• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

Ve gün sonu raporu eve 17'de geldim. 2 adet baklava yedim.

Saat 19.00'da yoğurtlu soslu karnabahar yedim. Yanına da 6-7 adet badem koydum.

Şimdi saat 22.00 ve ben 1 bardak süt ile günü tamamlıyorum.

Bugün benim milat günlerimden biriydi. Diyete ilk başladığımda 110-111 kiloydum 109'u görmeye can atıyordum sonraki hedefim 106'ydı ve ilk ay 106'ya indim. İlk ay çok kilo gidiyor malum. Sonraki hedefim 102'ydi. 2. ayın sonunda 102'yi gösterdi tartı. 1.5 ay oynamadı yerinden. Direndi 102 kiloda 45 gün bekledim. Bu kez hedefim 99.9'du. 2012 bana onu da getirdi ocak ayında. Bundan sonra 97'ye kilitlendim ve işte bugün 97'yi de gördüm. Bu kiloda 2 ay kalmaya değer. Şuan eskiden atmaya kıyamadım hurçlarda bekleyen kıyafetlerimi çıkardım zevkle giyiyorum. Bu seneyi bu kıyafetlerle geçirmek istiyorum. "Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" şarkını mırıldanıyorum belli belirsiz.

Ve gün sonu raporu eve 17'de geldim. 2 adet baklava yedim.

Saat 19.00'da yoğurtlu soslu karnabahar yedim. Yanına da 6-7 adet badem koydum.

Şimdi saat 22.00 ve ben 1 bardak süt ile günü tamamlıyorum.

Bugün benim milat günlerimden biriydi. Diyete ilk başladığımda 110-111 kiloydum 109'u görmeye can atıyordum sonraki hedefim 106'ydı ve ilk ay 106'ya indim. İlk ay çok kilo gidiyor malum. Sonraki hedefim 102'ydi. 2. ayın sonunda 102'yi gösterdi tartı. 1.5 ay oynamadı yerinden. Direndi 102 kiloda 45 gün bekledim. Bu kez hedefim 99.9'du. 2012 bana onu da getirdi ocak ayında. Bundan sonra 97'ye kilitlendim ve işte bugün 97'yi de gördüm. Bu kiloda 2 ay kalmaya değer. Şuan eskiden atmaya kıyamadım hurçlarda bekleyen kıyafetlerimi çıkardım zevkle giyiyorum. Bu seneyi bu kıyafetlerle geçirmek istiyorum. "Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" şarkını mırıldanıyorum belli belirsiz.

tebrikler aysel sevincini paylaşıyorum arkadaşım :16::46: sporu sakın buırakma bence kilonu tetikleyen o oldu son dönemlerde .:34:

tebrikler aysel sevincini paylaşıyorum arkadaşım :16::46: sporu sakın buırakma bence kilonu tetikleyen o oldu son dönemlerde .:34:

Teşekkürler Aeben, mutluluklar paylaştıkça artar. Bu mutluluğa ortak olduğunuz iin sağolun.

Sporun -özellikle de sıkılaşmada- çok faydasını gördüm. Spora başladığımda 100.4 kiloydum 2 ayda 2.5 kilo verdim ama sıkılaşmaya bakılırsa gören 10 kilo gitmiş sanıyor.

Cumartesi yoğunluğu şimdi bitti. Neler yedim bir bakalım.
Kahvaltı: 09.30
1 adet yumurta
2 kk kaşar peyniri
10 adet tuzusz zeytin

Saat 11.30
1 fincan sahlep
1 asdet minil tart

Öğle: 15.00
1 tabak taze fasülye
yoğurt
5 adet köfte
ceviz

Akşam:
Pirinç pilavı tavuk
irmik helvası

Gece:
kola
pasta

Kaçamaklı haftasonundan kaçamaksız haftaiçine merhaba,
haftasonu bir türlü düzen oturtamıyorum. Yemek saatleri aksıyor.

