yaaa ben mönümüü değiştirdim.. zaten bugün bir düzensizlik aldı başını gitti yinee :) bende eminim kilo vercem aslıcım .. bugün ki mönüm son hali ile
sabah omler peynirli bi kaç çeşit peynir
1 nescafe 2 kurabiye ama pastaneeee :) en fazlaa 10 falandır ki bence yoktur 2 lokmaydı
öğle yok ne yazık ki çok yoğundum
bi kaç saat sonrada taze fasulye zeytinyağlıı
sonra da tavuk ızgara ( bunu belki yemem :) )
konumuzla direkk ilgisi yok ama bayanlar bişey sorucam sürekli şekerden uzak kalıyoruzya acaba selülitlerinde azalma farkeden oldumu.selülitin ilk sebebi tükettiklerimiz ben henüz 3 hafta oldu ama belki uzun süre yapanlarda olumlu gelişme olmuştur.
Kesinlikle bende inanılmaz buyuk degişim var..Ama ben öncelikle kola içmeyi bıraktım ve ayrıca gunde 3 litre su iciyorum..Bir tek şeker degil bence asitli içeceklerinde cok etkisi var..Benim bacaklarımda selulit neredeyse yok artık.Ben bile inanamıyorum ama gercekten cok işe yarıyor..
Kesinlikle bende inanılmaz buyuk degişim var..Ama ben öncelikle kola içmeyi bıraktım ve ayrıca gunde 3 litre su iciyorum..Bir tek şeker degil bence asitli içeceklerinde cok etkisi var..Benim bacaklarımda selulit neredeyse yok artık.Ben bile inanamıyorum ama gercekten cok işe yarıyor..
kizlar bugün cok halsizim yürüyüs bandina ciktim 20 dak fazla yapamadim her zaman 1 saat yapiyordum diyettenmi acaba yoksa dün gece gece vardiyasi calistim bugün sabah 7:30 dan 13:00 e kadar uyudum bu geceyi de atlatirsam pazartesiye kadar evdeyim
dietle ilgisi yoktur gece yorgunlugudur gece calismak insani daha cok yoruyor benim esimde gececi oldugunda bütün gün neredeyse yatiyor vücut kendine gelmiyor
ilk hfta bulutların üstündeydim,sonrasında olduğum yerde kaldım ama incelme var ve hedfe ulaşana dek burdayız kısmetse.
kızlar evde gözünüzün önünde tatlı olduğunda en fazla kaç kere resti çekersiniz ?
biri beni motivee etsin kızlar yaa...
peki kac haftadir / ne zamandir yapiyorsun? Ilk hafta ne kadar kilo kaybin oldu ve genel olarak ne kadar etkisini gördün ? sizi cok takdir ediyorum.. ben KHsiz yapamiyorum, ki cok da azalttim ama özellikel evde cok zorlaniyorum cünkü bizim evde hamur isi eksik olmaz, genel olarak da habire bisey yiyolar insan bir dayaniyor iki dayaniyor arada kapilip gidiyor..
bunun yolu onu uzaklasirmak ve dolaba kaldirmak.. kivi ye, bende simdi yicem, aciktim oysaaksam az hafif takildim da.. bu saatte yemek yenilir mi yaaa
bunun yolu onu uzaklasirmak ve dolaba kaldirmak.. kivi ye, bende simdi yicem, aciktim oysaaksam az hafif takildim da.. bu saatte yemek yenilir mi yaaa
yaa aynen ya valla..bizde de annem pasta yapıyor babam tatlı baklva alıyor ben de öyle bakakalıyorum...
napcez biz bunları ya acil çözüm bulmamız lazım valla yoksa akibetimiz hüsranla sonuçlanacak ...
valla cnm bence kivi yeme kb si yüksek....bence sen evde peynir varsa birazcık onlarla geçiştir veya yumurta varsa kendine yumurta haşla 3-4 dilimde peynir koy yanına daha güsel olmaz mı hem az alırsınkb hıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?