Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım, seninle gurur duyuyoruz umarım aynen böyle devam eder diyetin, yaza kilolarımızı vermiş olarak gireriz inşallah

evet canım 7 lisi çıkmış, işe yaramayınca sayıyı arttırıyorlar sanırım

pericim, cevabım sanaydı üstte yazın çıkmadı

vallahi ben size özenerek sabah 40 gr çikolata ve 1 simit yedim, allah sonumu hayır etsin:18:

tatlandirici ile bile yapilsa 0 kb degerinde recel yoktur cünkü sonucta icinde meyve var malum meyvelerin kb degerleri yüksek

aynı fikirdeyim, bugün markette tatlandırıcıyla yapılan sarelleye baktım bir umutla, 100 gramında 48 kb vardı çikolatadan daha fazlaydı kbsi, nasıl oluyor o iş anlamadım:44:

günaydın canım, seninle gurur duyuyoruz umarım aynen böyle devam eder diyetin, yaza kilolarımızı vermiş olarak gireriz inşallah

Sağol canım, ne zamandır kimse benimle gurur duymuyordu, yüzümü güldürdün :) Hep beraber atlatacağız bunları. Yalnız çikolata tamam da simit olmasın bence Günün kalanı 0 karb geçince hiç de bir şey olmaz zaten de, tekrar alışmayalım sonra birbirimizden etkilenip :) Simit de çok severim ben, sokak simidi ama pastane simidi değil. Ben bu haftayı atlatayım, haftaya bir kahvaltıya yarım simit koyacağım. Yeter, zamanında çok yedim. Dün hep onları düşündüm, ben bunların hepsini hem de çok çok yedim, ama çooook uzun zamandır zayıf olmadım dedim sürekli kendime.

aynı fikirdeyim, bugün markette tatlandırıcıyla yapılan sarelleye baktım bir umutla, 100 gramında 48 kb vardı çikolatadan daha fazlaydı kbsi, nasıl oluyor o iş anlamadım:44:

Ben çok uğraştım zamanında bulayım kendime diye ama en düşük olanı bitter çikolata, sütlülerde sütün karb da giriyor işin içine. Zaten faydalı olan da bitter. Hiç sevmiyorsan portakallı, bademli olanlar falan var, onları dene istersen.

Aslında haftada 1 kilo kötü bir sonuç değil. Bir de senin kilo fazlan bizimki kadar olmayınca daha yavaş vermen normal. Neler yiyorsun yaz istersen, bir hata var mı beraberce bakalım.

öğlen menüm
1 haşlanmış yumurta:0 p
2 zeytin bilmiyorum 1 olsun.
1 kk peynir:1p
1 dilim ekmek:12p

14 puan az tuttum ki 22 puanlık muz yiyeceğim birazdan

ben 85 kiloyum.demin deli gibi aciktim ordek suyu vardi onu ictim.corbalari unsuz yapiyorum tek suyu oluyor.o yuzden rahatca ictim 1 kase:26:

Et, tavuk, ördek, hindi her tür et suyu serbest zaten. Ben de çok severim. Yalnız ben bazen yumurta sarısı ve limonla terbiye yapıyorum, daha da çorba gibi oluyor, içine etini de didiklersen doyurucu da oluyor.

öğlen menüm
1 haşlanmış yumurta:0 p
2 zeytin bilmiyorum 1 olsun.
1 kk peynir:1p
1 dilim ekmek:12p

14 puan az tuttum ki 22 puanlık muz yiyeceğim birazdan

Güzel olmuş, puanlarını tek tek hesapladığın sürece başarılı olacaksındır. Ben çok yemeği sevdiğim ve puan hesaplamakta baiaşrısız olduğum için genelde 0 puanlılara ve sebzeye ağırlık veriyorum. Gerçi meyve ve tatlıyla zaten aram yok neyseki. Benim derdim lezzetli karbonhidratlarla

arkadaslar ya tarti delirdi ya ben delirecem.84 kiloya inmisim.7 gunde 8 kilo etti boylece.ay ne guzel olurdu 30 gunde 30 kilo verseydim tabi bu imkansiz olur.kilo vermem bi sure sonra yavaslicak biliyorum kendimi hazirladim buna.bugun hic tartilmicaktim, annem dedi kizim sen baya kilo vermissin.hayret ne zaman baksam bisyler yiyosun nasil oluyoki.git tartil bakalim.gittim tartildim 84 u gorunce inanamadim.anne sende tartilsana belki yalnislik var dedim,annem tartildi ayni geldi o.ben hic bi diyetimde boyle kilo vermemistim.gunlerle knorun corbalarini ictim ekmeksiz sadece corba.ve gun icinde baska hic bisey tuketmedim.o zaman bile 10 gunde 1 kilo vermistim.nasil oluyor eriyom bende farkinda deyilim.ama her gece garnim gurluyo, gurladigi zamanin sabahi ille kilo veriyorum

Canım bir yandan çok seviniyorum senin için ama bir yandan da endişeleniyorum, çok hızlı oluyor diye. Gerçi bana sorsan ben de tercih ederdim çok hızlı vermeyi ama.

kızlar, benim yelkenler fora! biri beni tutsun. benim diyet bugün hayal oldu, 1 paket daha çikolata yedim

kız sen yine mi kilo verdin! maşallah diyeyim nazarım değmesin

Canım bir yandan çok seviniyorum senin için ama bir yandan da endişeleniyorum, çok hızlı oluyor diye. Gerçi bana sorsan ben de tercih ederdim çok hızlı vermeyi ama.

kizlar yandaki klinige gitcem yarin bakalim verdigim kilomu sumu kasmi ha bide kolestrolumu denetlicem yarin hbr veririm size cnm sagol beni dusundugun icin.yarin hbr veririm nasil gitti doktor seruvenim diye

süper basladin canim insallah böylede devam edecek:13:

ha bide ben vitamin karisimi tabletlerden aliyorum 3 gundur.vitamin eksigim olmasin diye.doktor dedi zaten hangi diyeti yaparsan yap vitamin kompleksi al diye.bende kurallara uyuyorum.ama sonuclari yarin bilincek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…