ppericigim cana ne zaman gidiyorsun tekrar belki orda görüsebiliriz
aslinda bir kac ay icinde gitmemiz gerekiyor benim kimligimi degistirmem gerekiyor konsolosluga gittigimizdede mutlaka cana ugruyoruz
canim gittiginde bana bildirirsen denk gelirse belki görüsebiliriz.Tabii sende istersen
merhaba kızlar, bugün biraz daha azaltmaya çalıştım ekmeğimi..
sabah
1.5 dilim kızamış ekmek
peynir,yeşil zeytin 3-4 tane,azcık maydanoz,peri abla :) maydanozlu çökelek 100-150 gr,sahanada 2 yumurta,2-3 dilim domates
arada su
akşam tavuk ızgara,2-3 dilim domates,azcık maydanoz,şekersiz çayy
100 gr fındık
arkadaşlar şimdi benim bu yediklerim toplamda kaç kb oluyor?
bi de kızlar tadım ın kabak çekirdeğinde kb çok düşük 1 küsür güvenip yiyebilirim demi?fındıkta da 100 gr için 7 küsür yazmış güvenebilir miyim?bilgisi olan var mıdır acep veya kuruyemişte bana marka önerebilecek kb açısından?
tşk peri abla:) valla öğle okuldaydım okuldada bişey yemeyeim dedim zaten bana uyan pek bişey de yok zaten okulda..işte bundan sonra öğle bi kaç dilim peynir ve suyla geçiştirecem artık yapabildiğim kadar..valla dün verdiğin tarif tuttu bayıldım ekmeğin yerini artık onla doldurmaya çalışacam..ama kendimi doygun hissediyorum acaba yediklerim kaç kb olmuştur max peri abla?
elimde şu an tadım ın kavrulmuş kabak çekirdeği var işte üzerind 100 gr da1.48 kb yazıyor amayağ 40 gr mış ya yemesem mi ben bunu şimdi?
kizlarrrr özür dilerim hic ugrayamadim
bu hafta cok yogunumm
biz 3 kiz kardesiz, odamiz degisti yeni yataklar felan... temizlik felan cok isim var
rejim kacmadi tam gaz devam ediyorum
öptüm sizleri bozmayin sakinn
byby
kizlarrrr özür dilerim hic ugrayamadim
bu hafta cok yogunumm
biz 3 kiz kardesiz, odamiz degisti yeni yataklar felan... temizlik felan cok isim var
rejim kacmadi tam gaz devam ediyorum
öptüm sizleri bozmayin sakinn
byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?