Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

resimler yüklenmiş tabiki ben yine kaçırdım neyse bir ara yakalarım artık.

Aylin kolay gelsin canım zor işler ama spor olur ben artık evde koşturmayı yediğim tatlıları yakmak için bir araç olarak görüyorum haliyle çok koşturmam gerekiyor.

Arzu , masumum hoşgeldiniz.Yeni başlayan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel kilo vermeler diliyorum.

Benim diyet durmadı ama kendiliğinden kilo verme olayı durakladı biraz azmimde kalmadı gibiya haftaya izne çıkıyorum bir haftalığına Denizliye gidicez belki gelince toparlarım hava değişimi iyi gelicek çok sıkıldım ,inşallah kilo almadan geri dönerim.

günaydın arkadaşlar,
dün canıma tak etti,magnum yedim ama kbsi çok fazla değil zaten 35le tamamladığımı düşünüyorum.
bugünse,güne 2 dilim kekle başladım.yani bugün kb diyeti yok.kalori diyeti var:)

ayrıca dün d.günümü kutlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.okulda net gidip geliyodu hatta öğleden sonra yoktu yazamadım.evde de klavyem bir harfi basıyosa diğerini es geçiyo,yazmak çok zor oluyor ama yazdıklarınızı okuyorum.

kızlar kilomda uzun zamandır oynama yok ama kıyafetlerden zayıfladığımı farkediyorum.sizlerde durum nedir?

Kızlar günaydınlar hepinize....

Ben bu diyete cuma günü başladım... cuma gününden itibaren tam 3 öğün yeedim... öğün atlamadım, ara öğünde yapmadım... ben ara öğün uygulayamıyorum çünki.. tozutuyorum:78:
90 kilo ile başladm kızlar, ve bugun 6. günüm 87.700 kg bu diyet cok hoşuma gitti normaldede tüm et çeşitlerine bayılırım... spor yapamıyorum bırde spora başlasam daha iyi olucak.. kızımı emziriyorrum.. belki onunda faydası oluyordur..

kızlar birde gunde 3-3 bucuk Litre su tuketıyorum.. ve enerjim inanılmaz yuksek.. normalde olsa diyet yaparken halsizlik baş donmesi olurdu ama 6 gundur yok öyle birşey
dÜN 105 kiloluk bir resmimi buldum ALLAH İZin verirse 75 kıloya düştüüğümde sizinle paylaşıcam
Azimliyim,hırslıyım , İnanıyorum....

Kızlar hepinize gunaydın..
Sanrıım gece gene NBA vardı ve Pericim sabaha kadar tv izleyip bizlere gunaydın diyip yattı :))
Ben de bugun regl oldum ve rejimde olduguma cok seviniyorum bu yuzden..Yoksa yemiştim tatlıları kahvaltıda simdi :))
Zeymurancım hosgeldin aramıza..Cuma gunleri kilo bildirimi yapıyoruz..O yuzden sen bugun kilo bildrimi hic yapmamış ol..Cuma gunu başlamışsın madem, cuma sabahı kac kilo verdigini bildir tam bir haftada..Muhtemelen zaten birinci sen olucaksın..Cunku genelde ilk baslayınca hızlı veriliyor 1-2 hafta..İnsallah hep boyle devam eder..Duzenli olarak gelip yazarsan ve yediklerini de paylasırsan inan buranın motivasyonu da sana iyi gelicek..Rejimi bırakamıyor insan burda yazarken kolay kolay..

Ben daha kahvaltımı etmedim kızlar..Suyumu iciyorum hala..
Sadece peynir yemek istiyorum bu sabah kahvaltıda.. (1)
Oglen somon fırında yesil salata (8)
Arada 1 -2 avuc fıstık ( 6-8)
Aksam zeytinyaglı taze fasulye( 8-10)
3 litre su
Yani gunluk 30'un altında tutacagım insallah bugunde..Hep boyle gider insallah..Cok iyi geliyor bana bunları yemek kızlar..

canım emzirdiğin için çok su tüketmen de kilo vermen de doğal.ben oğlumu 2 buçuk yaşına kadar emzirdim ve hamilelikte aldığım 18 kilodan fazlasını verdim.doğumdan 1 yıl sonra eski halime dönmüştüm.sonrasında uykusuzluk ve koşturmacadan daha fazlasını verdim,resmen inceciktim ve aklıma eseni de yiyip içiyodum.ne zamanki emzirmeyi bıraktım kilolar yavaş yavaş geri döndü.o yüzden emzirmenin tadını çıkar her bakımdan.

