Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

neden farkli oldugunu ben de bilmiyorum ama en dogrusu kutunun üzerinde olandir herhalde

su an ceviz paketi var bende 100gr. da 13,7kb portion 25 gr.3,4kb yaziyor bademin de 25g in da 3,9 dur gibi geliyor

su an ceviz paketi var bende 100gr. da 13,7kb portion 25 gr.3,4kb yaziyor bademin de 25g in da 3,9 dur gibi geliyor

ceviz paketiyle ne işin var arkadaşım valla ben hergün eşimle yarım kilo karışık kuruyemiş yerdim .2 haftadan beri ne kuruyemiş ne meyve yedim

kızlar mutlaka showu açın, şeker ve un nasıl bebeklerin otistik olmasına yol açıyo dinleyin

inanamıyorum yaaaaaa otizm mi şoklardayım
bu kitabı alayım en kısa zamanda
sağlıklı beslenmek adına bunları öğrenmemiz lazım
bu arada ben bu yağ konusunu hala anlayabilmiş değilim
mısırözü yağında gdo var deniyor mesela
ayçiçekte ne varmış ?

sanırım yarın büyük gün :))

ben bu arada diyetimi hipotiroid ve gizli şekere göre biraz geliştirdim,değiştirdim :)))

şimdilik iyi gidiyor

canım zeytinyağ ve tereyağ dışındaki yağların derdi, doğal olmamaları, sıcak preslenmiş rafine fabrikasyon yağ olmaları, bu işlemler besinlerin moneküler yapısını değiştiriyomuş, aynı şey uht süt içinde geçerliymiş. yani bu doktor nerdeyse tüm gıda fabrikalarına karşı, eskiden olduğu gibi doğal beslenmeden yana. çünkü bu fabrikasyon gıdalar, şeker ve un MS den tutta, alerjilere, kemik erimesine, kanserlere, otizme, kronik sinüzitten, akneye kadar bi çok şeye sebeb oluyomuş, çünkü genetik yapımıza uygun değillermiş. zaten bu bahsettiğim gıdalar son yüzyılda çıkmış gıdalar biliyosun, dna mızın ayak uydurması mümkün değil yani, bende ilk fırsatta almayı düşünüyorum canım...:13:

Son düzenleme:

hmmmmm,sağol canım bilgiler için
buldum kitabı,ekledim sepetime,siparişimde alıcam :)

Butun gun gezdim gercekten kızlar..Yurumekten ayaklarıma karasular inmesi boyle bişey sanırım..Bir de ayagımda topuklularla yurudum en çok ona yanıyorum..
Neyse bu liste olayı cok karışık..Ben kesinlikle semilunaya katılıyorum bu konuda..
Ben de cok kilo verdim bu diyetle ama hic salca veya limonun kbsini hesaplamadım..
O kadar kucuk ayrıntılarla gram gram hesaplayarak yapacak olsaydım ben de coktaaaan bırakırdım bu diyeti..
Ayrıca gram hesabı yapabilecek bir insan hiç degilim oyle olsa kesin baska diyet secerdim zaten..
Yenilebilecek seyleri biliyorum ve onlardan yiyorum, arada kacamaklara dikkat ederek yapıyorum..
En azından uzun bir suredir hic kilo almadım..Cunku ben yersem cok kolay kilo alabilecek bir insanım.
Zaten meyve yemiyoruz ama bir avuc kuruyemiş yemenin de bir zararını gormedim bunca zaman..
Ebruakın blog olan listeyi ben 746. sayfaya yazmıstım zaten..Bence en kolay anlatım orda..Ayrıca urunlerin ustunde de yazan degerlerle de destekledim hep..Hepinize kolay gelsin arkadaslar..

Yaaa resim yüklemissiniz bende kacirdim (( cok üzüldüm gercekten. Ben buhafta iki oldu pasta yedim. Dün aksam oda arkadasimin dogum günüydü israr etti ama kagit gibi kesmeye calistim. Ama ama cok güzeldi tadi damagimda kaldi.
Bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz. Umarim beraber saglikli bir sekilde kurtuluruz kilolardan
Benim kahvaltilarim hep ayni bu aralar.
2 dilim Wasa ki benim WASA da 6 KB var diliminde. peyaz peynir, kasar peynir. öglen okulda cikan yemek ama genelde et yemegi cikiyor. Aksamlarida tavuk yanina yogurtlu meze. Gördügünüz gibi cok et agirlikli besleniyorum.

bence gayet sağlıklı besleniyosun canım birazda yeşil yapraklı salataları eklesen roka, tere gibi süper olur, şekersiz doğal mineralli sodalardan da bi tane içmelisin günde bence mineraller açısından

valla kızlar ben wasa nasa ne bilmiyorum uno dengenin bi diliminde 7.55 kb varmış, sabah bazen iki dilim arasına kalınca bi beyaz peynirle tost yapıyorum acayip derecede tok tutuyo, özellikle uno dengenin çabuk doyurduğunu ve tok tuttuğunu düşünüyorum, wasa bulamayanlara alternatif olabilir, bi kaç kb daha yüksek sadece:13:

arkadaslar kuru soganda neden bu kadar cok kb.Sogansiz da yemek düsünemiyorum

soğan biraz şekerli bişey çünkü, aman boşver, bi tencere yemeğe bi soğan koycaksın tüm aile yiceksiniz, senin tabağına ne kadar soğan düşcekki, o kadar ince hesaplar yaparsan çabuk bezersin, bence asıl dikkat etmen gereken kb ler unlu şekerli şeyler, tahıl ve bakliyat grubu, meyve grubu... sebzelerde ince hesaplara girme bence, hele soğan sarımskta hiç yani...

sagol canim yarin icin yemegimizi yaptim azönce soganin kb sine bakinca sok oldum amadedigin gibi bir tane dogradim hindi gögüs eti,1 kutu mantar 1 sivri biber ve 1 kutu dogranmis domates herhalde 10kb yi gecmez

arkadaslar bu gün yediklerim.
sabah 2 dilim salam 0kb
salatalik 4kb 1/2 domates 3kb sekersiz kahve 0kb
3 fincan yesil cay 0kb

öglen 1 tane patlican karniyarik tahminen 8kb
1/2 domates 3kb

Aksam
semizotu salata beyaz keci peyniri ile 4kb
3 litre su
Toplam:21kb

1 saat kosu bandinda tempolu yürüyüs
Bu günü bu sekilde bitirdim yarin tekrar is günüm sabah 04.30 da kalkmam lazim aksam üzeri tekrar sizlerle birlikteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…