım fotografların devamını bekliyorum :)

Şimdi Geliyorrrrr :)

misketleri görünce aklıma üzüm drajeleri geldi ben yapamam yaparsam misketleri de yerim gözüm kararınca eve çikolata almıyorum artık..ama güzel fikir görselliği seviyorsunuz eviniz giysileriniz falan da güzeldir sizin eminim..

Ahahhaha misketleri yemezsiniz canım :)))) Ayrıca teşekkür ederim ama istediğim kiloya bir türlü gelemediğim için öyle pek güzel kıyafetler alamıyorum kendime. Ama genel olarak görselliği zengin şeyleri ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum.

27. GÜN RAPORU
Perşembe

YEME İÇME

SABAH

Kaşarlı Tost + Domates + Roka + Zeytin

$IMG_1090 - Kopya.jpg

ÖĞLE

Yoğurt

$IMG_1091 - Kopya.jpg

AKŞAM

Ekşili Pilav + Yoğurt + Acı biber Turşusu

$IMG_1092 - Kopya.JPG

2 Lt Civarı Su + 2 Form Çay

SPOR

Yok :)

28. GÜN RAPORU
Pazartesi

Cuma, Cumartesi ve Pazar nereye gitti arkadaş dediğinizi duyar gibiyim :) o günleri kilo verme değil alma listelerine yazmam gerekiyordu. 3 gün kendimden geçmişcesine yemek yedim. O yüzden o utanç günlerini buraya yazmıyorum ve geri sayıma bu hafta başından itibaren devam ediyorum :))

YEME İÇME

SABAH

Tost + Roka + Maydanoz + Domates

$IMG_1095 - Kopya.jpg

ÖĞLE

3 Piliç Köfte + Tavada Bezelye + Havuç + Taze Fasulye + Yoğurt + Form Çay

$IMG_1096 - Kopya.JPG

AKŞAM

Mercimek Çorbası + Yoğurt

$IMG_1097 - Kopya.JPG

2 Lt Civarı Su

SPOR

1 saat 5km/sa koşu bandında yürüyüş :)

29. GÜN RAPORU
Salı

SABAH

4 yk Müsli + Süt

$IMG_1098 - Kopya.JPG

ÖĞLE ve AKŞAM

Ah ahhhhhhh! Bugün en yakın arkadaşlarımdan birinin doğum günüydü. Küçük bir dilim pasta, 1 kadeh şarap ve ve veeeeee kocaman bir karışık pide yedim. Ne yapalım. Tatlişim yılda bir kere doğuyor diyorum ve Salı günün öğleden sonrasını da mutlulukla anıyorum :)

30. GÜN RAPORU
Çarşamba

EVETTTTT! 90 GÜNLÜK KİLO VERME YOLCULUĞUNDA İLK 30 GÜNÜ TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUM! İLK 30 GÜN ÇOK SERT BİR DİYET YAPMADIM. BÜTÜN KAÇAMAKLARIMA RAĞMEN ÇARŞAMBA GÜNÜ TARTILDIM VE TAM 72 KİLO OLMUŞUM :)

30 GÜNÜN SONUCU 4 KİLO :)

Gelelim raporuma;

YEME İÇME

SABAH

Sucuklu Yumurta + Domates + Peynir + Zeytin + 2 Dilim Çavdar Ekmeği

$IMG_1099 - Kopya.jpg

ÖĞLE

Mercimek Çorbası + Yoğurt

$IMG_1100 - Kopya.JPG

AKŞAM

Mercimek Çorbası (Ne çorbaymış arkadaş, bitmedi kaç gündür) + 3 yk Yoğurtlu Makarna + Acı Biber Turşusu

$IMG_1102 - Kopya.JPG

2 Lt civarı su + 2 Form Çay + 1 Latte

SPOR

1 saat 5km/sa koşu bandında yürüyüş :)

31. GÜN RAPORU
Perşembe

YEME İÇME

SABAH

2 yk Kellogs + 2 yk Müsli + Süt + Kahve

$IMG_1103 - Kopya.JPG

ÖĞLE

Buharda Pişirilmiş Bezelye + Fasulye + Nohut + Cacık

$IMG_1105 - Kopya.jpg

AKŞAM

1 Dilim Keçi Peynirli Kepekli Ekmek + Roka + Köz Biber + Ceviz + Fesleğenli Yoğurt

$IMG_1106 - Kopya.jpg

2 Lt Su + 2 Form Çay + 1 Latte

SPOR

1 saat 5km/sa koşu bandında yürüyüş !!!