Evet kızlar gerçektende emzirmek cok faydalı... ben hamılelikte aldıgım 36 kılonun 33 kılosunu 9 ay olmadan verdim ALLAHIMIN izni ile tabi... geriye kalan 3 kilo ama en eskı halıme donmek için daha toplamda 13 kılo vaar... ilk hedefım 75.. hedeffıme ulastıktan sonra dur durak yok.. 69 inşallahhh :)

ALLAHIM HEPİMİZİN YARDSIMCISI OLSUN.....

merhaba bayanlar cuma günü yaklaşıyor ama benim tartı hep aynı gösteriyor.bu forumda olmasam çoktan diyeti bozardım.ama şimdi zayıflamazsam suçluluk hissediyom.ben tam elliyi tutturamıyom biraz geçiyor.bütün gün çok güzel uyguluyom akşam saati olunca çayın yanında küçük kaçamaklar oluyor.onları bıraksam süper olacak.

Kızlar herkes nerede bugun??
Rejim nasıl gidiyor millet?
Sofcum sen nerelerdesin yaa?? Bir iki gundur girdigini goruyorum ama mesaj da yazmıyosun iyi misin?
Arzucummm nasıl gecti iki gun alıştın mı tekrar yeme düzenine??

Bak cnm ben genel olarak akşam çayını bıraktım..Cunku benim de eskiden en buyuk kacamaklarım aksam caylarının yanında oluyordu..Sadece cay gitmiyo illa yanında kacamaklar oluyordu ne yazık ki..Artık aksam cay icmiyorum ve canım da bisey istemiyor..:))))

Günayydınnn arkadaşllarr..

Umarım çok güzel bir gün geçer..

Aslıcım bitanemm rejim süper gidiyor.. Tabi alışmam çok kolay oldu.. Bakalım cuma günü ne çıkacak heyecanla beklemedeyimm..
bugün ki yiyeceklerimi yazıyorum check edersen sevinirim tatlım..

Sabah peynirli omlet ve bir kaç çeşit peynir..

geç kahvaltı ettim suan tokum o yüzden..

ara da nescafe bir kurabiye maviyeşil

akşama doğru izmir köfte sadece köftelerinden 4-5 tane biraz yoğurt.

8-9 gibi de tavuk ızgara bişiler düşünüorumm..

nasıl bence fena değill ...

dün tahlil yaptırmıştım. bugün on gösterdim doktora.ilacımı değiştirdi..hormon ilacı verdi.kullanmam gerekmiş.şimdi netten inceledim ilacı çok etkiliyomuş .kullanıcılardan biri demişki ben kullanmaya başlayalı üç hafta oldu dört kilo aldım(((başağrısı felanda yapıyomuş.

evet canım bende bu hormon ilaçlarından korkuyom romatizma var bende ama doktora gitmiyom kortizon almaktansa ağrı çekerim daha iyi diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım. Aslında her ilaç her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor ama ben senin yerinde olsam doktorumu arar ve bunu söylerdim. Sana muadili bir başka ilaç yazmasını isteyebilirsin.

Kızlar herkes nerede bugun??
Rejim nasıl gidiyor millet?
Sofcum sen nerelerdesin yaa?? Bir iki gundur girdigini goruyorum ama mesaj da yazmıyosun iyi misin?
Arzucummm nasıl gecti iki gun alıştın mı tekrar yeme düzenine??

Ben boğazımı tutamıyorum bir türlü. Evet karbonhidratı yüksek hiç bir şey yemiyorum ama az olanları çok çok yiyorum. Duramıyorum. Sabah 3 tane sosis yedim. Öğlen iki kaşık taze fasulye, iki sade izmir köfte, 6-7 parça kuşbaşı tavuk yedim. Hala da açım. Hiç böyle olmazdı. İmdaaat. Akşamüstü için de bir enginar(bezelye, patates, soğan yok), 3-4 kaşık zeytinli ton balığı, 6-7 parça da tavuk kuşbaşı ayırdım. Şimdi onları da yesem mi diye bakıyorum.

Selam arkadaşlar ben geldim bugün başlıyorum ama henüz alışverişe çıkamadım artık 1-2 gün idare edicem. tartılmadım çünkü dijitalimin pili bitti artı reglim bu ay gecikti yani regl sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum çünkü beni kötü motive ediyor. en son tartıldığım 3 gün önceydi ve 68 kg.idim. umarım bu defa daha çok veririm. gerçi dünden beri psikolojik olarak kendimi çok rahat hissetmiyorum ama umarım çabuk atlatırım bu dönemi.

helnasli güzel demişsin bi arkadaşım çaya şeker atmıyom 10 kilo verdim dedi bende bikaç ay önce bunu uygulamaya kalktım.çok komik ben 5 kilo aldım çünkü şekersiz çay çok zor içiliyor.5 kiloyu sırf bu yüzden aldım.yemekle aram hiç yok ama özellikle tv yada pc karşısında atıştırmalıklar beni mahvetti.ama eskisine göre bauağı yol kattettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…