• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

valla efsuncum bizim evde aynı sizin ev gibi pasta börek baklava...valla onların yüzünden bu hale geldim ben.çok kilo aldırdı o tatlı ve pastalar..aslında dayanışma yok..bana yardımcı olmuyorlar..en azında 2 haftacıkta yemesinler ya yapmasınlar pasta börek almasınlar baklava diyorum..o da olmuyor..iş yine başa düşüyor...gerçi sağlık açısından da faydalı şeyler değil sonuçta..eğer insan fit kalmayı hep istiyosa ömür boyu bunlara dikkat etmek zorunda zaten..ama bazılarına bakıyorum günde 2 iki ekmek yiyor o benden daha daha fitttttttt..işte o zaman çıldırıyom..ya bu mankenler nasıl koruyor formlarını onlarda sürekli hep yediklerine dikkat ediyorlarmıdır.merak ediyorum...

oh be ben de seni bekliodum peri abla :) valla alıştım senle kaç gündür burda takılmaya :) nasılsın?

iyiyim canim evde zararli yicekler oldugunda irade savasi basliyor daha yeni basladin diete hemen kacamak yok ona göre:20: cikiyorum canim bugün takilamicam iyi geceler:80:

peri abla sen 2 haftada 10 kg verdin ya bu diyet dışında başka bişey yaptın mı sporda yaptın mı mesela ?
yani sadece bu diyete uydun ve kb ni kaç tuttun?

peri abla sen 2 haftada 10 kg verdin ya bu diyet dışında başka bişey yaptın mı sporda yaptın mı mesela ?
yani sadece bu diyete uydun ve kb ni kaç tuttun?

2 haftadami dedin:53: yok canim ben iki haftada vermedim ben ekim sonu basladim diete ama arada yapmadigim zamanlar ve duraksamalar oldu tabiki kacamaklarda. halä diet yaptigim halde duraksamalara takildim kilo veremiyorum ben yaptigimda 30'u hic gecmedim simdiye kadar sporda yapmiyorum:24:

Son düzenleme:
Kızlar gunaydın hepinize....
Az kaldı tartılmaya vallahi heyecanla beklemekteyim..Ohh be sonunda canlandım yaa..
Ne kadar kotu bir haldeymişim ben 1 aydır mıymıymıy..
Her sabah enerjik kalkıyorum artık..Spor bile yapasım var yani o derece..
Kesin kilo veriyorum..Buna inandırdım kendimi, inanmak başarmanın yarısı :)))
Bugun alısveriş gunu..Çıkıcam evden yarım saat sonra bir suru işlerim var dışarlarda..
Aksam uzeri ancak gelirim..
Hepinize guzel bir gun diliyorum arkadaslar..

günaydın arkadaşlar,
dün serbest takıldım biliyosunuz.yediklerim çok değildi fakat tatlıydı:(tatlıyı abartınca bir mide bulantısı,yemez olayudım dedim.bugün serbestim istediğimi yiyebilirim diye düşündüğümden midir nedendir bilinmez,canım hiç bişey çekmedi.ne zamandır yemediğim için 1 elma yedim yatmadan önce.
1 dilim ekmek yemiş değilim yani.bugün tekrardan döndüm diyetime.

günaydın arkadaşlar.aldantecim kaçamak günü oldu dün seniniçin.iyi oldu ama canının istediklerini yemiş oldun.bugün istemiyo dimi canın.ah benim canım bugün neleristiyo bilsen.çikolata çeşmesi olsa vevde diyorum.))

günaydın arkadaşlar.aldantecim kaçamak günü oldu dün seniniçin.iyi oldu ama canının istediklerini yemiş oldun.bugün istemiyo dimi canın.ah benim canım bugün neleristiyo bilsen.çikolata çeşmesi olsa vevde diyorum.))

kesinlikle tatlı görmek istemiyorum:)
canım sen de ara ver bi gün.körelt nefsini.olmaz mı?

herkese merhaba sağlıklı zayıflamalar bugun ıtıbarı ıle bende yapıyorum bu dıyetı ben yazayım menumu topladım ama puanları yanlış varmı sız daha deneyımlısınız yardımcı olursanız sevınırım

Sabah : 1 domates,haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı beyaz peynir (peynire yenı bı olcu kattım :) )
Ara : 1 fincan bitki çayı
Öğlen : tavuk döner (pilavsız salatasız),ayran,mercimek çorbası
Akşam (18:30 gibi) : light ton balığı

bugun bu kadar menüm

bu arada yorumları okudumda dün bazı arkadaşlar kabızlık sorunu çekiyormuş onlar çiçek unu kullansınlar çok iyi geliyor ben yoğurda karıştırıp yıyorum hatta yemeği fazla kaçırırsamda öyle yapıyorum :) isterseniz suda demleyın 5 dk sonra süzün için oda olur aktarlarda var çokda ucuz bişi

Son düzenleme:
herkese merhaba sağlıklı zayıflamalar bugun ıtıbarı ıle bende yapıyorum bu dıyetı ben yazayım menumu topladım ama puanları yanlış varmı sız daha deneyımlısınız yardımcı olursanız sevınırım

Sabah : 1 domates,haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı beyaz peynir (peynire yenı bı olcu kattım :) )
Ara : 1 fincan bitki çayı
Öğlen : tavuk döner (pilavsız salatasız),ayran,mercimek çorbası
Akşam (18:30 gibi) : light ton balığı

bugun bu kadar menüm

bu arada yorumları okudumda dün bazı arkadaşlar kabızlık sorunu çekiyormuş onlar çiçek unu kullansınlar çok iyi geliyor ben yoğurda karıştırıp yıyorum hatta yemeği fazla kaçırırsamda öyle yapıyorum :) isterseniz suda demleyın 5 dk sonra süzün için oda olur aktarlarda var çokda ucuz bişi

h.g canım aramıza.kilo ve boyunu yazarsan arkadaşlar senide ekler çizelgeye.başarılar.

kızlaeldigibi.r üç gündür greyfurt yiyorum.peşindende iki bardak su.sanki kabızlığa biraz iyi gibi.

Esracım çok güldüm canım ya , resmen aynı durumdayım babamın çocuklara aldığı çikolatalara iş oluyorum azcık versene oğlum falan diyorum oda pek umursamıyo yalanıp kalıyorum resmen:2:. Şöyle bigün tatlıya gömülüp benimde nefsimi köreltmem lazım. :52:
Bizim konudamı başka konudamı tam hatırlamıyorum birisi yazmış aslında araştırmak lazım çinko eksiği olanlarda aşırı çikolata isteği oluyormuş.

Esracım çok güldüm canım ya , resmen aynı durumdayım babamın çocuklara aldığı çikolatalara iş oluyorum azcık versene oğlum falan diyorum oda pek umursamıyo yalanıp kalıyorum resmen:2:. Şöyle bigün tatlıya gömülüp benimde nefsimi köreltmem lazım. :52:
Bizim konudamı başka konudamı tam hatırlamıyorum birisi yazmış aslında araştırmak lazım çinko eksiği olanlarda aşırı çikolata isteği oluyormuş.

aynen canım bende öyle.oğluma diyomki oğlumısırayım azcık.olmaz anne sen çok yiyon diyo))

Back