• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar biri bana şu karbonhidrat diyetini anlatsın lütfen:84:çok duyuyorum ama anlamadım ben:26:ne yiyebiliriz ne yememeliyiz:59:

746. sayfada yiceklerin kb degerleri yaziyor günlük normalde 50'yi gecmemek gerekiyor ama bizler 40 sinirinda ve dahada altinda tuttugumuz oluyor degeri sifir ve bir olan yicekler cok var kesinlikle ac kalinmiyor önemli olan degerleri düsük olan yicekleri seviyor olman önce listeyi incele düsük kb'li yicekler senin yeme zevkine uygunsa kolaylikla yaparsin

bencede onu kacamak olarak düsünme cünkü kalori olarak karsilastirinca birbirini dengeler iyi yapmissin bosver gözünaydin dicem bitcegi icin ama devami var o zaman yine kolay gelsin diyim bu iradeyle eminim sonuc yine zafer olacak:13: persembe mutlaka kac kilo verdigini bildir:34:
diyet bugün pasta ve kahveyle bitti.Ama pasta yemedim.onun yerine yarım kase profiterolyedim...Sonra 2 tane gofret.1 kupa kahvee..Veee akşama bi ziyafet çektim kendime,Yarım adana yarım karışık pide 2 büyük bardak ayran....yarım adana dürüm tıkadı ama ısrarla doyduğum ve midem acıdığı halde yarım pidemide yedim.Diğer yarımlar ve lahmacunlar kaldı:60: yani ikisindende yarım yiiidiim ve 1 porsiyonaa tamamladım....Ama normalde 1 adana 1 pide rahat yerdim...Ama zayıf olduğum dönemlerde 1 pide yeterdi:1:Gelelim sonuca :bir midem bulandı bir midem bulandı...Bir karın ağrısı ....Ben şimdi tadını alınca yarın gene başlıyorumya diyete üzülürüm sanıyodum,tam tersi oldu hımbıllık yaptı....Diyet yapmayı tercih ediyorum kızlar...Yemek ihtiyaçmış zevk değil onu anladım...valla anladım ki zamanla yemek bende zevk halini almış....Ben yine hafif sıkıntısız mide ağrısız günler geçirmek istiyorum..Diyetim için moral oldu bana bu olay..Oysa ki ben kopamam diye korkarken,anladım ki gözüm açmış,herşeyi yiyecem sandım ama yiyemedim ve rahatsız oldum...Profitorolü canım çok istiyodu onu bile yarım yedim,içim kıyıldı çoook tatlı geldi....Gofret yedim akşam ve öğlen o daha hafifti...Hatta akşamki gofretide yarım bıraktım midem iyice bulandı çünküüüü:1:Alışmakla alakalıymış...Vücut alışınca azlada yetinebiliyormuş hata bende ve tamaaameen psikolojikmişşş:1:Neyse şimdi maden suyuma limonu sıktım içiyorum....kilom 78...Yani hedef 12!Şu an tartılsam heralde 2 kilo fazlam çıkar:1:neyse yarın özüme dönüyorum....Hoşçakalııııınnnn

diyet bugün pasta ve kahveyle bitti.Ama pasta yemedim.onun yerine yarım kase profiterolyedim...Sonra 2 tane gofret.1 kupa kahvee..Veee akşama bi ziyafet çektim kendime,Yarım adana yarım karışık pide 2 büyük bardak ayran....yarım adana dürüm tıkadı ama ısrarla doyduğum ve midem acıdığı halde yarım pidemide yedim.Diğer yarımlar ve lahmacunlar kaldı:60: yani ikisindende yarım yiiidiim ve 1 porsiyonaa tamamladım....Ama normalde 1 adana 1 pide rahat yerdim...Ama zayıf olduğum dönemlerde 1 pide yeterdi:1:Gelelim sonuca :bir midem bulandı bir midem bulandı...Bir karın ağrısı ....Ben şimdi tadını alınca yarın gene başlıyorumya diyete üzülürüm sanıyodum,tam tersi oldu hımbıllık yaptı....Diyet yapmayı tercih ediyorum kızlar...Yemek ihtiyaçmış zevk değil onu anladım...valla anladım ki zamanla yemek bende zevk halini almış....Ben yine hafif sıkıntısız mide ağrısız günler geçirmek istiyorum..Diyetim için moral oldu bana bu olay..Oysa ki ben kopamam diye korkarken,anladım ki gözüm açmış,herşeyi yiyecem sandım ama yiyemedim ve rahatsız oldum...Profitorolü canım çok istiyodu onu bile yarım yedim,içim kıyıldı çoook tatlı geldi....Gofret yedim akşam ve öğlen o daha hafifti...Hatta akşamki gofretide yarım bıraktım midem iyice bulandı çünküüüü:1:Alışmakla alakalıymış...Vücut alışınca azlada yetinebiliyormuş hata bende ve tamaaameen psikolojikmişşş:1:Neyse şimdi maden suyuma limonu sıktım içiyorum....kilom 78...Yani hedef 12!Şu an tartılsam heralde 2 kilo fazlam çıkar:1:neyse yarın özüme dönüyorum....Hoşçakalııııınnnn

