Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?
kbde yağ sıfır olduğu için z.yağı içmek iyi bir çözüm olabilir.
aslında ben epey zaman önce keten tohumunu yoğurda katıp yiyerek bu sorunumu çözmüştüm.ilk 10 gün falan hemen düzelmedi de sonrasında ciddi bir düzene oturmuştu.sonra niyeyse bıraktım ve sorunum kaldığı yerden devam.hala da(özellikle diyet yapınca)devam ediyor.keten tohumunu aktardan alabilirsin.100 grlık öğütüp alsan bir aya yakın gider.
yemekten önce 1 tatlı kaşığı yoğurda katıp ye,üstüne bolca(içebildiğin kadar) su iç.
sabah uyaninca 2-3 tane kuru kayisi yiyip üzerine koca bir bardak ilik su cok etkili tavsiye ederim
Canim tavsiyen icin tessekkür ederim ama ben Almanyada oturuyorum keten tohumunu burda bulabilirmiyim hic bir fikrim yok ama arastiricam.
almanya da keten tohumun dan cok ne var .her yerde var .ismi leinsamen schrotten .rosmann falan satiliyo hemde her cesit.kahvaltilik olan bile var.
cok tessekkürler canim dogrusu almancasini da bilmiyordum benim bulundugum yerde rosmann yok ama real da yada real de bulabilirim sanirim.
kizlar ben bi ara ugruyordum buraya ama bu diyetin bana göre olmadigini farkettim. durumunuz nedir kilo kayiplari nasil ?
Kızlar selam....
Yemeklerle ugrasıyorum kac saattir.Giremedim o yuzden sabahtan beri..
Arzucum bence de menun guzel gorunuyor ama kesinlikle periye katılıyorum..Bari yeşil salatayı arttır sebze yemedigin gunlerde..Ama bu cuma yeni baslıyormus gibi sonuclar alacagına eminim..Yani cok kilo vericen cooook tatlımm:))
Esracımmm canım cok gecmiş olsun yaa..Ne icin hormon ilacı verdi doktor? Regl duzensizligi filan mı?
Bak mesela dogum kontrol hapları da kilo yapar derler ben senelerdir kullanıyorum ama sonuc olarak kilo vermek icin rejim yaptıgımda bunu engellemedi..Yani sen rejimine devam et bakalım nolcak, bozma moralini simdiden..Herkese aynı seyi yapmayabilir..
Pericim terken sanırım 2 hafta giremiyecegim demişti..Neredeyse soyledigi sure dolmakta zannediyorsam..Yakında gelir heralde..Bu arada 20 senedir şekersiz cay iciyorum diyorsun da kac yasındasın sen ben bilmiyorum..Hiç sormamışım şimdiye kadar :))
klasik bir laf amainsan hissettigi yastadir denilir ya aranizda kesin en büyügünüzüm ama 30'un üstünde hissetmiyorum kendimi (mail adresimde yaziyor ) 90yilindan beri sekersiz iciyorum cayimi ve kahvemi
Kızlar selam....
Yemeklerle ugrasıyorum kac saattir.Giremedim o yuzden sabahtan beri..
Arzucum bence de menun guzel gorunuyor ama kesinlikle periye katılıyorum..Bari yeşil salatayı arttır sebze yemedigin gunlerde..Ama bu cuma yeni baslıyormus gibi sonuclar alacagına eminim..Yani cok kilo vericen cooook tatlımm:))
Esracımmm canım cok gecmiş olsun yaa..Ne icin hormon ilacı verdi doktor? Regl duzensizligi filan mı?
Bak mesela dogum kontrol hapları da kilo yapar derler ben senelerdir kullanıyorum ama sonuc olarak kilo vermek icin rejim yaptıgımda bunu engellemedi..Yani sen rejimine devam et bakalım nolcak, bozma moralini simdiden..Herkese aynı seyi yapmayabilir..
Pericim terken sanırım 2 hafta giremiyecegim demişti..Neredeyse soyledigi sure dolmakta zannediyorsam..Yakında gelir heralde..Bu arada 20 senedir şekersiz cay iciyorum diyorsun da kac yasındasın sen ben bilmiyorum..Hiç sormamışım şimdiye kadar :))
hehehe bayanların yaşı sorulmaz zaten unutmuşum..mail adresine de dikkat etmemişim nedense konduramadım sanırım zaten yaşını..Bencede 30 dan fazla gostermiyorsun zatenn :))
canım regl düzensizliği için.hormon alamm gerekiyomuş.bu doğumkont.hapından iraz daha farklı yorumlarda hepkiloyapıyo yazmış.biçok yan etkisi var((.dr a ben ikinciçocuğu düşünüyorum dedim .zararı olmazilacın dedi.ama nette farklı yazıyo.çocuk düşünenler bu ilacı kullanmasın diyo.iyice kafam karıştı.başka doktoramı gitsem diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?