cnmbenim boy 162 kilo 62 hedef 57 bakalım ben şimdi 5 günde 5 kilo diyetini yapıyordum bugün 3. günümdü yarındabu diyette meyve günüydü şimdi kb değerlerine bakınca vazgeçtim bu diyetten yoksa yarın sınırsız meyve yenecekti..ve çok hlsiz kaldım bi de başım dönüyor...ben bu diyeti 1 ay uygulasam 5 ki,lo verebilir miyim acep bilmedim ki ?
bence bünyene bağlı ama verebilisin bi rahatsızlığın yoksa, yaşta önemli tabii, yaşın çok gençse verirsin
bu diyette aç kalmıyosun, otur bi tavuğu haşla ye, 0 kb mesela
vucut kb alınca kb yakıp kalan kb yide depoluyo, sen kb almayınca yağdan yakmaya başlıyo, çok protein aldığındanda halsizlik çekmiyosun, gerçi burda halsizlik çeken arkadaşlar oldu ama ben çekmedim bende ilk haftalar ağız kuruluğu olmuştu sadece
hem kilo korumak istiyosanda bu diyet çok uygun, zaten verdikten sonra eskisi gibi yemeyeğe başlarsan yine alırsın, önemli olan kafada bazı şeyleri bitirip, beslenme tarzını değiştirmek
mesela dışardasın açıktın atıştırmaklık ıvır zıvır alcağına bi markete girip dil peyniri al 1 kb, gayette doyarsın
bide taş devri diyetini duydunmu bilmiyorum, gerçi o diyet değil, sağlıklı beslenme ve kb diyetine çok benziyo, onda da hiç un şeker, tahıl ve bakliyat yemiyosun, sebze, et ürünleri, süt ürünleri falan serbest, çok az da kuruyemiş ve şekersiz meyvelerden yiyosun, süt ürünlerini yiyosun ama süt içmiyosun bu arada taş devri diyetinde
yani sözün özü aç kalmadığın sağlıklı bi diyet bence, mineral eksikliğine karşı doğal mineralli şekersiz sodalardan içmeyi unutma
cnm listeye kat beni de emi :) inş veririm bu diyetle ya 54 kilo idim 10 kilo aldım tam 2 sini bi şekilde vrdim eski halime 8 kilo var da be 57 olsam da yeter bana...
bi de cnm ben bisküvi filan yemeyi çok severim yapamıorum yeeden bana kb si olmayan ya da çok az olan diyet ürünü tavsiye edebilecek misin bilosan ?
valla cnm taş devri diyetini hiç duymadım ama şu 5 günde 5 kilo diyetinin 3 günü beni mahvetti..bana göre değil..başım dönüyor sürekli..açım bi de yaaama şu bisküvi işini napcem ben bisküviyi kesemiorum..hangisi daha düşük kb li bilmiom şimdiye kadar ben kalorilerine bakardım sadece kb ye hiç bakmamıştım şimdiye kadr...sen ne kadar süredir yapıosun ?
bi de etinin form bisküvileri var onlara bakıorum bzılarında şeker şu kadar dior kb bukadar dior..şimdi ben hangise bakıcam ki bilemeim sadece kb ye bakıcam seni bilo musun cnm ya?çıkamadım valla işin içinden..
Günaydın çıtır adayları
Üç hafta durduktan sonra bu hafta 200 gram vermişim
Afferrinn bana
başlangıç 72,90
şimdiki 69,50
geçen hafta 67,20
bu hafta verilen- alınan: + 2,30
hedef 53
boy 1,60
tebrikler canım devamı kat kat artarak gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?