günaydin arkadaslar:79:
canım emzirdiğin için çok su tüketmen de kilo vermen de doğal.ben oğlumu 2 buçuk yaşına kadar emzirdim ve hamilelikte aldığım 18 kilodan fazlasını verdim.doğumdan 1 yıl sonra eski halime dönmüştüm.sonrasında uykusuzluk ve koşturmacadan daha fazlasını verdim,resmen inceciktim ve aklıma eseni de yiyip içiyodum.ne zamanki emzirmeyi bıraktım kilolar yavaş yavaş geri döndü.o yüzden emzirmenin tadını çıkar her bakımdan.kızlar birde gunde 3-3 bucuk Litre su tuketıyorum.. ve enerjim inanılmaz yuksek.. normalde olsa diyet yaparken halsizlik baş donmesi olurdu ama 6 gundur yok öyle birşey
dÜN 105 kiloluk bir resmimi buldumALLAH İZin verirse 75 kıloya düştüüğümde sizinle paylaşıcam
Azimliyim,hırslıyım , İnanıyorum....
merhaba bayanlar cuma günü yaklaşıyor ama benim tartı hep aynı gösteriyor.bu forumda olmasam çoktan diyeti bozardım.ama şimdi zayıflamazsam suçluluk hissediyom.ben tam elliyi tutturamıyom biraz geçiyor.bütün gün çok güzel uyguluyom akşam saati olunca çayın yanında küçük kaçamaklar oluyor.onları bıraksam süper olacak.
dün tahlil yaptırmıştım. bugün on gösterdim doktora.ilacımı değiştirdi..hormon ilacı verdi.kullanmam gerekmiş.şimdi netten inceledim ilacı çok etkiliyomuş .kullanıcılardan biri demişki ben kullanmaya başlayalı üç hafta oldu dört kilo aldım(((başağrısı felanda yapıyomuş.
dün tahlil yaptırmıştım. bugün on gösterdim doktora.ilacımı değiştirdi..hormon ilacı verdi.kullanmam gerekmiş.şimdi netten inceledim ilacı çok etkiliyomuş .kullanıcılardan biri demişki ben kullanmaya başlayalı üç hafta oldu dört kilo aldım(((başağrısı felanda yapıyomuş.
Kızlar herkes nerede bugun??
Rejim nasıl gidiyor millet?
Sofcum sen nerelerdesin yaa?? Bir iki gundur girdigini goruyorum ama mesaj da yazmıyosun iyi misin?
Arzucummm nasıl gecti iki gun alıştın mı tekrar yeme düzenine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?