6 günde 7 kilo mu ben mi yanlış okudum ?
Yok kz acıkmam.ben gece bısey yemem zaten.
yok canim dogru okudun.ben bile sasirdim.evde kim varsa tartiya cikardim , acaba tartimiz bozuldumu diye, bozulmamis.zaten herkes 6dan sonra yeme ekmek yeme zayiflarsin diyor dimi? e 50 puani zaten ogleye kadar yiyb bitryorum ben aksama puan kalmiyor.ekmek yerine tatli ihtiyacimi yiyorum, ekmege puan kalmiyor.kb yi de dusuruyorum, ustelik kaloride az geliyor.4, 5 cesit bi arada gidiyor ben fark etmedenvala ben bu diyeti bilseydim daha once hayatim boyunca sisman kalmak zorunda olmazdim.110 kilodan 92 ye indim .bu diyete basladim 92 den 85 e indim
kiz sende benim gibi 50 puani hemen tuketip gece karni qurluyanlardanmisin
sen zaten zayif oldugun icin vucudun yediklerini normal kabul ediyo simdilik o yuzden.ama kalin yaglar gec gider.dusun yani ericek daha vucudundan cikicak.biraz daha sabr et devam et pes etme gidicek sonunda baska yolumu var.bi doktor soylemisdi sen diyet yaparken egerki cok sismansan vucudun sasiryor ona yediklerinin 1/4 ni verince.ve vermedigin icin zayiflamaya basaliyo.ama zayif insan zaten az yedigi icin diyet yapmis olmasini vucut gec anliyo.cunku zaten sasrma durumu yok ayni yicekler geliyo, sadece az geliyo
tamam talım çok sağol inş bende bu yaz tam çıtır olucam
kızlar bozadan çikolatadan bahsediyorsunuz , böyle beslenerek kilo verilebilirmi acaba:44:
bizler simdiye kadar hep kb hakkimizi yararli kb lerden alalim, kilo vermede daha etkili olur dedik ve hep bunu uyguladik ama pegasusun beslenme sekli bunun tam zitti ve cok güze kilo veriyor ama insani kacamaklardan uzak tutmak icinde iyi bir yöntem en azindan günde canimizin istedigi bir yiyecegi yesek daha zevkli gider diye düsünüyorum
Merak etme şeker ben çizelgemi değiştirmedim sadece, iki ayı oluyoruz, kırlarda koşuyoruz, bal topluyor, balık avlıyoruz, lay lay lom
pericm vallahi korkuyorum, 1,5 ay fındık fıstık yiyim dedim sadece 2 kilo verdim birde spor yaptığım halde
birde çikolatayla beslenirsem kilo alırım diye korkuyorum, yoksa işime gelir vallahi
puanlar dahilinde yersen kilo almazsin ama kilo vermemizi nasil etkiler bilemiyorum gerci simdiye kadar yararli kb alarak beslendigimiz halde yinede cok fazla kilo veremedik(kendi adima söylemek gerekirse ben cok veremedim) kafam iyice cok karisti ama ben denemek istiyorum simdilik meyve yiyorum canim daha tatli istemedi ama canim istediginde cikolata yada baska birsey yiyecegim gerci sana daha önce de söylemistim bundan sonra cok SIKI yapmiyacagim diye gerekirse 2-3 gün 70 ile beslenip dieti hic bozmadan devam etmek istiyorum diye kacamak yaptimmi verdigim kilo bosa gidiyor cünkü
haklısın canım kaçamak yapınca bende alıyorum kiloları
yarın bende çikolata yerim, kb hakkımı çikolatada kullanırım, şimdi evdeki çikolatanın kb sini okudum 48.2
sabah yerim daha iyi olur, 1 hafta böyle deneyim, kaybedecek birşeyim yok:)
kızlar bozadan çikolatadan bahsediyorsunuz , böyle beslenerek kilo verilebilirmi acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?