Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım proteinlerden istediğin kadar yiyebilrisin.ben senin nikini sanki hatırlıyo gibiyim.önceden konuşmuşmuyduk seninle?

Bilmemki cnm valla 2009 üyeyim buraya yazmadığım konu kalmamıştır karşılaşmışızdır bı yerde :) senınkıde yabancı değil

selam arkadaslar
yarin tartilma günü ama o gün artik hic gelmesin istiyorum uzun süredir yerimde saymaktan biktim bu hafta metabolizmam sassin dedim kilo veremedim cumartesi arkadasin cocugunun dogum günü, pazarda arkadasimizin dogum günü var haliyle diet bozulcak ondan sonra haftaya cumaya kadar onu eritcem diye ugras haftaya yine ayni cikicam haftalar durmadan kilo vermeden bos geciyor bende diyorum eeeeee o zaman ben nasil ve ne zaman ideal kiloma inebilcem bu uzun duraksama benim motivasyonumu felaket düsürdü:84:

her bün farkli.. kimisi yiyor yiyor kilo almiyor baskalari ise hemen sisiyor. biz yani :) mankenler dikkat ediyordur ya

kizlarrrr cok mutluyummm, yazlik esyalarimi cikardimm ve hepsi olduu :)) 5 kg verdim valla :)
motivasyon yükseliyor :))

YARIN KILO BILDIRIMI ICIN LÜTFEN BÖYLE YAZIN saat 00 KADAR:

baslangic kg:
gecen hafta kg:
bu hafta/simdiki kg:
Verilen kg:
hedef:
boy:

tskler

öptüm sizleri by

motivasyonun düşmesin canım.duraklama dönemi biraz uzun sürdü ama olsun herkesin metobolizması farklıdır.seninide dirençgösteriyo. ama geçiceknasılsa bu dönemde.biraz daha sabır canım

slm kızlar
bende zayıflamaya çalışanlardanım
tabi bide bunu yanında çatlaklarım ve sıkılaşmak için uğraşıyorum
doğum yapalı 6 ay oldu ve 3 ayda 12 kilo verdim
listeye baktımda farkında olmadan 50 puanı aşmamışım hiç
demekki gerçekten işe yarıyo
ama bunu yanında bide spor yapıyorum azimli olmak lazım
hedefim 56kg. 6kilo fazlam kaldı :))))

cicek tozu nasil bir sey ben aldimm.hindistan cevizi gibi .iki kasik günde kullandim.benim karnimi sisirdi bir ise yaramadi.

motivasyonun düşmesin canım.duraklama dönemi biraz uzun sürdü ama olsun herkesin metobolizması farklıdır.seninide dirençgösteriyo. ama geçiceknasılsa bu dönemde.biraz daha sabır canım

ne zamandir bende direniyorum gecicek diye ama ilk defa bugün kendimi gücsüz ve moralsiz buluyorum hemde cooook:95:

ne zamandir bende direniyorum gecicek diye ama ilk defa bugün kendimi gücsüz ve moralsiz buluyorum hemde cooook:95:

bazen oluyo öyle.benimdebugün okadar iştahım açıkki.önümegeleni yiyesim var.bugünü bi atlatabilseydim kazasız belasız.

geriye bi tek ton balığım kaldı hepsini yedim :) aclıkda yok protein tok tutuyor regl olurum biter bile gelicek cumaya şişkinlik var şu an bitki çayı aldım özel günler için

canim sakin pes etme is arkadaslarimdan bazilari da yapiyo bu diyeti metabolizmayi sasirtmak icin onlar 1 gün boyunca sirf meyve tüketiyorlarmis muz haric ben henüz denemedim ise yaradigini söylüyorlar bi denesen belki faydasini görürsün.Bende de duraklama dönemi baslarsa deneyecegim.

yok kesinlikle pes etmem ama kendimi bugün cok kötü hissettim ne zamandir kilo verememek ve bunun haftaya cumaya kadarda böyle devam edicek olmasi düsüncesi moralimi cok bozdu ayrica önerin icin saol

Son düzenleme:
peri abla morlini bozma vereceksin inş..bak bence şöyle yap vücut alıştı ya bu diyete bence 3-5 günlük bi detox diyeti yap vücudu önce bir güzel şaşırt.daha sonra tekrar dön bu diyete ama bi şartla :)
bildiğim kadarı ile spor yapmıyordun sporda yapmak kydı ile tabi bi sağlık engelin yoksa...yani spor ddiysm hergün 1 saat yürüyüş aynı tempoda bence diyetle sporu beraber götürürseneminim 1 haftada çok çok güsell sonuçlar alırsın ...
ne dersin ?

bu arada bugünde kouşamadım seninle valla foruma giriyorum ilk baktığım sen oluyosun :) var mısın yok musun :) forumda tabiiii

merhabaalar cnm..hoş geldin sen de aramıza..gerçi beni daha gruba almadılar ama inş. bu hafta alıcaklar..valla 1haftadır sıra bekliom :)
ama burdaki kızlar çok iiler yaa...hiç dışlanmış hissetmedim..hemn sarmalayıp kucaklıyorlar valla..:)
cnm ben de çok kabızlık çekiyorum da bu çiçek ununu çay gibi demleyip suyunu mu içecem anlamadım valla..biraz açıklar mısın cnm yaa..vallaha çok maklube geçecek..yoksa bende bu derttenm gidecem akibetim onu gösteriyor..gezmediğim doktor kalmadı çünkü..

kızlar mesela hafta da bir günümüzü tatlı günü ilan etsek o gün sabh akşam tatlı yesek sonra da bi güzel müsil içsek :)kilo vermeye engel olur mu?
ya tatlıdan tiksnmek,bıkmak istiorum bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…