oh be ben de seni bekliodum peri abla :) valla alıştım senle kaç gündür burda takılmaya :) nasılsın?
peri abla sen 2 haftada 10 kg verdin ya bu diyet dışında başka bişey yaptın mı sporda yaptın mı mesela ?
yani sadece bu diyete uydun ve kb ni kaç tuttun?
günaydın arkadaşlar.aldantecim kaçamak günü oldu dün seniniçin.iyi oldu ama canının istediklerini yemiş oldun.bugün istemiyo dimi canın.ah benim canım bugün neleristiyo bilsen.çikolata çeşmesi olsa vevde diyorum.))
kesinlikle tatlı görmek istemiyorum:)
canım sen de ara ver bi gün.körelt nefsini.olmaz mı?
herkese merhaba sağlıklı zayıflamalar bugun ıtıbarı ıle bende yapıyorum bu dıyetı ben yazayım menumu topladım ama puanları yanlış varmı sız daha deneyımlısınız yardımcı olursanız sevınırım
Sabah : 1 domates,haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı beyaz peynir (peynire yenı bı olcu kattım :) )
Ara : 1 fincan bitki çayı
Öğlen : tavuk döner (pilavsız salatasız),ayran,mercimek çorbası
Akşam (18:30 gibi) : light ton balığı
bugun bu kadar menüm
bu arada yorumları okudumda dün bazı arkadaşlar kabızlık sorunu çekiyormuş onlar çiçek unu kullansınlar çok iyi geliyor ben yoğurda karıştırıp yıyorum hatta yemeği fazla kaçırırsamda öyle yapıyorum :) isterseniz suda demleyın 5 dk sonra süzün için oda olur aktarlarda var çokda ucuz bişi
h.g canım aramıza.kilo ve boyunu yazarsan arkadaşlar senide ekler çizelgeye.başarılar.
163/76 benım listem kaç puan olmuş şu an
34 topluyorum ama ton balığı kaç bilmiyorum light
günaydın arkadaşlar.aldantecim kaçamak günü oldu dün seniniçin.iyi oldu ama canının istediklerini yemiş oldun.bugün istemiyo dimi canın.ah benim canım bugün neleristiyo bilsen.çikolata çeşmesi olsa vevde diyorum.))
Esracım çok güldüm canım ya , resmen aynı durumdayım babamın çocuklara aldığı çikolatalara iş oluyorum azcık versene oğlum falan diyorum oda pek umursamıyo yalanıp kalıyorum resmen:2:. Şöyle bigün tatlıya gömülüp benimde nefsimi köreltmem lazım.
Bizim konudamı başka konudamı tam hatırlamıyorum birisi yazmış aslında araştırmak lazım çinko eksiği olanlarda aşırı çikolata isteği oluyormuş.
canım balık protein olduğu için istediğin kadar yiyebilirsin.bizim diyette protein ağırlıklı besleniyoruz zaten.
süper ozaman bugunu 34 puanla kapatıyorum eve gidince çok acıkırsam biraz göbek yerim oda 6 puan falan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?