Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırdır erkencisin bugün?
Kızlar hepinize gunaydın..
Sanrıım gece gene NBA vardı ve Pericim sabaha kadar tv izleyip bizlere gunaydın diyip yattı :))
Ben de bugun regl oldum ve rejimde olduguma cok seviniyorum bu yuzden..Yoksa yemiştim tatlıları kahvaltıda simdi :))
Zeymurancım hosgeldin aramıza..Cuma gunleri kilo bildirimi yapıyoruz..O yuzden sen bugun kilo bildrimi hic yapmamış ol..Cuma gunu başlamışsın madem, cuma sabahı kac kilo verdigini bildir tam bir haftada..Muhtemelen zaten birinci sen olucaksın..Cunku genelde ilk baslayınca hızlı veriliyor 1-2 hafta..İnsallah hep boyle devam eder..Duzenli olarak gelip yazarsan ve yediklerini de paylasırsan inan buranın motivasyonu da sana iyi gelicek..Rejimi bırakamıyor insan burda yazarken kolay kolay..
Ben daha kahvaltımı etmedim kızlar..Suyumu iciyorum hala..
Sadece peynir yemek istiyorum bu sabah kahvaltıda.. (1)
Oglen somon fırında yesil salata (8)
Arada 1 -2 avuc fıstık ( 6-8)
Aksam zeytinyaglı taze fasulye( 8-10)
3 litre su
Yani gunluk 30'un altında tutacagım insallah bugunde..Hep boyle gider insallah..Cok iyi geliyor bana bunları yemek kızlar..
günaydın kızlar
resimler yüklenmiş tabiki ben yine kaçırdım neyse bir ara yakalarım artık.
Aylin kolay gelsin canım zor işler ama spor olur ben artık evde koşturmayı yediğim tatlıları yakmak için bir araç olarak görüyorum haliyle çok koşturmam gerekiyor.
Arzu , masumum hoşgeldiniz.Yeni başlayan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel kilo vermeler diliyorum.
Benim diyet durmadı ama kendiliğinden kilo verme olayı durakladı biraz azmimde kalmadı gibiya haftaya izne çıkıyorum bir haftalığına Denizliye gidicez belki gelince toparlarım hava değişimi iyi gelicek çok sıkıldım ,inşallah kilo almadan geri dönerim.
sebzeeee yokk deme yarın taze fasulye yiycem zeytinyağlı :)
merhaba bayanlar cuma günü yaklaşıyor ama benim tartı hep aynı gösteriyor.bu forumda olmasam çoktan diyeti bozardım.ama şimdi zayıflamazsam suçluluk hissediyom.ben tam elliyi tutturamıyom biraz geçiyor.bütün gün çok güzel uyguluyom akşam saati olunca çayın yanında küçük kaçamaklar oluyor.onları bıraksam süper olacak.
dün tahlil yaptırmıştım. bugün on gösterdim doktora.ilacımı değiştirdi..hormon ilacı verdi.kullanmam gerekmiş.şimdi netten inceledim ilacı çok etkiliyomuş .kullanıcılardan biri demişki ben kullanmaya başlayalı üç hafta oldu dört kilo aldım(((başağrısı felanda yapıyomuş.
Selam arkadaşlar ben geldim bugün başlıyorum ama henüz alışverişe çıkamadım artık 1-2 gün idare edicem. tartılmadım çünkü dijitalimin pili bitti artı reglim bu ay gecikti yani regl sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum çünkü beni kötü motive ediyor. en son tartıldığım 3 gün önceydi ve 68 kg.idim. umarım bu defa daha çok veririm. gerçi dünden beri psikolojik olarak kendimi çok rahat hissetmiyorum ama umarım çabuk atlatırım bu dönemi.
Kızlar herkes nerede bugun??
Rejim nasıl gidiyor millet?
Sofcum sen nerelerdesin yaa?? Bir iki gundur girdigini goruyorum ama mesaj da yazmıyosun iyi misin?
Arzucummm nasıl gecti iki gun alıştın mı tekrar yeme düzenine??
Ben boğazımı tutamıyorum bir türlü. Evet karbonhidratı yüksek hiç bir şey yemiyorum ama az olanları çok çok yiyorum. Duramıyorum. Sabah 3 tane sosis yedim. Öğlen iki kaşık taze fasulye, iki sade izmir köfte, 6-7 parça kuşbaşı tavuk yedim. Hala da açım. Hiç böyle olmazdı. İmdaaat. Akşamüstü için de bir enginar(bezelye, patates, soğan yok), 3-4 kaşık zeytinli ton balığı, 6-7 parça da tavuk kuşbaşı ayırdım. Şimdi onları da yesem mi diye bakıyorum.
Diyete başlayalı bugün tam 1 ay olmuş.ve ben 25 gündür yerimde sayıyorum.tamam aralar verdim falan ama yaptığımda da tam yaptım yani.motivasyonum giderek düşüyor kızlar
Zaten dün elim ayağım titreyince bugün serbest bıraktım kendimi.
şu ana dek:
Sabah 2 dilim kek
öğlen 1 simit ve yanına kahvaltılı,her cinsten yedim.eve gidince tatlıya devam ederim gibi geliyo....
Niye veremiyoruz acaba?
Kızlar günaydınlar hepinize....
Ben bu diyete cuma günü başladım... cuma gününden itibaren tam 3 öğün yeedim... öğün atlamadım, ara öğünde yapmadım... ben ara öğün uygulayamıyorum çünki.. tozutuyorum:78:
90 kilo ile başladm kızlar, ve bugun 6. günüm 87.700 kgbu diyet cok hoşuma gitti
normaldede tüm et çeşitlerine bayılırım... spor yapamıyorum bırde spora başlasam daha iyi olucak.. kızımı emziriyorrum.. belki onunda faydası oluyordur..
bünye ayni yeme sekline alisinca maalesef duraksamalar oluyor bu sefer benimde uzun sürdü vücut halä diet yapmama ragmen direniyor napicaz pes etmeyerek bu direncin kirilmasini bekliycez nasil olsa pes eden direnc olacak
eve gidince tatliya devam etme:18:
hosgeldin yine aramiza masumcum istedigin sonuclara cabucak ulasirsin insallah:13:
masumum özelden gönderdiğin mesaja yanıt verebilmem için gerekli mesaj sayısına ulaşmamış olduğumdan buraya yazıyorum, konuyla ilgili bir tanıdığım var ona sordum yanıt bekliyorum
Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?
canım benim yaaa!inanki tatlıyı kesince vücudum zihnimden önce isyan ediyor.2 gün hiç tatlı yemedim ve resmen elim hiç bişeyi tutmadı.elime aldığım düştü,kırıldı.nasıl bir halsizlik.o yüzden verdiğim araları tatlı için kullanıyorum.eskisi gibi her gördüğüme saldırmıyorum yani(tatlılara saldırıyorum)kendime gelince devam edicem.ben böyle bir ileri bir geri ama gel görki kilo hep aynı yerde sabit
![]()
Günaydin kizlar nasilsiniz?Kizlar aciiilllllllllllll yardiminiza ihtiyacim var kabizlik cekiyorum ne önerirsiniz ben aslida sebze tüketiyorum niye böyle oldu?