• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar
gözlerimde yine alerji basladi bu sefer kötülesmeden hemen doktora gittim yeni geldim
aslicim anlatmama gerek kalmamis yüklemeyi yapmissin ama ben seni görmüstüm tabiki sende beni kücücükde olsa:27:
evet esra bende seni ve diger arkadaslari cok merak ediyorum
ayrica yorumun icin saol tatlim:16:

aslicim insallah dedigin gibi bu cuma olamsa bile haftaya cuma su 70'den kurtulayim artik:84:

Chessciğim ve aldenteciğim nice sağlıklı,mutlu ve fitttttt seneler diliyorum;
doğum gününüzü kutluyorum !!!!!!

merhaba kızlar, bugün biraz daha azaltmaya çalıştım ekmeğimi..
sabah
1.5 dilim kızamış ekmek
peynir,yeşil zeytin 3-4 tane,azcık maydanoz,peri abla :) maydanozlu çökelek 100-150 gr,sahanada 2 yumurta,2-3 dilim domates
arada su
akşam tavuk ızgara,2-3 dilim domates,azcık maydanoz,şekersiz çayy
100 gr fındık

arkadaşlar şimdi benim bu yediklerim toplamda kaç kb oluyor?

bi de kızlar tadım ın kabak çekirdeğinde kb çok düşük 1 küsür güvenip yiyebilirim demi?fındıkta da 100 gr için 7 küsür yazmış güvenebilir miyim?bilgisi olan var mıdır acep veya kuruyemişte bana marka önerebilecek kb açısından?

merhaba kızlar, bugün biraz daha azaltmaya çalıştım ekmeğimi..
sabah
1.5 dilim kızamış ekmek
peynir,yeşil zeytin 3-4 tane,azcık maydanoz,peri abla :) maydanozlu çökelek 100-150 gr,sahanada 2 yumurta,2-3 dilim domates
arada su
akşam tavuk ızgara,2-3 dilim domates,azcık maydanoz,şekersiz çayy
100 gr fındık

arkadaşlar şimdi benim bu yediklerim toplamda kaç kb oluyor?

tebrik ederim canim menüne bayildim:13: öglen birsey yemedinmi ögün atlamamaya bak karnin acikmasa bile bir iki parca peynir atki metabolizman yavaslamasin bundan sonra menüne sebze ve bol yesillikli salata eklemeye bak bagirsaklarin icin

bi de kızlar tadım ın kabak çekirdeğinde kb çok düşük 1 küsür güvenip yiyebilirim demi?fındıkta da 100 gr için 7 küsür yazmış güvenebilir miyim?bilgisi olan var mıdır acep veya kuruyemişte bana marka önerebilecek kb açısından?

kuruyemislerin kb degerleri bizim kafamizi cok karistirdi listedeki ile degerler birbirine uymadigi gibi degisik markalarinda birbirini tutmuyor en garantisi sen yinede bir avuc disinda yememeye bak

tşk peri abla:) valla öğle okuldaydım okuldada bişey yemeyeim dedim zaten bana uyan pek bişey de yok zaten okulda..işte bundan sonra öğle bi kaç dilim peynir ve suyla geçiştirecem artık yapabildiğim kadar..valla dün verdiğin tarif tuttu bayıldım ekmeğin yerini artık onla doldurmaya çalışacam..ama kendimi doygun hissediyorum acaba yediklerim kaç kb olmuştur max peri abla?

tşk peri abla:) valla öğle okuldaydım okuldada bişey yemeyeim dedim zaten bana uyan pek bişey de yok zaten okulda..işte bundan sonra öğle bi kaç dilim peynir ve suyla geçiştirecem artık yapabildiğim kadar..valla dün verdiğin tarif tuttu bayıldım ekmeğin yerini artık onla doldurmaya çalışacam..ama kendimi doygun hissediyorum acaba yediklerim kaç kb olmuştur max peri abla?

begendigine sevindim canim simdi ekmegin ve findigin tam kb degerini bilmedigim icin net bir rakam söyleyemiyecegim ama toplamda cok degil yani cok güzel:34:

besinler.com sitesinden yediklerine bakabilirsin orda ayrintili her yiyecegin kb degerini vermis en azindan yedigin yada yiyecegin yiceklerin kb degeri ne kadar diye kafanda soru isareti kalmaz cok güzel bir site

elimde şu an tadım ın kavrulmuş kabak çekirdeği var işte üzerind 100 gr da1.48 kb yazıyor amayağ 40 gr mış ya yemesem mi ben bunu şimdi?

elimde şu an tadım ın kavrulmuş kabak çekirdeği var işte üzerind 100 gr da1.48 kb yazıyor amayağ 40 gr mış ya yemesem mi ben bunu şimdi?

kb degeri uygun yemende sakinca yok. bu diette yag degerleri sifir oldugu icin bizi ilgilendirmiyor hangi diette tereyagli yumurta yiyebiliyorsun ama bizim diette serbest

öyle evet bu bakımdan düşündüğünde süper bir diyet kime söylesem böyle iyete can kurban diyo benimle de dalga geçiyorlar:)
hadi be ordan sen böyle kilo milo veremezsin diyo ailem etleri ye ye sonra da rejimdeyim de ne güsel istanbul muamelesi görüom 4-5 gündür valla :)
açıkıyorum ama anlamıolar ya..
ya bi şöyle düşünüyorum şimdi vücut kb yi yakınca günlük sonra yağlara geçiyor yakmak için.şimdi be günlük yağ alıyorum ama kb almıyorum dğişen bişey olmaz ki o zaman kb almayınca doğal olarak yağ alımın biraz daha artıyo yani vücut ha kb almış ha normal miktarda yağı almış yani giden kastan mı sudan mı yağdan mı gidio aklım ermedi henüz valla peri abla..

kizlarrrr özür dilerim hic ugrayamadim
bu hafta cok yogunumm
biz 3 kiz kardesiz, odamiz degisti yeni yataklar felan... temizlik felan cok isim var

rejim kacmadi tam gaz devam ediyorum

öptüm sizleri bozmayin sakinn
byby

bu hafta cok yogunumm
biz 3 kiz kardesiz, odamiz degisti yeni yataklar felan... temizlik felan cok isim var

byby

aylin kolay gelsin cnm..sen ii spor yapmışsındır bu karmaşada :) cnm yukardaki yazım hakkında bi fikrin var mı bi de sen günlük kaç kb alarak ne kadar sürede kaç kilo verebiliosun cnm ?

bu hafta cok yogunumm

byby

kolay gelsin aylincim:128:

Back