Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya bi de siyah cikoltolar daha az kbli.ben sutlu sevdigim icin benim puanimin yarisini goturyor.ustelik tek sutlu degil findik fistik olucak icinde,onunda kb si 60 sa dayaniyor.ama yiyebilseydim siyah yerdim.sadece siyah yemnektense hic yememeyi tercih ediyorum, sorun bende

Son düzenleme:

bizim beslenme tarzimizin tam zitti
beslenme sekli olarak biraz dengesiz ve düzensiz görünsede kilo vermede etkili:44:

Son düzenleme:

iste bizim yaptigimiz bu kb´yi minumumda tutmaya özen gösteriyoruz ben önceden hic 30 ´u gecmezdim ama her zamanda az kilo verirdim

bizim beslenme tarzimizin tam zitti
beslenme sekli olarak biraz dengesiz ve düzensiz görünsede kilo vermede etkili:44:
evet cnm fazla saglikli denemez.meyveyi oldum olasi sevmem.yaz meyvelerini yerim sadece.onlardan da erik, cilek, ve karpuz.baska meyve yemem sevmem.ha bi de nari severim.bu mevsimde olmadigi icin hormonlusunu da almam.ama simdi soyle bazilari var cikolatasiz yapamaz benim gibi, bazilari da var ekmeksiz yapamaz.bence menuleri degistrmek bizim elimizde.kockoca puanimiz var.mesela gecen cikolata yemedim, onun puanini sogana havuca ve diger sebzelere verdim.kiymaya kattim sebzeleri guzel bi yemek pisirdim yedim.ekmekten vazgecebilirim ama cikolatadan asla ama cnm ekmek te isteyinde cipsi yemem onu yerim.ne olucak sadece 1 gun, yarin yerim diyorum.beynim yasak olmadigini anliyor rahatliyor.en guzel tarafi ac kalmiyorum.ve hesapladim kalorimde 700 750 cikiyor cogu zaman.bu da guzel bir sey.

Son düzenleme:
iste bizim yaptigimiz bu kb´yi minumumda tutmaya özen gösteriyoruz ben önceden hic 30 ´u gecmezdim ama her zamanda az kilo verirdim
cnm anladigim kadariyla sen meyve seversin.eski yazilarini okuyorum hatta 2 gunluk meyve suyuyla holywood diyeti yapmissin.50 puanini meyve ve ya sebzeyle tamamla o zaman.hem benden saglikli olursun, hem de istediklerini yersin.ama ilk once 50 yi tamamla.belki doyarsin hic extra tavuk yumurta et yemezsin.1 hafta dene bakalim ne kadar vericeksin

yani mantikli düsününce öyle, kural ne diyor günde 50 kb´yi gecmiceksin diyor ama bizim beynimize su yerlesmis dietteyiz cikolata,ekmek,makarna...vs. aman uzak dur ,eee duruncada belli bir süre sonra insani kacamaklara yöneltiyor o yiceklere özlem cok olunca kacamagi kararinda birakamayip saldiriyoruz buda bize kilo olarak geri dönüyor ondan sonra dön basa o hafta yaptigimiz diet bosa gidiyor devamindada dietten sogunuyor cünkü ilerleme olmuyor durmadan yerimizde sayiyoruz bende tatliyi ve meyveyi cok severim bundan sonra gün icinde birine yer vericem hemde diet modundan cikmis olurum

biz o dieitin ilk iki gününü yapmistik sadece meyve suyu icmistik

biz o dieitin ilk iki gününü yapmistik sadece meyve suyu icmistik

evet okudum o sayfayi da :) ben nerdeyse suan 1000ci sayfadayim.hepsini tekrer teker okudum.kim ne yapiyor ne kadar veriyor.ne yapanlar daha hizli sonuca ulasiyor.senin de dedigin gibi yasak koymazsak kacamak olmaz, kacamak olmazsa diyetimiz basarili sonuc verir.19 yasinda 1 kiz vardi eski sayfalarda nisanlim askerden donunce incecik olmak istyorum diyordu.daha ilk kacamaginda bu kiz diyeti sonlandiramicak diyordum.sanraki sayfada hakli oldugumu gordum.cunku ilk once beyinde bitiyor.beynimizi sikmamamiz lazim :)

of ya veremiyorum şu 4 kiloyu deli olucam.
cidden kilo az olunca vermek daha zor oluyor.bütün gün koşturuyorum canım çıkıyor ama yinede
veremiyorum kaldım 54 te sanki

merhabalar 1 haşlanmış patates orta boy ama bilmiyorum kaç puan olduğunu
1 haşlanmış yumurta:0 p
1 su bardağı ayran:5p
1 dilim kızarmış ekmek yedim:12p
2 şekersiz çay içtim.0p

sabah 14+17=hesapladığım 31 ama patatesi bilmiyorum.bundan sonra daha da yemem.yeşilçay içerim bundan sonra

kızlar ben bu arada kötü birşey yaptım.
cuma tartılacaktım ama.yemekten önce tartıldım.64.6 çıktım.vermişim gene yaa.benim için büyük başarı

haslama patates 20 puan.sen zaten doldurmussun puanini.artik hic bisey yeme cok acikirsan yumurta ye

of ya veremiyorum şu 4 kiloyu deli olucam.
cidden kilo az olunca vermek daha zor oluyor.bütün gün koşturuyorum canım çıkıyor ama yinede
veremiyorum kaldım 54 te sanki

cnm yalniz bu diyetle olan spor kasa donusuyor.protein agirlikli oldugu icin.belkide oy uzden gitmiyodur.sadece yuruyus yap o daha etkili:) bi bakmissin 4kiloda gitmis

cnm yalniz bu diyetle olan spor kasa donusuyor.protein agirlikli oldugu icin.belkide oy uzden gitmiyodur.sadece yuruyus yap o daha etkili:) bi bakmissin 4kiloda gitmis

tatlım zaten bütün gün ayaktayım birde her gün yokuş çıkıyorum sabah işe giderken akşam gelirken
egzersiz yapmam lazım sanırım akşam ama halim kalmıyor.

6 günde 7 kilo mu ben mi yanlış okudum ?

tatlım zaten bütün gün ayaktayım birde her gün yokuş çıkıyorum sabah işe giderken akşam gelirken
egzersiz yapmam lazım sanırım akşam ama halim kalmıyor.

sen zaten zayif oldugun icin vucudun yediklerini normal kabul ediyo simdilik o yuzden.ama kalin yaglar gec gider.dusun yani ericek daha vucudundan cikicak.biraz daha sabr et devam et pes etme gidicek sonunda baska yolumu var.bi doktor soylemisdi sen diyet yaparken egerki cok sismansan vucudun sasiryor ona yediklerinin 1/4 ni verince.ve vermedigin icin zayiflamaya basaliyo.ama zayif insan zaten az yedigi icin diyet yapmis olmasini vucut gec anliyo.cunku zaten sasrma durumu yok ayni yicekler geliyo, sadece az geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…