• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

Günaydın, bugün tartılma günü
ve
100.1 biraz kilo almışım :20:

Bu hafta normalde 99.6 ile geçmişti, ama cuma 5oo gr. fazla oldu. Ne yapalım bebek adımlarıyla ilerlerken iki ileri bir geri günlerde olacak.Sonuç iyi olsun da varsın düşe kalka devam edelim.

Kahvaltı:
peynir
zeytin
maydanoz
badem
çay

Bugün diğer öğünlerimi de hazırladım şimdiden, kıymalı taze fasülye yapmıştım, onu yerim. Yoğurt yapma makinesinde yoğurt mayaladım dün akşam çok güzel tutmuş.Tadına bakmadım daha.

Herkese mutlu günler...

2 gündür bir şey yazmamışım. İyiyim. Yeme düzenim iyi. Haftasonu ev işi, çarşı pazar alış verişle geçti.

Yarın işbaşı. 99.6 kiloyum. Mart ayına 98.9 ile girmek istiyorum.

BU hafta iş yerinde yoğunluk olacak.

O yüzden pek yazamayacağım.

Herkese şimdiden iyi haftalar...

:46: 99.0 (hatta 98.6'yı bile gördüm) :46:

Kahvaltı:
Peynir
zeytin
domates
badem

Öğle:
kıymalı patlıcan yemeği
ayran
salata

Son düzenleme:
Kahvaltı:
1 adet kaysı yumurta
8 adet zeytin
1 kk peynir
maydanoz
fındık

Öğle:
çorba
salata
yoğurt
sebzeli köfte

Akşam:
6 adet tavuk kanat ızgara
salata
ayran
badem

Günaydın, herkese hayırlı Cumalar,

1 hafta daha geride kaldı. Bugün tartı günü: :21: 98.9 :21:

100 kilodan 1.1 kilo daha uzaklaştım. Şubat ayından sora bir daha 100 kiloyu görmemek ümidiyle. :32:

Kahvaltı:
Peynir
Zeytin
Fındık
Mini domates
Salatalık
Maydanoz

Bu mevsimde eve domates, salatalık almayız. 2 aydır da neredeyse hiç yememiştik. Misafire salata için alınca kalanları da yiyorum.

Sistemim iyi gidiyor diyebilirim.

Dün gece komşumun getirdiği kakaolu kekten yediğim 2 dilimi saymazsak :20: artık akşam 7'den sonra kolay kolay bir şey yemiyorum. Yediğim oluyor elbette ama bu yemediklerimin yanında devede kulak kalır.

Akşam yemeğini yememek olmaz, onu da önermiyorum zaten. Sadece saat 7'den sonra -tabi eğer mümkünse 6'dan sonra- yemek yemeyelim. Akşam öğünümüzü olabildiğince erkene alalım. Gece boyunca açlık duyarsak -ki ben saat 9-10 arası ayran ya da süt içiyorum çoğunlukla- süt içelim.

Herkese iyi haftasonları, daha zayıf günlerde görüşmek üzere :5:

Günaydın, herkese hayırlı Cumalar,

1 hafta daha geride kaldı. Bugün tartı günü: :21: 98.9 :21:

100 kilodan 1.1 kilo daha uzaklaştım. Şubat ayından sora bir daha 100 kiloyu görmemek ümidiyle. :32:

Kahvaltı:
Peynir
Zeytin
Fındık
Mini domates
Salatalık
Maydanoz

Bu mevsimde eve domates, salatalık almayız. 2 aydır da neredeyse hiç yememiştik. Misafire salata için alınca kalanları da yiyorum.

Sistemim iyi gidiyor diyebilirim.

Dün gece komşumun getirdiği kakaolu kekten yediğim 2 dilimi saymazsak :20: artık akşam 7'den sonra kolay kolay bir şey yemiyorum. Yediğim oluyor elbette ama bu yemediklerimin yanında devede kulak kalır.

