- 11 Ocak 2012
- 800
- 82
- Konu Sahibi kedilikadin
canım fotografların devamını bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım fotografların devamını bekliyorum :)
misketleri görünce aklıma üzüm drajeleri geldi ben yapamam yaparsam misketleri de yerim gözüm kararınca eve çikolata almıyorum artık..ama güzel fikir görselliği seviyorsunuz eviniz giysileriniz falan da güzeldir sizin eminim..
günaydın canım
çok sevindim 30 günün sonunda 4 kg vermen harika bu hızla istediğin kilo çok yakında ulaşacaksın
darısı başıma
kedilikadınnn canim gunlugunu bastan sona okudum azmine hayran kaldim umarim hep boyle devam eder kilo almazsin verirsin insallah bende 67 kiloyla diyete basladim 1 haftadir doktor tavsiyeli. diyetimi uyguluyorum ve bende bugun lessliyle yurumeye basladim karnimada strec folya sariyorum o ter mi su mu bilmiyorum ama muthis bisey bide 10 dk gobegim icin mekik turu bi video var onu calisiyorum. haftada 2 gunde spor salonuna gidiyorum umarim ikimizde zayiflariz
Teşekkürlerrrrr :) Ben de şu streç folyo işine giricem galiba. Her yapan memnun kalıyor :) Bu arada söylemeden geçemiycem, sen de harika bir başlangıç yapmışsın! Leslie'yi geçen senelerde kilo verirken çok yaptım. Gerçekten harika bir program, bana spor yaptırabilen tek kadın kendisi :)))) Aynen böyle devam edersin inşallah fındıkkurdu'm :) Takip edicem seni