Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada bu form hosuma gitti yemek yemeyi unuttum öglen saat 1 de kagvalti yapmistim
1 yumurta,biraz salatalik yarim domates
gec olmadan aksam yemegimi yemege gidiyorum

evet canim benimle ilgilenmedigi zaman zaten diyete basliyorum o da kendince böyle davranirsam biseyler yapmaya basliycak diye düsünüyor.Bu gün evdeki tatlilari cöpe attim kizim okuldan gelir gelmez cukulata istedi 1 tane verdim 2 cisini isteyince sinirlenip cöpe attim ne varsa

ailem türkiyede ve sadece ailemle görüscegimiz zaman msn'i aciyorum onun disinda kullanmiyorum

çok tatlısın pericim:13: esas memleket neresi canım

valla kızlar eşim bana kilolusun diye trip yapsa kafasına bişey indirip sen kendi göbeğine bak derim, yani demekki herkesin motivasyonu farklı:13:

asli kapatmissin yine kendimi sana gösteremedim senin icin foto ekledim ama chess gördü neyse kime niyet kime kismet

asli kapatmissin yine kendimi sana gösteremedim senin icin foto ekledim ama chess gördü neyse kime niyet kime kismet

evet canım , geçen sefer kaç defa koydun kaçırmıştım hepsinde, bu defa yakaladım

kızlar biri bana şu karbonhidrat diyetini anlatsın lütfen:84:çok duyuyorum ama anlamadım ben:26:ne yiyebiliriz ne yememeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…