tam anlamadım sen cumartesi demiştim yani 5 günde mi verdin 2 kilo ve uzunzamandırda diyet yapıyodun kilon durmuştu yanlışım varmı ....
açıklamam için saggol ...............a.s.şimdi canım.baştan kısaca anlatim.65 le başlamıştım.bisürü şey denedim.fx15ler,yeşil çaylar, hint kahveleri falan filan.ıkına sıkına 65 ten 60 a düştüm.bayada farketti.ama 55 olmam lazım.yine diyetlere devam ediyorum.bi yandanda deli gibi spor yapıom.ama nerdeyse 2 ay oldu 60 tan ne iniom ne çıkıom.vücut kendini kilitleti.sora geçen gün bi tartıldım 61 olmuşum.sinirim bozuldu.bu uyguladığım diyetide seneler önce yapıp sonuç almıştım.aklıma geldi tekrar başladım.
tam olarak pazar günü başladım.bugün 4. gün sabah tartıldım.58 kiloydum.
şunu demiyorum.bu diyet mucizedir.kilolar birden gider ve hep zayıf kalırsınız.
ama insanı moral olarak düzeltiyor.çünkü insan tekrar kilo verdiğini görünce azimleniyor.gerisi size kalmış.vücudu dengeleyip tekrar sağlıklı beslenmek bizim elimizde.a.s.
o zaman bu diyein mantığı çok doğru çünkü vücuda dışardan aldığımız yağlar büyük tuvaletle atılıyor zaten, ama karbonhidratlar direk depolanmak için yağa dönüşüyor demekki, bir kaç yerden buldum liste onları düzenleyim bende başlıycam bu diyete , zaten benim için en cazip kısmı yumurta , yumurtanın puanı çok düşük, ben tüm gün yumurta yerim heralde artık :) bende diyet yapayım diye nesfit almıştım k-bar almıştım onları azar azar yiyip bitireyim bi daha almıycam, karbonhidrat değerleri yüksek baya, kendime evdeki bitkilerden macunda yapmıştım elma sirkeli suyla hepsini 2 hafta bir deneyeyim bakalım :)
Peki bu diyeti istediğimiz kiloya gelinceye kadar uygulayabilir miyiz?
Peki bu diyeti istediğimiz kiloya gelinceye kadar uygulayabilir miyiz?
bir de bakliyatlarda gr pişmiş mi çiğ miktar mı hiç bakliyat yemiycez mi puan olarak çok görünüyor
pirincin değeri belirtilmemiş sanırım bulgur da yok mesela bulguru daha masum biliyorum beyaz pirince göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?