günaydın canım
çok sevindim 30 günün sonunda 4 kg vermen harika bu hızla istediğin kilo çok yakında ulaşacaksın :KK16::KK16::KK16::KK16:
darısı başıma :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

günaydın canım
çok sevindim 30 günün sonunda 4 kg vermen harika bu hızla istediğin kilo çok yakında ulaşacaksın :KK16::KK16::KK16::KK16:
darısı başıma :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

günaydııııınnnn bgapacım :) inşallah sen de vereceksin kilolarını. sanki ilk defa, psikolojik ve fiziksel olarak çok yorulmadan kilo verdim. o beni çok mutlu ediyor. 3 -4 ay daha motivasyonumu koruyabilirsem istediğim kiloya ulaşabilirim hem de hiç sıkılmadan. Allah hepimize booool motivasyon versin, yağlarımızı pıt pıt eritsin, günlük öğünlerimizi az kalorili eylesin inşallah :)
(bu da diyet duası oldu gibi gibi :))

kedilikadınnn canim gunlugunu bastan sona okudum azmine hayran kaldim umarim hep boyle devam eder kilo almazsin verirsin insallah :-) bende 67 kiloyla diyete basladim 1 haftadir doktor tavsiyeli. diyetimi uyguluyorum ve bende bugun lessliyle yurumeye basladim karnimada strec folya sariyorum o ter mi su mu bilmiyorum ama muthis bisey bide 10 dk gobegim icin mekik turu bi video var onu calisiyorum. haftada 2 gunde spor salonuna gidiyorum umarim ikimizde zayiflariz :-)

kedilikadınnn canim gunlugunu bastan sona okudum azmine hayran kaldim umarim hep boyle devam eder kilo almazsin verirsin insallah :-) bende 67 kiloyla diyete basladim 1 haftadir doktor tavsiyeli. diyetimi uyguluyorum ve bende bugun lessliyle yurumeye basladim karnimada strec folya sariyorum o ter mi su mu bilmiyorum ama muthis bisey bide 10 dk gobegim icin mekik turu bi video var onu calisiyorum. haftada 2 gunde spor salonuna gidiyorum umarim ikimizde zayiflariz :-)

Teşekkürlerrrrr :) Ben de şu streç folyo işine giricem galiba. Her yapan memnun kalıyor :) Bu arada söylemeden geçemiycem, sen de harika bir başlangıç yapmışsın! Leslie'yi geçen senelerde kilo verirken çok yaptım. Gerçekten harika bir program, bana spor yaptırabilen tek kadın kendisi :)))) Aynen böyle devam edersin inşallah fındıkkurdu'm :) Takip edicem seni

32. GÜN RAPORU
Cuma

YEME İÇME

SABAH

Domates + Salatalık + 2 Dilim Keçi Peynirli Kepek Ekmeği + İsli Peynir + Zeytin + Zencefil Çayı

$IMG_1107 - Kopya.JPG

ÖĞLE

Dışarıda yemek zorunda kaldığım için Burger King Delight Chicken + Taze Portakal Suyu

$IMG_1108 - Kopya.JPG

AKŞAM

Soğanlı, Biberli Omlet + Yoğurt + Roka + Marul + Maydanoz + Domates ve Mavimi'nin önerisiyle aldığım Beyaz Çay. Yeşil Çay benim tansiyonumu süründürürken Beyaz Çay'da hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Mavimiciğime teşekkürü borç bilirim :)

$IMG_1109 - Kopya.JPG

2 Lt Civarı Su + Bir Avuç Badem + 10 Kuru Kayısı (regl oldum olucam, tatlı ataklarını savuşturmak için böyle çok yedim)

SPOR

Spordan sayılır mı bilmem ama sokakta 1 saat kadar yürüdüm :)

Teşekkürlerrrrr :) Ben de şu streç folyo işine giricem galiba. Her yapan memnun kalıyor :) Bu arada söylemeden geçemiycem, sen de harika bir başlangıç yapmışsın! Leslie'yi geçen senelerde kilo verirken çok yaptım. Gerçekten harika bir program, bana spor yaptırabilen tek kadın kendisi :)))) Aynen böyle devam edersin inşallah fındıkkurdu'm :) Takip edicem seni

inşallah canım bugün belim çok ağrıyor malesef :KK43: leslie ile yürüyemicem ama spora gidicem :)

belim ağrıyo felan dedim ama leslieye dayanamadım 2 mil yürüdüm :) strecide sarmıştım çok terlemişim ya :) kardeşimde dediki zyaıflamışsııııınn :21: tartıda inşallah vermişimdir bugün tartılıcaaam korkuyorum biraz :18:

X