Öğlen olmadan günaydın diyeyim ben de :)
İlk gün sınırsız çin yemeği krizini süper atlatmıştım biliyorsunuz, şaka gibi ikinci gün de eşim dükkana gitmemiş, evdeymiş, spordan çıktım aradı ve burger king siparişi verdi bana. Yapılır mı bu bana:18: Gittim aldım istediği tonla şeyi, yolda kendime de satır köfte aldım (içinde ekmek olmayan hazır köfte bir tek o, aklınızda olsun). Burgerların hiç bir şeyine dokunmadım, o yukarda yerken ben kendime yağsız tavada köftelerimi pişirdim, aynı tavada dondurulmuş ıspanağım vardı, onu da kavurdum ama yeşili gitmeyecek kadar az. Kendime restoran tabağı gibi tabak yaptım. Ben de onu yedim. Gözü kaldı vallahi tabağımda. Söylememişim rejime başladığımı ona, yoksa istemezmiş falan Yani dünü dil söğüş, salata, köfte, ıspanakla geçirdim. Bence güzeldi :) Spora da gittim, 1 saat kardio yaptım, ikişer set de aletlerde çalıştım ama düşük ağırlıkla tabi. Bu gün kendimi çok daha iyi hissediyorum
Çikolataya gelince ben bu rejimde hep kullandım, Aslı'da öyle, hatta onun bir tarifi de vardı sanki, eritip fındıkla mı donduruyordu ne, ama en siyah olanlarını seçtim. Bir zararını görmedim. Ama onun dışında sağlıklı karbonhidratlara, sebzeye ağırlık veriyorum. Sadece kilo vermek değil de daha sağlıklı yemeğe alışmak için. Yoksa 12 kiloyu verdiğim zamanlar pirinç de pişiriyordum buharda kendime puanı ayarlayıp. Bazen de sadece iki haftada tek bir gün, tek bir öğün kaçamağa için veriyordum. O zaman başarmıştım. Bu sefer araya giren şeyler psikolojikti. Kaçamaktan öte bırakıyordum yapmayı.
günaydın canım, seninle gurur duyuyoruz umarım aynen böyle devam eder diyetin, yaza kilolarımızı vermiş olarak gireriz inşallah