Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

vagusun dedğine göre ünite ile kb gram aynı ozamn yiyeceklerin üzerindeki bilgiler doğru
ben bu ara akşamları kb az diye köfte ve sucuk türü şeyler tükettim ama onlarda çok aşırı yağlı.
tavanın içindeki kalan donmuş yağı görünce kırmızı etten biraz uzaklaşmaya karar verdim.beyaz et daha sağlıklı bence.

selam arkadaslar

yiceklerin degisik kb degerlerinden bahsetmissiniz benim bu konuda en cok kuruyemislerde kafam karisik aldigim paketlerin üzerindeki degerlerle genel olarak listelerdeki degerler cok farkli ben diete ilk basladigimda bana paket üzerindeki degerleri baz almami söylemisti burdaki deneyimli arkadaslar paket üzerindeki degerleri tahmini rakamlarla yazilacagini hic düsünmüyorum:44:

zaten patlicanlari hafif üzerlerine yag sürüp firinladim icini hazirlarken de cok az yag kullandim 1 tanesini kb degeri ne kadar bu durumda?
Esimin damak tadina pek uymuycak ama umrumda degil.

siteyi buldum ama pek anlamadım

örnek: Nutrition Facts and Analysis for Apples, raw, with skin [Includes USDA commodity food A343] burada kabuğu soyulmamış elma var küçük boyuna baktım 149 gr diyor kb si 21, solda istediğiniz besinin gramını seçebiliyorsunuz, enter food name denen yere mesela apple dedim elma için bir ton şey çıkıyor onların içinden fruits denen yeri seçtim oradan da kabuklu çiğ elmayı seçtim, içine elma giren her türlü şeyi bulabilirsiniz

arkadaşlar yazdığım sitedeki değerler bana daha çok ümit verdi bu diyeti sürdürmek için.sabzelerin kb değerini biz tane olarak hesapllıyoruz ama oraya baktığımızda 100 gra göre verilmiş.artı ben hep fıstık yiyodum diyet sırasında oysa fındığın kbsi oldukça düşükki bayılırım kendisine.
hem bu listede vagusun dediği gibi diğer besin değerleri de var.karşılaştırma yapın isterseniz.ben evde sayfayı kendime göre temize çekip b.dolabına asmayı düşünüyorum.
süt:4,8
yoğurt:2,2(çok sevdiğim halde yemiyordum kbsi yüksek diye)
ayran:3,7(işte bunu kafam almıyo.yoğurdu sulandırınca kbsi mi artıyo yani?)
tereyağı:0,8
süttozu:37(inanamadım,kahveme süttozu eklemiycem artık hatta no kahve)
beyaz ekmek:55,9
makarna:72sütlü çikolata:48
fıstık:15,7
fındık:7,2
ıspanak:1,8
marul:2,5
salatalık:1,9
lahana:4,2
domates:3,4
meyveler aynı diğer listedeki gibi...

anladım canım tşk.

canım bende yoğrdu çok severim.ama bukadar düşük olduğunu sanmıyorum.hazır yoğurtların dışında farklı yazıyo çünkü

Ben aynı bu listeyle kilo vermiştim, şimdi de kaçamak yapmayınca veriyorum. Aslı'da öyle. İkimiz de salatanın içine sıkılan limonu ya da sebze yemeğine konan salçayı hesaplamıyoruz. Onlara dalınca iş çok karışıyor. Limonda 10 birim var bizim listede, başka bir liste salça için 21 gram karbonhidrat diyor mesela???? Ohoo o zaman ben bu rejimi 10 gün yapabilirim sadece. Zaten asıl yaptığımız şey yediğimiz karbonhidrat miktarını azaltmak ve bunu hayat tarzı haline getirebilmek. Low Carb Diets denilen düşük karbonhidrat diyetleri çok çeşitli ama ana fikir şu: Kaliteli et ürünleri, yumurta, peynir, sebze ve şekeri az meyvelerden yana zengin bir diyet yaparsak kilo da veririz, hayat kalitemiz de düzelir. Uzun bir süre devam edince zaten listeyi açıp bakmıyorsunuz. Bence çok fazla takılmamak lazım. O kadar çok liste var ki internette bir birine benzemeyen içinden çıkılmaz hale gelebiliyor baktıkça.

bir de bu link var ben bunlarin ikisine uyarak yapiyorum yalniz almanca verilmis besinler
Tabelle glykämischer Index, Kalorientabelle, Eiweißtabelle, Kohlenhydrattabelle

simdiye kadar en cok badem aklima takilmisti cünkü ben bademi severim ve aldigim paketin üzerinde 100gr'da 3.9kb yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam simdi senin verdigin almanca listeye baktim 100 gr'da 3.7 kb yaziyor ama diger sitelerde 100gr bademde 19.8 kb yaziyor niye bu kadar farkli anlamiyorum:97:

canim ince hesaplama konusunda kesinlikle haklisin o sekilde hesaplama sinir bozucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…