masallah finali bayagi agir yapmissin:1: tabi miden kücüldü hepsini birden yiyince agir geldi sodaya devam anca eritir herhalde:1: yeni dietindede ayni iradeyle basarirsin insallah kolay gelsin:13: iyi geceler

Son düzenleme:
lion sen ne diyeti yapıyorsun böyle yaş pasta ve kahve günü filan..

25 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ
Arkadaşlar bu diyette günün menüsü ne ise sınırsız yiyebiliyorsunuz....Ben acıktıkca ara ara az az yedim..Zaten menüde tatsız tuzsuz şekersiz :) olduğu için iştehım kapandı yeme hissimde yok oldu:)ilk 2 günden sonrada zorlanmadım alışması kolay...Ya bu diyette şunun yerine şunu yesem olurmu dediğinizi duyar gibiyim ama cevap çok açık:HAYIRAmma velakin şekersiz çay,sade kahve sade maden suyu içebilirsiniz...Birebir uygulayıpta bende dahil zayıflamayan görmedim...Eğer canım bişeyler çok çekerse uyumayı seçtim...yemiycem işte diye sinirlendim ve uyudum:)Listeyi yazıyorum:
1.Gün
Haşlanmış makarna,beyaz peynir.(Peynir orta yağlıda olur yağsızda sorun yok hatta tulumda ben tulum yedim)
2.Gün
Pirinç lapası,peynir.
3.gün
Pirinç lapası peynir (2.günün aynısı)
4,5,6. Gün
ızgara yağsız kıymadan yapılmış köfte yada onun yerine haşlanmış et bol salata(ben 3 günlük köfte yapıp dondurucuya attım ızgarada yapıp yapıp yedim)
7,8,9.Gün
Haşlanmış hindi(ızgara olabilir), bol salata
10,11,12.Gün
Haşlanmış tavuk (ızgarada olabilir), bol salata.
13,14 Gün
Patates kızartması,peynir. (kızartmanın yağını peçeteye patatesleri koyup alıyodum yağın fazlasını)
15,16. Gün
Bol salata (o kadarcık :) patatesin acısı çıktı işteee)
17,18. Gün
Bol meyva
19,20. Gün
Haşlanmış yeşil fasulye,meyve.(sebze olarak brokoli,pırasa,kabak,karnabaharda olabilir)
21.22.Gün
Haşlanmış sebze ile peynir.
23,24. gün
Haşlanmış pirinç lapası,peynir.
25.gün
(sıkı durun ) yaş pasta sede kahve.
Diyete pazartesi yeniden başlıyorum geçen yılda yaptım çok işe yaradı hatta yağsız yuzsuz yemekten diyeti bırakınca 1 paket cipsi kolayla bitiren ben cipsi uzun süre yiyemedim 2-3 adet belki..Çünkü çok yağlı geldi gözüme içim almadı...Birebir uygulayın kaçamak yapmayın sabredin ve görün...

Daha önce yazmıştım bu listeyi diyet başında ....Kopyala yapıştır yaptım canım:1:O pastaya erişebilmek için 24 gün ağzına şeker namına hiç bişey değdirmiyosun......25.Gündede yani diytein son gününde yediğin tatlılar çoook tatlı geliyor ağzına içini kıyıyor...Bu diyetle 5 kg verdim...Geçen yılda vermiştim...Yarın yeniden başlıyorum.....Ara vermeden...Ama bu diyeti birebir herkes uygulayamıyor çok güçlü bir irade gerek...Ama benim gibi bunu başarabilirsenizde 5 kg gidiyor herkes nasıl olduğunu soruyooor:1:Ammavelakiiin listeyi söyleyincede tırsıp yada bahane bulup yapamam deyip kaçıyooor:1:O pastayı haketmek her yiğidin harcı değil yaneeee:1:Doktordan bir diyet ....Vücutta karbonhidratlarla proteinlerin çarpışması sonucu zayıflatan bir diyet....aahhh ahhh sofla peri bilir neler çektiğimi ama asla pes etmediğimi:34:hoşçakal canım..Hep çıtır kalmak dileğiyle...