Kahvaltım:
Yağda yumurta
peynir
zeytin
ceviz

Öğle:
Mercimek çorbası
nohur yemeği
cacık

Dün akşam üzeri badem yedim. Akşam yemeği yemeye fırsat olmadı. Saat 19.20'de 2 adet bisküvi, 1 dilim kek ve 1 dilim ekmek (üsütne paprika sürdüm). Dün geç saatlere kadar çalıştık. Eve gidince karnım acıkmıştı, yorgunluktan bir şey yemek istemedim. Süt içip yattım.

Bu sabah:
2 adet yağda yumurta
2 kk peynir
ceviz
1 adet domates ile kahvaltı yapıp çıktım.

Kilom 98'de sabitlenmeye başladım. Bu hafta 98 ile geçecek, aralarda 97'i de görürür diye umuyorum. Zaten bu ayki hedefim 96 ayı bitirmek.
Herkese iyi günler...

Bu ne yedim:

Kahvaltı:
Ceviz
zeytin
peynir

Öğle:
tarhana çorbası
balık ızgara
salata

Akşam:
1 adet dardanel ton
marul
cacık
kıymalı yumurta
ceviz

BUgün yeme düzenim iyiydi.

keşke her gün böyle bir yeme düzenim olsa.

Kahvaltı:
zeytin
peynir
ceviz
domates

Bu hafta yeme düzenim iyi gidiyor. Yeni düzenim, 20 Mart'ta 6 ayını doldurmuş olacak.Aynı hafta genel bir tahlil de yaptıracağım, bakalım bu düzenin yararı-zararı ne omuş.

Tansiyonum 14-9 civarındaydı eskiden, Şimdi hem kilo vermek hem de spor yapmak düzenledi tansiyonumu. 12-7 civarında artık. Kilo vermem az olsa da böyle sağlıklı sonuçlar almak da mutluluk verici.

Kahvaltı:
zeytin
peynir
ceviz
domates

Bu hafta yeme düzenim iyi gidiyor. Yeni düzenim, 20 Mart'ta 6 ayını doldurmuş olacak.Aynı hafta genel bir tahlil de yaptıracağım, bakalım bu düzenin yararı-zararı ne omuş.

Tansiyonum 14-9 civarındaydı eskiden, Şimdi hem kilo vermek hem de spor yapmak düzenledi tansiyonumu. 12-7 civarında artık. Kilo vermem az olsa da böyle sağlıklı sonuçlar almak da mutluluk verici.

çok iyi aysel kilo vermenin sağlığını düzeltmesi harika bişey :64: senin adına sevindim yavaş olmasını sorun yapma bence :92:

çok iyi aysel kilo vermenin sağlığını düzeltmesi harika bişey :64: senin adına sevindim yavaş olmasını sorun yapma bence :92:

Çok teşekkürler :42:

Yavaş kilo vermeyi seviyorum. Az az yavaş yavaş kilo verildiğinde geri alınmadığı söyleniyor. Bu kiloları geri almayacağıma işaret olsun.

Bugün kilo bildirim günü:
:32: Kilo:98.5 :32:
Mart ayında kilom 98'de sabitlendi gibi. Akşamları 99 oluyorum. Bir kerede 100 kilo çıktım. Ama sabahları 98 kiloyum. Artık 100'den gittikçe uzaklaşıyorum.

20 Martta diyetim 6. ayını dolduruyor. 97 ile karşılarsam 13 kiloluk yükten kurtulmuş biri olarak hem bedenen hem ruhen iyi olacağım.

Sporun son 2 ay çok faydasını gördüm. 110 kilodan 100 kiloya inmiştim, ama bedenen bu değişim çok da belli olmamıştı. Spor verdiğim kiloları görünür hale getirdi.
Spor salonuna gidemiyorsanız bile havalar güzelleşti, yürüyüş yapın, şöyle bir 10 gün daha geçsin ben de akşamları yürüyüşlere başlayacağım.

