• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?

sabah uyaninca 2-3 tane kuru kayisi yiyip üzerine koca bir bardak ilik su cok etkili tavsiye ederim:34:

kbde yağ sıfır olduğu için z.yağı içmek iyi bir çözüm olabilir.
aslında ben epey zaman önce keten tohumunu yoğurda katıp yiyerek bu sorunumu çözmüştüm.ilk 10 gün falan hemen düzelmedi de sonrasında ciddi bir düzene oturmuştu.sonra niyeyse bıraktım ve sorunum kaldığı yerden devam.hala da(özellikle diyet yapınca)devam ediyor.keten tohumunu aktardan alabilirsin.100 grlık öğütüp alsan bir aya yakın gider.
yemekten önce 1 tatlı kaşığı yoğurda katıp ye,üstüne bolca(içebildiğin kadar) su iç.

Canim tavsiyen icin tessekkür ederim ama ben Almanyada oturuyorum keten tohumunu burda bulabilirmiyim hic bir fikrim yok ama arastiricam.

Canim tavsiyen icin tessekkür ederim ama ben Almanyada oturuyorum keten tohumunu burda bulabilirmiyim hic bir fikrim yok ama arastiricam.

almanya da keten tohumun dan cok ne var .her yerde var .ismi leinsamen schrotten .rosmann falan satiliyo hemde her cesit.kahvaltilik olan bile var.

almanya da keten tohumun dan cok ne var .her yerde var .ismi leinsamen schrotten .rosmann falan satiliyo hemde her cesit.kahvaltilik olan bile var.

cok tessekkürler canim dogrusu almancasini da bilmiyordum benim bulundugum yerde rosmann yok ama real da yada real de bulabilirim sanirim.

kizlar ben bi ara ugruyordum buraya ama bu diyetin bana göre olmadigini farkettim. durumunuz nedir kilo kayiplari nasil ?

günlerdir wasadan bahsediyoruz.meğer tam gözümün önündeymiş de ben farkedememişim.marketten alışveriş yaparken dikkatimi çekip de ismini okumadığım şeymiş meğer:)
aldım 1 paket yarın okulagötürürüm artık.

aslında mezurayla ölçsek her hafta muhtelif yerlerimizi:))
baskülde olmasada ölçülerde bir azalma görüp motive oluruz.
kesinlikle mezura alıp oğlumdan saklıyorum her yerini düğümleyip kesmeden:27:

canim su anki bir fotografim yok eger facebook kullaniyorsan Gözel Kiyici Kiristin diye arama yaparsan 63-64 kilodaki halimi görebilirsin

Kızlar selam....
Yemeklerle ugrasıyorum kac saattir.Giremedim o yuzden sabahtan beri..
Arzucum bence de menun guzel gorunuyor ama kesinlikle periye katılıyorum..Bari yeşil salatayı arttır sebze yemedigin gunlerde..Ama bu cuma yeni baslıyormus gibi sonuclar alacagına eminim..Yani cok kilo vericen cooook tatlımm:))
Esracımmm canım cok gecmiş olsun yaa..Ne icin hormon ilacı verdi doktor? Regl duzensizligi filan mı?
Bak mesela dogum kontrol hapları da kilo yapar derler ben senelerdir kullanıyorum ama sonuc olarak kilo vermek icin rejim yaptıgımda bunu engellemedi..Yani sen rejimine devam et bakalım nolcak, bozma moralini simdiden..Herkese aynı seyi yapmayabilir..
Pericim terken sanırım 2 hafta giremiyecegim demişti..Neredeyse soyledigi sure dolmakta zannediyorsam..Yakında gelir heralde..Bu arada 20 senedir şekersiz cay iciyorum diyorsun da kac yasındasın sen ben bilmiyorum..Hiç sormamışım şimdiye kadar :))