Akşam yemeğini yememek olmaz, onu da önermiyorum zaten. Sadece saat 7'den sonra -tabi eğer mümkünse 6'dan sonra- yemek yemeyelim. Akşam öğünümüzü olabildiğince erkene alalım. Gece boyunca açlık duyarsak -ki ben saat 9-10 arası ayran ya da süt içiyorum çoğunlukla- süt içelim.

Herkese iyi haftasonları, daha zayıf günlerde görüşmek üzere :5:

merhaba aysel iyi gidyorsun ne güzel gitmiş 1,1 kilo daha :46: ayran yerine sütü tercih etmenin bi sebebi varmı kilo açısından?

merhaba aysel iyi gidyorsun ne güzel gitmiş 1,1 kilo daha :46: ayran yerine sütü tercih etmenin bi sebebi varmı kilo açısından?

Ayran veya süt ayrımı yok Karatay'da, ikisi de olur. Akşamları içine az tarçında ekleyince hoş oluyor. Hangisi o an varsa onu içiyorum.

Kolay gelsin.

Günaydın, iyi haftasonları

Sabah hava güzeldi yürüyüş yaptım. Eve gelip kahvaltı hazırladım. Kendimi çok zinde hissediyorum. Keşke her sabah yürüyüş yapabilsem...

Bu sabah bol kaçamaklı bir kahvaltı oldu:
1 adet kaysı yumurta
1 adet muz
20 adet zeytin (Normalde 20 zeytin yenmez, ama tuzsuz olunca yedim.)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 parça sucuk

Bugün alışveriş işleri var. Biradan çıkacağım. Herkese iyi cumartesiler...

Bugün yeme konusunda ne gündü ama...

Kaçamak kahvaltıdan sonra öğleyin

3-4 adet çiğköfte
1 adet muz
badem
yedim.

Gezmeye bir arkadaşa gittim:
börek
kek
kısır
salata
kurabiyeleri de götürdüm. Şiştim resmen

Saat 7'de eve geldim bu akşam daha a bir şey yemem diyordum ki
7-8 adet çiğköfte
cacık
turşu ile kapanışı yaptım.

Allah'ım ben yaptım. Yanlış mı yaptım? Hayır biraz -tamam tamam- oldukça fazla ve gereksiz yemiş olsam da ilerideki zamanlarda yapacağım yanlışların önüne geçmiş bir gün olsun bu. Zaten bu tür günler ayda bir olduğu sürece zararlı görmüyorum.

Yukarıda yazdıklarıma bakıp "Kadına bak hem tıka basa yiyor hem de kilo veriyor" demeyin sakın. Bu şekilde yemek her gün yaptığım bir şey değil benim. Daha dün eşimle "Fetih" filmine gittik. Eşim patlamış mısır aldı, mis gibi de koktu ve ben bir tek tane bile yemedim. Akşamları 7'den sonra yemek yememe kuralına en azami şekilde uymaya devam ediyorum.

Yediklerimize üzülmek yerine yemediklerimize sevinelim...

Günaydınlar,
kaçamak dolu bir hafta sonundan sonra tekrar düzenime döndüm.
kahvaltı:
yumurta
peynir
zeytin
maydanoz
badem

herkese iyi günler...

Dün yediklerimi yazayım önce:

Kahvaltı:
Zeytin, Peynir, Badem

Öğle: (saat 15.00)
1 adet kıymalı pide, 1 adet ayran

Saat 17.00
Şekersiz çay, 2 adet kurabiye

Saat 19.00
1 adet küçük boy adana dürüm

Saat 21.00
şekersiz çay, 1 küçük paket çubuk kraker

Dışarıdaydım bütün gün. Öyle olunca da düzen biraz bozuldu.
BUgüne gelecek olursak:

Kahvaltı: zeytin, peynir, badem, yumurta ile kahvaltımı yaptım.
Öğlen: yayla çorbası, salata, yoğurt ve sebzeli tavuk yedim.
Akşam için karnabaharı haşlayıp sarımsaklı yoğurt ve sos ile yemeyi düşünüyorum.

Kilom iyi gidiyor: 98 lerdeydim. Nisan ayını 96 ile karşılamak istiyorum.

Back