Son düzenleme:
masallah finali bayagi agir yapmissin:1: tabi miden kücüldü hepsini birden yiyince agir geldi sodaya devam anca eritir herhalde:1: yeni dietindede ayni iradeyle basarirsin insallah kolay gelsin:13: iyi geceler

Yok ya valla dibe çötüm nerde o hafiflik battım yaneee....Yarın haşlanmış makarna peynir...Varan 1...Periii valla insanın gözü aç oluyormuş...Yiyince çok ağır geldi...Final sağlamdı doğru diyon...Ama anladımki Yasaklarmış cezbeden...Buda bana güç verdi....Gerçekleri yaşayarak gördüm...İhtiyacın kadar yemek yeterliymiş.Fazlası olmadan insan daha rahat hafif ve sağlıklı oluyormuş....Alıştırmışım vücudumu ne güzel artık fazlasına ihtiyaç duyacağımı yada gözümün döneceğini sanmıyorum...Yeni diyetim şu saat itibari ile 00:00'ı geçtiği için başlamış bulanmakta vatana millete hayırlı olsun:1:

:nazar:
Yok ya valla dibe çötüm nerde o hafiflik battım yaneee....Yarın haşlanmış makarna peynir...Varan 1...Periii valla insanın gözü aç oluyormuş...Yiyince çok ağır geldi...Final sağlamdı doğru diyon...Ama anladımki Yasaklarmış cezbeden...Buda bana güç verdi....Gerçekleri yaşayarak gördüm...İhtiyacın kadar yemek yeterliymiş.Fazlası olmadan insan daha rahat hafif ve sağlıklı oluyormuş....Alıştırmışım vücudumu ne güzel artık fazlasına ihtiyaç duyacağımı yada gözümün döneceğini sanmıyorum...Yeni diyetim şu saat itibari ile 00:00'ı geçtiği için başlamış bulanmakta vatana millete hayırlı olsun:1:

yeni birgün yeni bir başlangıç.diyetinde başarılar canım

Tekrardan kolay gelsin sana o zaman..Merak ettigim bisey var, bu yediklerinle kabızlık sorunu yaşamıyor musun? Yani neredeyse 15 gune yakın sebze yemiyorsun, hatta yag da yemiyorsun..Bu dediklerini yiyerek denemeyi ben de isterdim ama kabızlık en cok korktugum sey..O yuzden deneyemem..Ama kolay gelsin sana cnm...

Kızlar gunaydın hepinize...
Pericim profilden gordum kucuk bir fotonu..Burda kacırdım ne yazık ki aksamları ogluma ugrastıgımdan giremiyorum...Cok fıstık gorunuyorsun sen de cnm..
Bugun arkadaslarımla buluşucam kızlar..Yokum butun gun gezmeyi planlıyorum..Hadi bakalım hayırlısı..

günaydın arkadaşlar,
bu günlerde üstümde bir ağırlık varki sormayın gitsin.gece uyuyamıyorum,sabah ayılamıyorum.hep yorgunum:(
şu an da gözlerim kapanıyo,elimde çay kendime gelmeye çalışıyorum.

günaydın arkadaşlar,
bu günlerde üstümde bir ağırlık varki sormayın gitsin.gece uyuyamıyorum,sabah ayılamıyorum.hep yorgunum:(

bahar yorgunluğu canım.halsizlik yapıyo .enerjimizialıyo sanırım

günaydın arkadaşlar,

evet ya bahar, ya regli olacak olmanın etkisi... ama diyetle alakası olduğunu sanmıyorum

bir de...
ben bugün diyet yapamıycam.çünkü sabah 1 paket kremalı bisküvi ve de fıstık yedim.tatlı ihtiyacımı bastıramadım daha fazla:5:
tam da cuma öncesi...

bir de...
ben bugün diyet yapamıycam.çünkü sabah 1 paket kremalı bisküvi ve de fıstık yedim.tatlı ihtiyacımı bastıramadım daha fazla:5:
tam da cuma öncesi...

olsun canım kaldığın yerden yap, bozdun diye salma bence

bir de...
tam da cuma öncesi...

olsun canım arada tatlı krizi tutuyo öyle.pekmez varsa biraz ye.hem doğal şeker.hemde enerji verir.diyet kaçamaksız olmaz.))

Back