• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

esraaaaaaaaaa seni gördümmmmm:3:

nerdesin seker bak topigimiz senlendi ne zaman katilacaksin aramiza

canım annemdeydim dünden beri.misafir vardı bugün .neler yedim bilsen.revaniler kurabiyeler üf...aldığım karbon miktarı tavan yaptı valla.yarın proteingünü yapmayı düşünüyorum.ikigün tartıya çıkmamamlazım moral açısından((

canım annemdeydim dünden beri.misafir vardı bugün .neler yedim bilsen.revaniler kurabiyeler üf...aldığım karbon miktarı tavan yaptı valla.yarın proteingünü yapmayı düşünüyorum.ikigün tartıya çıkmamamlazım moral açısından((

anladim canim firsat buldukca gelmeye calis
ben su anda baskülle yüzlesmiyorum cünkü kiyafetlerimin durumu kötü:26: en son giydigim pantolonun durumuna göre tartilicam su anda kac kilo oldugumuzdan ziyade diete baslamis olmamiz ve devam ettirmemiz önemli cünkü bu sekilde nasil olsa kilolar gidecek

anladim canim firsat buldukca gelmeye calis
ben su anda baskülle yüzlesmiyorum cünkü kiyafetlerimin durumu kötü:26: en son giydigim pantolonun durumuna göre tartilicam su anda kac kilo oldugumuzdan ziyade diete baslamis olmamiz ve devam ettirmemiz önemli cünkü bu sekilde nasil olsa kilolar gidecek

tatlım sen kaç kilosun?

tatlım sen kaç kilosun?

su anda tam bilmiyorum pantolonlarimdan kilo aldigim belli ama kendimi kötü hissetmiyeyim diye tartilmadim nisanin birinde tartilicam hic olmazsa o zamana kadar en son aldigim kilolari veririm ama ben bu dietle 10 kilo verip orda kaldim ondan sonra araya giren mazeretler ve benim kacamaklarim yüzünden kilo aldim sonra sadece aldigimi verebildim
ilk diete 81.7 ile baslamistim:78:

su anda tam bilmiyorum pantolonlarimdan kilo aldigim belli ama kendimi kötü hissetmiyeyim diye tartilmadim nisanin birinde tartilicam hic olmazsa o zamana kadar en son aldigim kilolari veririm ama ben bu dietle 10 kilo verip orda kaldim ondan sonra araya giren mazeretler ve benim kacamaklarim yüzünden kilo aldim sonra sadece aldigimi verebildim
ilk diete 81.7 ile baslamistim:78:

tatlım sende bu azim oldukça kesin verirsin.üzme kendini sakın.:16:

arkadaslar sunuda soyleyim.benim akrabam seker hastasi ve acaip tatliya duskun birisi.recelleri tatlilari tatlandiriciyle yapiyor.sekeri firlamiyor.arkadaslar demisler bir markette diyet receller var kb si 0 diye.tatlandiricyla yapilmis olabilirler.gerci ben recel sevmem sevenler icin diyorum

arkadaslar sunuda soyleyim.benim akrabam seker hastasi ve acaip tatliya duskun birisi.recelleri tatlilari tatlandiriciyle yapiyor.sekeri firlamiyor.arkadaslar demisler bir markette diyet receller var kb si 0 diye.tatlandiricyla yapilmis olabilirler.gerci ben recel sevmem sevenler icin diyorum

kız reçelin hastasıyım.nerde satılıyor markası ne ki:52:

tatlım sende bu azim oldukça kesin verirsin.üzme kendini sakın.:16:

yok üzmüyorum canim cünkü uzun süredir diette olmamin sebebi kendi hatalarim=irademe yenilmem+3 defa türkiye tatili ve saglik problemleri.gecmisi geride birakip artik önüme bakmaliyim er yada gec bu kilolari vericem

günaydın kızlar sabah aç karnına tartıldım 65,6 hala:(diyete başlayalı 1 hafta oldu.4.günün sonunda 65,5 olmuştum zaten şimdi 100 gram fazla gösteriyorum.gerçi 1 haftada 1 kilo vermiş oldum çok şükür.sadece durdu mu acaba diye korkuyorum.bu arada 66,5 ile başlamıştım.:43:

Öğlen olmadan günaydın diyeyim ben de :)

İlk gün sınırsız çin yemeği krizini süper atlatmıştım biliyorsunuz, şaka gibi ikinci gün de eşim dükkana gitmemiş, evdeymiş, spordan çıktım aradı ve burger king siparişi verdi bana. Yapılır mı bu bana:18: Gittim aldım istediği tonla şeyi, yolda kendime de satır köfte aldım (içinde ekmek olmayan hazır köfte bir tek o, aklınızda olsun). Burgerların hiç bir şeyine dokunmadım, o yukarda yerken ben kendime yağsız tavada köftelerimi pişirdim, aynı tavada dondurulmuş ıspanağım vardı, onu da kavurdum ama yeşili gitmeyecek kadar az. Kendime restoran tabağı gibi tabak yaptım. Ben de onu yedim. Gözü kaldı vallahi tabağımda. Söylememişim rejime başladığımı ona, yoksa istemezmiş falan :34: Yani dünü dil söğüş, salata, köfte, ıspanakla geçirdim. Bence güzeldi :) Spora da gittim, 1 saat kardio yaptım, ikişer set de aletlerde çalıştım ama düşük ağırlıkla tabi. Bu gün kendimi çok daha iyi hissediyorum :34:

Çikolataya gelince ben bu rejimde hep kullandım, Aslı'da öyle, hatta onun bir tarifi de vardı sanki, eritip fındıkla mı donduruyordu ne, ama en siyah olanlarını seçtim. Bir zararını görmedim. Ama onun dışında sağlıklı karbonhidratlara, sebzeye ağırlık veriyorum. Sadece kilo vermek değil de daha sağlıklı yemeğe alışmak için. Yoksa 12 kiloyu verdiğim zamanlar pirinç de pişiriyordum buharda kendime puanı ayarlayıp. Bazen de sadece iki haftada tek bir gün, tek bir öğün kaçamağa için veriyordum. O zaman başarmıştım. Bu sefer araya giren şeyler psikolojikti. Kaçamaktan öte bırakıyordum yapmayı.

Bu arada tatlandırıcı ve light ürünlerin de insülin direncini tetiklediği söyleniyor. Karatay da doğruluyor. Yani bu tür ürünleri çok kullanınca vücut onlara da şeker muamelesi yapıyor. Elbette ben de gün de bir tane light kola içiyorum ve nadiren tatlandırı kullanıyorum ama daha önce çok kullanıyordum, vazgeçtim. Bizim istediğimiz 20 kilo verip 5 ay sonra geri almak değil, hayatımızı değiştirmek.

Back
X