Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bir cevap vermedigine göre herhalde yine göremedin cikiyorum insallah baska sefere:44:

Semilunacım cok gecmiş olsun cnm..Evet t3 t4 tsh degerlerine baktırıyorsa dktor tiroidden suphelenmiştir..Umarım biran önce sebebini bulurlar da tedavin baslar tatlım..Cunku en kotusu bilinmeyende beklemek..
Pericim bu ay kesin guzel kilolar vericez..Ben cok inanıyorum buna..Senin de cok az kaldı 70 leri terketmene..En fazla önümüzdeki cuma bye bye dersin 70 e umarım bi daha gorusmemek uzere..
Esracım seni de goremiyoruz bu arada? Ben de seni merak ediyorum asıl..Sen de yuklesen mesela bir foto da gorsek:)))

Son düzenleme:
canım gördümbu sefer.oğlum kreşten geldide onu almaya indim.o üzden yazamadım.çok sempatiksin.zaten pozitif enerjin yazılarınada yansıyo.iyiki varsın arkadaşım.

canım resimler diğer pcde.ordan açınca yüklerimen kısa zamanda.bende seni merak ediyorum.))herkesi ediyorum aslında.

Kızlar biliyorum 10 kere yazıldı ama ben bilmiyorum foto nasıl yukleniyor..Bilen arkadas soyleyebilir mi?

merhaba bayanlar bugünkü yazılara söyle bir göz attımda. bazı arkadaşlar günde 1 kilo almışıım vermişim vs diyor belki tartı aletlerinde sorun vardır.
ben geçen hafta yeni bi tartı aldım. önceden simbonunki vardı 65 geliyordum. öyle başladım diye yazdım foruma meğer tartı 1 kilo eksik tartıyormuş şimdi gramına yağına kadar bakıyom.( biraz tartıyla kafayı bozdum.hergün tartılıyomda) yani tartı aletlerinden emin olsunlar.

Esracım sen biliyor musun nasıl yukleniyor..Bir aşamaya kadar yapıyorum ama devamını hatırlamıyorum..

Galiba yaptım bu sefer..İşte karşınızda ben :)))
sildimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…