Kızlar selam....
Arzucum bence de menun guzel gorunuyor ama kesinlikle periye katılıyorum..Bari yeşil salatayı arttır sebze yemedigin gunlerde..Ama bu cuma yeni baslıyormus gibi sonuclar alacagına eminim..Yani cok kilo vericen cooook tatlımm:))
Esracımmm canım cok gecmiş olsun yaa..Ne icin hormon ilacı verdi doktor? Regl duzensizligi filan mı?
Bak mesela dogum kontrol hapları da kilo yapar derler ben senelerdir kullanıyorum ama sonuc olarak kilo vermek icin rejim yaptıgımda bunu engellemedi..Yani sen rejimine devam et bakalım nolcak, bozma moralini simdiden..Herkese aynı seyi yapmayabilir..
Pericim terken sanırım 2 hafta giremiyecegim demişti..Neredeyse soyledigi sure dolmakta zannediyorsam..Yakında gelir heralde..Bu arada 20 senedir şekersiz cay iciyorum diyorsun da kac yasındasın sen ben bilmiyorum..Hiç sormamışım şimdiye kadar :))

klasik bir laf ama:37: insan hissettigi yastadir denilir ya aranizda kesin en büyügünüzüm ama 30'un üstünde hissetmiyorum kendimi:32:(mail adresimde yaziyor:52:) 90yilindan beri sekersiz iciyorum cayimi ve kahvemi:68:

Son düzenleme:
klasik bir laf ama:37: insan hissettigi yastadir denilir ya aranizda kesin en büyügünüzüm ama 30'un üstünde hissetmiyorum kendimi:32:(mail adresimde yaziyor:52:) 90yilindan beri sekersiz iciyorum cayimi ve kahvemi:68:

hehehe bayanların yaşı sorulmaz zaten unutmuşum..mail adresine de dikkat etmemişim nedense konduramadım sanırım zaten yaşını..Bencede 30 dan fazla gostermiyorsun zatenn :))

Kızlar selam....

canım regl düzensizliği için.hormon alamm gerekiyomuş.bu doğumkont.hapından iraz daha farklı yorumlarda hepkiloyapıyo yazmış.biçok yan etkisi var((.dr a ben ikinciçocuğu düşünüyorum dedim .zararı olmazilacın dedi.ama nette farklı yazıyo.çocuk düşünenler bu ilacı kullanmasın diyo.iyice kafam karıştı.başka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.

hehehe bayanların yaşı sorulmaz zaten unutmuşum..mail adresine de dikkat etmemişim nedense konduramadım sanırım zaten yaşını..Bencede 30 dan fazla gostermiyorsun zatenn :))

saol tatlim
kimligimde yasimin kac yazdigi hicccc ilgilendirmiyor ben 30'u kolay kolay gecmem:62:

yaaa ben mönümüü değiştirdim.. zaten bugün bir düzensizlik aldı başını gitti yinee :) bende eminim kilo vercem aslıcım .. bugün ki mönüm son hali ile

sabah omler peynirli bi kaç çeşit peynir

1 nescafe 2 kurabiye ama pastaneeee :) en fazlaa 10 falandır ki bence yoktur 2 lokmaydı

öğle yok ne yazık ki çok yoğundum
bi kaç saat sonrada taze fasulye zeytinyağlıı

sonra da tavuk ızgara ( bunu belki yemem :) )

canım regl düzensizliği için.hormon alamm gerekiyomuş.bu doğumkont.hapından iraz daha farklı yorumlarda hepkiloyapıyo yazmış.biçok yan etkisi var((.dr a ben ikinciçocuğu düşünüyorum dedim .zararı olmazilacın dedi.ama nette farklı yazıyo.çocuk düşünenler bu ilacı kullanmasın diyo.iyice kafam karıştı.başka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.

Canım bak benim doktorum ve hatta bir suru doktor diyor ki, internetteki bilgileri okuyup kafanızı boş yere mesgul etmeyin..Cunu cok fazla çöp bilgi de var internette..Sen bence doktoruna guven..Yanlış olan bişey verecegini zannetmiyorum..Ama gene de için rahat etsin istiyorsan o zaman bir baska doktora da görün..Ama insanlara nasıl etki ettigini okuyup canını sıkma bence..

Back