Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

masumum özelden gönderdiğin mesaja yanıt verebilmem için gerekli mesaj sayısına ulaşmamış olduğumdan buraya yazıyorum, konuyla ilgili bir tanıdığım var ona sordum yanıt bekliyorum

canim benim dogru tahmin sabaha kadar mac seyrettim menülerin cok güzel bu cuma güzel olucak:13:

azmini kaybetme canim benimde bu sefer duraksama uzun sürdü denizliden kilo almadan gelmeye bak cünkü orada yediklerin belki metabolizmani sasirtman icin iyi olur gelince yine kilo vermen baslayabilir

Diyete başlayalı bugün tam 1 ay olmuş.ve ben 25 gündür yerimde sayıyorum.tamam aralar verdim falan ama yaptığımda da tam yaptım yani.motivasyonum giderek düşüyor kızlar
Zaten dün elim ayağım titreyince bugün serbest bıraktım kendimi.
şu ana dek:
Sabah 2 dilim kek
öğlen 1 simit ve yanına kahvaltılı,her cinsten yedim.eve gidince tatlıya devam ederim gibi geliyo....
Niye veremiyoruz acaba?

pes etmek yok ama öncelikle yeme sistemini bir düzene oturtmalisin cünkü 50'yi gectigin sürece kilonu korumus olursun yani vermek icin biraz daha düsürmelisin
sekersiz caya alisilinca cok güzel gidiyor önemli olan alismak ben 21 senedir iciyorum hem alisinca sekerli istesende icemiyorsun miden bulaniyor bence kendini alistir sekerden bosu bosuna kb alma

gecmis olsun canim bu tür ilaclar gercekten kilo alma bakimindan cok etkili olabiliyor insallah uzun süre kullanmana gerek kalmaz

hosgeldin yine aramiza masumcum istedigin sonuclara cabucak ulasirsin insallah:13:

Kızlar herkes nerede bugun??
Rejim nasıl gidiyor millet?
Sofcum sen nerelerdesin yaa?? Bir iki gundur girdigini goruyorum ama mesaj da yazmıyosun iyi misin?
Arzucummm nasıl gecti iki gun alıştın mı tekrar yeme düzenine??

evet aslicim bende kac defa girdigini gördüm ama birseyler yazmadan cikiyor
sofcum yeniden aramiza katil kopma lütfen burdan belki motuivasyonun olumlu yönde etkilenir

terkende halä gelmedi ne kadar süre olamicam demisti ben orayi kacirdim herhalde:44:

insanin bazen oburlugu tutuyor doymak bilmiyor ama bu tür yicekler yyiyorsan korkma canim hepsi masum yicekler

bünye ayni yeme sekline alisinca maalesef duraksamalar oluyor bu sefer benimde uzun sürdü vücut halä diet yapmama ragmen direniyor napicaz pes etmeyerek bu direncin kirilmasini bekliycez nasil olsa pes eden direnc olacak
eve gidince tatliya devam etme:18:

süpersin, ne güzel motivasyon olmuştur sana
:13:

canım benim yaaa!inanki tatlıyı kesince vücudum zihnimden önce isyan ediyor.2 gün hiç tatlı yemedim ve resmen elim hiç bişeyi tutmadı.elime aldığım düştü,kırıldı.nasıl bir halsizlik.o yüzden verdiğim araları tatlı için kullanıyorum.eskisi gibi her gördüğüme saldırmıyorum yani(tatlılara saldırıyorum)kendime gelince devam edicem.ben böyle bir ileri bir geri ama gel görki kilo hep aynı yerde sabit

Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?

masumum özelden gönderdiğin mesaja yanıt verebilmem için gerekli mesaj sayısına ulaşmamış olduğumdan buraya yazıyorum, konuyla ilgili bir tanıdığım var ona sordum yanıt bekliyorum

çok sağol canım ya merakla bekliyorum cevabı.

seni cok iyi anliyorum canim ayni seyleri bende yasadim diete baslayali ne kadar uzun süre oldu ama aradaki kacamak ve duraksamalarin toplami daha fazla onun icin benim yaptigim hatalarin kimsenin yapmasini istemiyorum ama tatli istegine maalesef engel olamiyoruz bende tatli canavariyimdir

Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?

kbde yağ sıfır olduğu için z.yağı içmek iyi bir çözüm olabilir.
aslında ben epey zaman önce keten tohumunu yoğurda katıp yiyerek bu sorunumu çözmüştüm.ilk 10 gün falan hemen düzelmedi de sonrasında ciddi bir düzene oturmuştu.sonra niyeyse bıraktım ve sorunum kaldığı yerden devam.hala da(özellikle diyet yapınca)devam ediyor.keten tohumunu aktardan alabilirsin.100 grlık öğütüp alsan bir aya yakın gider.
yemekten önce 1 tatlı kaşığı yoğurda katıp ye,üstüne bolca(içebildiğin kadar) su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…