arkadaslar ya tarti delirdi ya ben delirecem.84 kiloya inmisim.7 gunde 8 kilo etti boylece.ay ne guzel olurdu 30 gunde 30 kilo verseydimtabi bu imkansiz olur.kilo vermem bi sure sonra yavaslicak biliyorum kendimi hazirladim buna.bugun hic tartilmicaktim, annem dedi kizim sen baya kilo vermissin.hayret ne zaman baksam bisyler yiyosun nasil oluyoki.git tartil bakalim.gittim tartildim 84 u gorunce inanamadim.anne sende tartilsana belki yalnislik var dedim,annem tartildi ayni geldi o.ben hic bi diyetimde boyle kilo vermemistim.gunlerle knorun corbalarini ictim ekmeksiz sadece corba.ve gun icinde baska hic bisey tuketmedim.o zaman bile 10 gunde 1 kilo vermistim.nasil oluyor eriyom bende farkinda deyilim.ama her gece garnim gurluyo, gurladigi zamanin sabahi ille kilo veriyorum
masallah diyorummm senin kadar hizli kilo veren cikmadi bu zamana kadar
Bu arada tatlandırıcı ve light ürünlerin de insülin direncini tetiklediği söyleniyor. Karatay da doğruluyor. Yani bu tür ürünleri çok kullanınca vücut onlara da şeker muamelesi yapıyor. Elbette ben de gün de bir tane light kola içiyorum ve nadiren tatlandırı kullanıyorum ama daha önce çok kullanıyordum, vazgeçtim. Bizim istediğimiz 20 kilo verip 5 ay sonra geri almak değil, hayatımızı değiştirmek.
Selam kızlar bişey sorucam size ben akşam 9 dedinmi iptal oluyorum ya ayakta uyuyorum mümkünü yok gözlerim açılmyo direk uyuyorum eşimde bozuluyo haliyle diyettenmi acaba sizdede oluyomu?? kendimi açta bırakmıyorum ama anlamadımm :44:
çalıştığım için dışardan sipariş ediyoruz öğlenleri ama köftelere ekmek koyuyolarmıdır acaba ?? aklıma takıldı
bende bunu söyliycektim bugun.hafta sonu gazetede okudum tatlandırıcılar beynimizi kandıramazmış vücut tatlı yemişiz gibi tepkiler verirmişayranın kb si yüksek olduğu için diet kolaya yuklendim bu ara ama siz ne dersiniz??
proteine daha agirlik veriyorsan baslangicta olabilir ama sonra vücut bu beslenme sekline alisiyor ve geciyor
arada bende iciyorum etlerin yaninda güzel gidiyor ama yinede SIK icmemekte fayda var selülit acisindanda
günün kalan kismini artik 0 kb´li gecirmeye bak canim
tsk ederim cnm.darisi basina.cikolatanin kb sine bak.belki puani gecmemisindir.50 gr ve ya 25 gr yersen puanin bolca kalir diye dusunyom
normaldede kola içmem zararlı diye ama ağızdaki acı tadı alıyo bide tatlı talı çok güzel gidiyo
evet kahvaltıda yumurta öğlen kanat ızgara salata akşamda ton balığı önceki günde böyleydim.vitamin hapı alıyım diyorum ama neye göre alıcam hangisi olmalı çok soru sordum ama
cevapladığınız için teşekkür edrim
iste o agizdaki aci tad ve agirlik sirf protein agirlikli beslendigin icin oluyor kahvaltida yiyecegin yarim domates bile bu agirligi kaldirir ayni sekilde diger ögünlerindede ayni sekilde etlerin yanina birseyler hazirla ve günde yarim yada bir tane meyve ye ben diete basladigimdan beri yiyorum inan insan kendini daha iyi hissediyor ve kolayi o zaman aramazsin
canım, anladımki benim sorunlarım var! birşeyin tadına baktığımda devamı getiriyorum, tedavi olmam lazım
Bende kahvaltıda yumurta peynir zeytin şeklinde besleniyorum öğlen biraz yeşillik yiyorum ama dun akşamkı uyku halinde aklıma geldi sebzelıksızlıkten diye sldım elıme 1 salatalık kemire kemire dolandım evin içide ama benım dunyaları yıyen ama dal gıbı olan eşim onada göz koydu. bu gün sebzede yedim kahvaltıda deminde 1 elma yedim bakalım halsizliğim geçicekmi
Bende kahvaltıda yumurta peynir zeytin şeklinde besleniyorum öğlen biraz yeşillik yiyorum ama dun akşamkı uyku halinde aklıma geldi sebzelıksızlıkten diye sldım elıme 1 salatalık kemire kemire dolandım evin içide ama benım dunyaları yıyen ama dal gıbı olan eşim onada göz koydu. bu gün sebzede yedim kahvaltıda deminde 1 elma yedim bakalım halsizliğim geçicekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?