Kahvaltı:
2 adet yumurta
peynir
zetin
marul
ceviz

Öğleden sonra ev gezmesine gittim.

Yediklerimi az çok tahmin edersiniz :17:

Kurabiye
Poğaca
Kısır
Peynir
zeytin
Tıka basa yedik :41:

Eve gelince saat 6'da haşlama et ve marul yedim akşam yemeği için. Aslında yediklerim yzünden aç değildim. Ama bu saatte yemesem bu kez de gece acıkıyorum. Bugün de böyle geçti.

Uzun zamandır yazmamışım buraya
Diyet listelerimi yazdığım için -ve listelerde biribirine çok benzediği için- tekedüzelikten sıkıldım.

Karatay diyetini uygulamaya devam ediyorum. Geçen ay akşam 7'den sonra yemek yememek kuralına pek uyamadım. Çalışma saatlerindeki aksaklıklar yüzünden akşam öğünü geç satlere kaldı. Son 10 gündür de çikolata krizleri vardı akşamları.

Kilo veremedim doğal olarak, ama Allahtan kilo almadım da. Sporu bırakmadım hiç, onun olumlu etkisi belki de.

Şuan 97-98 arasında gidip geliyorum.

Bugün neler yedim onuda yazayım bari:

Kahvaltı:
Badem
Salatalık
Domates
Marul
Peynir
Yumurta

Öğle:
Domates çorbası
Patlıcasn musakka
cacık
salata

Akşam:
hurma
marul
badem
kıymalı yumurta

Herkese iyi geceler...

Günaydın

Bol proteinli bol yeşillikli kahvaltım:
Peynir
yumurta
maydanoz
salatalık
marul
2-3 adet patlıcan ve kabak kızartması

Kilom: 97.9

selam aysel.
özlemişim seni.:16:
aslında günlüge yazmak insanı motive ediyor :34:

selam aysel.
özlemişim seni.:16:
aslında günlüge yazmak insanı motive ediyor :34:

Aeben, güzel duyguların için teşekkürler :42:

Düzenli yazmak yoldan çıkmayı önlüyor da her zaman işten güçten vakit bulamıyorsun.

Yazmaya çalışacağım yine de...

Sen neler yapıyorsun, fark mı kilonda?

Kolay gelsin...

aeben, güzel duyguların için teşekkürler :42:

Düzenli yazmak yoldan çıkmayı önlüyor da her zaman işten güçten vakit bulamıyorsun.

Yazmaya çalışacağım yine de...

Sen neler yapıyorsun, fark mı kilonda?

Kolay gelsin...

linkin abonelistemde ayselcim o yüzden teni mesajın oldumu gözüm takılıyor okumadan geçmiyorum vaktim olunca .:16:

Kolay gelsin .
Bende iyiyim aynı yogunluk bendede var çalışmıyorum ama evde oturdugumda söylenemez .:9:

Diyet yapmıyorum ayselcim dah dogrusu 2. Gün yapıp 3. Gün bırakmam gerekiyor evde olmayınca . Kilomuda koruyorum ama 64. 65 arasıyım bi aşa bi yukarı işte .

Şuanda eminim çoğunuzun evinde pazar kahvaltısı keyfi sürülüyordur.

Ailece sadece pazarları kahvaltında bir araya gelebildiğimizden gerekli özeni göstermeye çalışıyorum. Özellikle çocukların istedikleri şeyleri hazırlıyorum. Ben de nasibimi alıyorum tabii :)

Hamur kızartması (sabah fırına gidip hamur ve ekmek, poğaca)
Poğaca
Ekmek
Peynir
sucuk
vişne reçeli
tereyağı
domates
salatalık
çay

Hepsinden de yedim. Şimdi yediklerimi eritmek için spor niyetine ev temizliği zamanı...

Back