simdiye kadar en cok badem aklima takilmisti cünkü ben bademi severim ve aldigim paketin üzerinde 100gr'da 3.9kb yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam simdi senin verdigin almanca listeye baktim 100 gr'da 3.7 kb yaziyor ama diger sitelerde 100gr bademde 19.8 kb yaziyor niye bu kadar farkli anlamiyorum:97:
simdiye kadar en cok badem aklima takilmisti cünkü ben bademi severim ve aldigim paketin üzerinde 100gr'da 3.9kb yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam simdi senin verdigin almanca listeye baktim 100 gr'da 3.7 kb yaziyor ama diger sitelerde 100gr bademde 19.8 kb yaziyor niye bu kadar farkli anlamiyorum:97:
su an ceviz paketi var bende 100gr. da 13,7kb portion 25 gr.3,4kb yaziyor bademin de 25g in da 3,9 dur gibi geliyor
ceviz paketiyle ne işin var arkadaşım valla ben hergün eşimle yarım kilo karışık kuruyemiş yerdim .2 haftadan beri ne kuruyemiş ne meyve yedim
kızlar mutlaka showu açın, şeker ve un nasıl bebeklerin otistik olmasına yol açıyo dinleyin
ahmet aydın diyo ki ben bi çağırıldığım programa bi daha çağırılmam
çünkü sütçüler, ayçiçekyağcılar, şekerciler program yapımcılarını topa tutar, reklam onlardan geliyo çünkü
şimdi 2. ye geliyo seda sayana
esosess canım şeker ve unlu gıdalar beyin ve kemik gelişimini kötü etkilediği için çocukların zekası berrak olmuyo, eskiden çocuklar sinüzit olmazdı, şimdi burunları sürekli tıkalı, çocuk doktorları zengin oldu diyo, kendiside çocuk doktoru bu arada
şeker ve unlu gıdalar direkman yağa dönüşüyo ve kanda morfin etkisi yaptığı için sürekli canınız çekiyo diyo, çocuklar düşünce eski çocuklar kadar canları acımıyo diyo bu morfin etkisinden
su an ceviz paketi var bende 100gr. da 13,7kb portion 25 gr.3,4kb yaziyor bademin de 25g in da 3,9 dur gibi geliyor
25 gr'da degil 100gr'da 3.9 yaziyor normadan almistim gittiginde unutmazsan bak istersen
inanamıyorum yaaaaaa otizm mi şoklardayım
bu kitabı alayım en kısa zamanda
sağlıklı beslenmek adına bunları öğrenmemiz lazım
bu arada ben bu yağ konusunu hala anlayabilmiş değilim
mısırözü yağında gdo var deniyor mesela
ayçiçekte ne varmış ?
canım zeytinyağ ve tereyağ dışındaki yağların derdi, doğal olmamaları, sıcak preslenmiş rafine fabrikasyon yağ olmaları, bu işlemler besinlerin moneküler yapısını değiştiriyomuş, aynı şey uht süt içinde geçerliymiş. yani bu doktor nerdeyse tüm gıda fabrikalarına karşı, eskiden olduğu gibi doğal beslenmeden yana. çünkü bu fabrikasyon gıdalar, şeker ve un MS den tutta, alerjilere, kemik erimesine, kanserlere, otizme, kronik sinüzitten, akneye kadar bi çok şeye sebeb oluyomuş, çünkü genetik yapımıza uygun değillermiş. zaten bu bahsettiğim gıdalar son yüzyılda çıkmış gıdalar biliyosun, dna mızın ayak uydurması mümkün değil yani, bende ilk fırsatta almayı düşünüyorum canım...:13:
hmmmmm,sağol canım bilgiler için
buldum kitabı,ekledim sepetime,siparişimde alıcam :)
umarım faydalı olur canım, rahatsızlıklarına bakınca tamda senin ihtiyacın olan kitap diye düşünüyorum:13::13:
Yaaa resim yüklemissiniz bende kacirdim(( cok üzüldüm gercekten. Ben buhafta iki oldu pasta yedim. Dün aksam oda arkadasimin dogum günüydü israr etti ama kagit gibi kesmeye calistim. Ama ama cok güzeldi tadi damagimda kaldi.
Bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz. Umarim beraber saglikli bir sekilde kurtuluruz kilolardan
Benim kahvaltilarim hep ayni bu aralar.
2 dilim Wasa ki benim WASA da 6 KB var diliminde. peyaz peynir, kasar peynir. öglen okulda cikan yemek ama genelde et yemegi cikiyor. Aksamlarida tavuk yanina yogurtlu meze. Gördügünüz gibi cok et agirlikli besleniyorum.
arkadaslar kuru soganda neden bu kadar cok kb.Sogansiz da yemek düsünemiyorum
soğan biraz şekerli bişey çünkü, aman boşver, bi tencere yemeğe bi soğan koycaksın tüm aile yiceksiniz, senin tabağına ne kadar soğan düşcekki, o kadar ince hesaplar yaparsan çabuk bezersin, bence asıl dikkat etmen gereken kb ler unlu şekerli şeyler, tahıl ve bakliyat grubu, meyve grubu... sebzelerde ince hesaplara girme bence, hele soğan sarımskta hiç yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?