kızlar biri bana şu karbonhidrat diyetini anlatsın lütfen:84:çok duyuyorum ama anlamadım ben:26:ne yiyebiliriz ne yememeliyiz
yok canım izmirliyim:13::13:
hey ben de izmirdeyim, chess sen izmirlisin de izmirde misin?
peri resim eklemişsiniz canım.kaçırdım ya((
diyet bugün pasta ve kahveyle bitti.Ama pasta yemedim.onun yerine yarım kase profiterolyedim...Sonra 2 tane gofret.1 kupa kahvee..Veee akşama bi ziyafet çektim kendime,Yarım adana yarım karışık pide 2 büyük bardak ayran....yarım adana dürüm tıkadı ama ısrarla doyduğum ve midem acıdığı halde yarım pidemide yedim.Diğer yarımlar ve lahmacunlar kaldıbencede onu kacamak olarak düsünme cünkü kalori olarak karsilastirinca birbirini dengeler iyi yapmissin bosver gözünaydin dicem bitcegi icin ama devami var o zaman yine kolay gelsin diyim bu iradeyle eminim sonuc yine zafer olacak:13: persembe mutlaka kac kilo verdigini bildir
diyet bugün pasta ve kahveyle bitti.Ama pasta yemedim.onun yerine yarım kase profiterolyedim...Sonra 2 tane gofret.1 kupa kahvee..Veee akşama bi ziyafet çektim kendime,Yarım adana yarım karışık pide 2 büyük bardak ayran....yarım adana dürüm tıkadı ama ısrarla doyduğum ve midem acıdığı halde yarım pidemide yedim.Diğer yarımlar ve lahmacunlar kaldıyani ikisindende yarım yiiidiim ve 1 porsiyonaa tamamladım....Ama normalde 1 adana 1 pide rahat yerdim...Ama zayıf olduğum dönemlerde 1 pide yeterdi Gelelim sonuca :bir midem bulandı bir midem bulandı...Bir karın ağrısı ....Ben şimdi tadını alınca yarın gene başlıyorumya diyete üzülürüm sanıyodum,tam tersi oldu hımbıllık yaptı....Diyet yapmayı tercih ediyorum kızlar...Yemek ihtiyaçmış zevk değil onu anladım...valla anladım ki zamanla yemek bende zevk halini almış....Ben yine hafif sıkıntısız mide ağrısız günler geçirmek istiyorum..Diyetim için moral oldu bana bu olay..Oysa ki ben kopamam diye korkarken,anladım ki gözüm açmış,herşeyi yiyecem sandım ama yiyemedim ve rahatsız oldum...Profitorolü canım çok istiyodu onu bile yarım yedim,içim kıyıldı çoook tatlı geldi....Gofret yedim akşam ve öğlen o daha hafifti...Hatta akşamki gofretide yarım bıraktım midem iyice bulandı çünküüüü Alışmakla alakalıymış...Vücut alışınca azlada yetinebiliyormuş hata bende ve tamaaameen psikolojikmişşş Neyse şimdi maden suyuma limonu sıktım içiyorum....kilom 78...Yani hedef 12!Şu an tartılsam heralde 2 kilo fazlam çıkar neyse yarın özüme dönüyorum....Hoşçakalııııınnnn
lion sen ne diyeti yapıyorsun böyle yaş pasta ve kahve günü filan..
masallah finali bayagi agir yapmissintabi miden kücüldü hepsini birden yiyince agir geldi sodaya devam anca eritir herhalde yeni dietindede ayni iradeyle basarirsin insallah kolay gelsin:13: iyi geceler
Yok ya valla dibe çötüm nerde o hafiflik battım yaneee....Yarın haşlanmış makarna peynir...Varan 1...Periii valla insanın gözü aç oluyormuş...Yiyince çok ağır geldi...Final sağlamdı doğru diyon...Ama anladımki Yasaklarmış cezbeden...Buda bana güç verdi....Gerçekleri yaşayarak gördüm...İhtiyacın kadar yemek yeterliymiş.Fazlası olmadan insan daha rahat hafif ve sağlıklı oluyormuş....Alıştırmışım vücudumu ne güzel artık fazlasına ihtiyaç duyacağımı yada gözümün döneceğini sanmıyorum...Yeni diyetim şu saat itibari ile 00:00'ı geçtiği için başlamış bulanmakta vatana millete hayırlı olsun
Yok ya valla dibe çötüm nerde o hafiflik battım yaneee....Yarın haşlanmış makarna peynir...Varan 1...Periii valla insanın gözü aç oluyormuş...Yiyince çok ağır geldi...Final sağlamdı doğru diyon...Ama anladımki Yasaklarmış cezbeden...Buda bana güç verdi....Gerçekleri yaşayarak gördüm...İhtiyacın kadar yemek yeterliymiş.Fazlası olmadan insan daha rahat hafif ve sağlıklı oluyormuş....Alıştırmışım vücudumu ne güzel artık fazlasına ihtiyaç duyacağımı yada gözümün döneceğini sanmıyorum...Yeni diyetim şu saat itibari ile 00:00'ı geçtiği için başlamış bulanmakta vatana millete hayırlı olsun
günaydın arkadaşlar,
bu günlerde üstümde bir ağırlık varki sormayın gitsin.gece uyuyamıyorum,sabah ayılamıyorum.hep yorgunum
şu an da gözlerim kapanıyo,elimde çay kendime gelmeye çalışıyorum.
günaydın arkadaşlar,
bu günlerde üstümde bir ağırlık varki sormayın gitsin.gece uyuyamıyorum,sabah ayılamıyorum.hep yorgunum
şu an da gözlerim kapanıyo,elimde çay kendime gelmeye çalışıyorum.
bahar yorgunluğu canım.halsizlik yapıyo .enerjimizialıyo sanırım
evet ya bahar, ya regli olacak olmanın etkisi... ama diyetle alakası olduğunu sanmıyorum
bir de...
ben bugün diyet yapamıycam.çünkü sabah 1 paket kremalı bisküvi ve de fıstık yedim.tatlı ihtiyacımı bastıramadım daha fazla
tam da cuma öncesi...
bir de...
ben bugün diyet yapamıycam.çünkü sabah 1 paket kremalı bisküvi ve de fıstık yedim.tatlı ihtiyacımı bastıramadım daha fazla
tam da cuma öncesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?