olsun canım kaldığın yerden yap, bozdun diye salma bence
evet canım.bugün kalorileri sayarım.yarın inşallah devam ederim kaldığım yerden.hem ne zamandır yemediklerimi yemiş,nefsimi köreltmiş olurum.
ben bu rejime iki gün önce başladım yazılarınızı hep okudum aklıma takılan seyler oluyor bana yardımcı olurmusunuz kepek ekmek bir dilim 12 kızarmış ekmek 8 tost 8 tost nasıl oluyor ıkı dılım ıle yapıyoruz tamam peynırde 1
ama doğum gününde de yicen zaten 5 gün sonra
kızlar dün netten farklı sitelerde besinlerin k.hidrat değerlerine baktım ve resmen dumur oldum.mesela ben bir bardak sütü 6 kb biliyodum oysaki 12.ilk aklıma gelen bu.daha bir çok besinin ünitesi farklı.mesela biberin tanesi değil 100 grı 4 ünite vb...ben tekrar liste çıkarıcam kendime.bizim listedekiler doğru gelmedi bana.ben de niye paket üstündeki değerler farklı diyorum.kuruyemişlerde de mesela çok hata yapmışım.hiç masum değillermiş.listeyi bulursam size de yollarım.
Ben yıllar önce bu diyetin listesini beden eğitimi bölümünde araştırma görevlisi olan bir arkadaşımdan almıştım. O zaman ben de senin gibi düşünmüştüm ama sorduğumda bana bunlar "üniteler" senin baktıkların karbonhidrat değerleri, ikisi farklı, sen bu listeyi baz alacaksın ve listede olmayan şeyler için karbonhidrat değerine sadece en düşük değerli olanları seçmek için bakacaksın demişti. Panik olma o yüzden canım. Ben o zaman iki ayda 11-12 kilo vermiştim ama çok sıkı uygulamıştım. Şimdi bir türlü o azim gelmiyorAma vazgeçmek yok.
günaydın kızlar
dünkü yediklerim
sabah 2 yumurta ile sucuklu yumurta
öğlen yarım porsiyon haşlama tavuk
akşam yoğurtlu semiz otu ve yoğurtlu brokoli yarım porsiyon
1tane kivi
çok şükür magnum yemeden kapattım günü mayıs 30a kadar yememem lazım inşallah başarabilirim
günaydın kızlaaar, bu forumdaki liste havacıların dergisinden alınmış ve pilotların uyguladıkları bir liste, karbonhidrat ünitesi ile karbonhidrat gramı eşittir, aklınız karışmasın, bu işlerle yıllardır uğraştığım için biliyorum.Karbonhidrat değerleri için en güvenilir beslenme sitelerinden biri olan nutritiondata com u öneririm, site ingilizce, bir sözlük yardımıyla kolayca bakabilirsiniz, sadece karbonhidrat değil içeriğindeki her türlü vitamini, minerali, protein yağ içeriklerini bulabilirsiniz, yelpazesi oldukça geniş, tek bir besine baksanız bile türlü pişirme tekniklerine göre kb sini yazar
Günaydin kizlar herkeze iradeli bi gün dilerim.Regl oldum ve 600g fazla gösteriyor tarti moralim cok bozuk Sizlerde de adet günlerinde tarti fazla gösteriyor mu?
günaydın kızlaaar, bu forumdaki liste havacıların dergisinden alınmış ve pilotların uyguladıkları bir liste, karbonhidrat ünitesi ile karbonhidrat gramı eşittir, aklınız karışmasın, bu işlerle yıllardır uğraştığım için biliyorum.Karbonhidrat değerleri için en güvenilir beslenme sitelerinden biri olan nutritiondata com u öneririm, site ingilizce, bir sözlük yardımıyla kolayca bakabilirsiniz, sadece karbonhidrat değil içeriğindeki her türlü vitamini, minerali, protein yağ içeriklerini bulabilirsiniz, yelpazesi oldukça geniş, tek bir besine baksanız bile türlü pişirme tekniklerine göre kb sini yazar
canım benim regl öncesi en az 1 kg fazlalık oluyor.yaklaştıkça kilom artıyor,bitmesine doğru azalıyor.bunu baz alma yani.
Bu durumda nutritiondata com u mu baz almak gerekiyor?? Çünkü bizim listeyle hiç bir şekilde uymuyor oradaki bilgiler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?