günaydın kızlar
acayip uykusuzum kızım yaklaşık bir haftadır burnu falan akıyor nezle gibi grip gibi ateş yok ama sürekli bi mızırtı hali sabahın 5inde uyku bitiyor hadi salla , emzir uyut tabi bana uyku yok ben yedi buçukta evden çıkıyorum çok yorgunum çooooookk.
Aldante senin gibi benimde fındık ezmesi gibi bişeylere acayip ihtiyacım var böyle enerjimi tavan yapacak bişeyler lazım.
vitamin takviyesi falanmı alsam bilmiyorum çok halsiz ve huzursuzum onlarda kilo yapıyor.
Buarada resimler eklenmiş silinmiş göremedim ama neyse bidahakine artık hedefler gerçekleşince.
bende değiştirmedi canım, bence sendeki geçikmenin sebebi başka
wc olayınıda sebzeyi arttırarak kolayca çözersin, bol roka, tere, maydonoz salatası, kıymalı kapuska, kıymalı pırasa, kıymalı kabak falan ye
günaydın kızlar
acayip uykusuzum kızım yaklaşık bir haftadır burnu falan akıyor nezle gibi grip gibi ateş yok ama sürekli bi mızırtı hali sabahın 5inde uyku bitiyor hadi salla , emzir uyut tabi bana uyku yok ben yedi buçukta evden çıkıyorum çok yorgunum çooooookk.
Aldante senin gibi benimde fındık ezmesi gibi bişeylere acayip ihtiyacım var böyle enerjimi tavan yapacak bişeyler lazım.
vitamin takviyesi falanmı alsam bilmiyorum çok halsiz ve huzursuzum onlarda kilo yapıyor.
Buarada resimler eklenmiş silinmiş göremedim ama neyse bidahakine artık hedefler gerçekleşince.
canım diyetin adet döngüsünü değiştirip değiştirmediği pek yakında belli olacak, ben başlayalı 3 hafta zaten. Dışarı çıkma konusunda sadece ekmekten değil sürekli protein tüketmekten bir sıkıntı doğuyor. Ama ben insülin direnci nedeniyle glifor kullandığımdan sıkıntı yaşamıyorum, kullanmadığım zaman zorluk çekiyorum, bol su alımı da gerekli tabii, bi de 4-5 kb var diye salatayı kesmemek gerek
daha önceki diyetimde de aynı sıkıntıları yaşamıştım.günde en az 2 lt su içiyorum.çaylar sayılmasa da en az 3 lt de çay(oha diyorum kendime ama ben çay tiryakisiyim).
benim nasıl bir vücudum varsa her değişimden etkilenir.her ilacın yan etkilerini sonuna kadar yaşar,beslenmemdeki değişikliklere tepki verir.kestane yerim tansiyonum fırlar,ayva yerim kabızlık artar,yeşil çay içerim tansiyonum düşer.inan kendimin dru oldum artık.neyin bana ne yaptığını az çok biliyorum ama çevremdekiler bu tip şeylerden hiç etkilenmeyince de sinir oluyorum
günaydın kızlar
canm aynen bende senin gibiyim.vücudum herşeye karşı tepkilidr.bir ay ilaçkullanırım hooop artı ikikilo hemen.azıcık tuzu kaçırsam hemen ödem toplar.bir hafta atamam üzerinden.kabızlık desen korkudan bu yapar bu yapmazherşeyi ayırtetmeye başladım.
vallahi dün eve gidince göbek,roka,peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir tabak hazırlkayıp her zamanki gibi z.yağıyla soslayıp yedim.
ama sebzeye ağırlık vermem gerektiğinin farkındayım.
bir de peklik bende kronikleşti.genelde haftada 1,taş çatlasın 2 kez çıkıyorum.zaten kilo almamın en büyük sebebi de bu bence.bu sorunu yaşamaya başlamadan önce inceciktim.
ya kızlarr konuyla alakasız ama bu çantaların hangisi güzel sizce, ortadakinin grisi ve turuncumsu olanıda var
ben en çok ortadakini beğendim.sondaki de güzel ama rengi pek herşeyle uymaz gibi geldi bana.
sen de ben gibi çanta delisi misin?
Günaydin Kizlar,
bende iki dilim wasa biraz kasar peyniri, beyaz peynir ve zeytin ezmesiyle güzel bir kahvalti yaptim:)
Galiba kesemeyecegim tek sey ekmek cünkü ben gece yatinca bile sabah yiyecegim ekmegi düsünerek uyuyorum:)) oda mutlu ediyor beni
chesscim bu arada bence ilk iki canta cok güzel. Hatta ortadakini birazcik daha cok begendim.
biraz canım, markafoniyi kurutmuşlar yine bunlar kalmış bi tane alayım dedim, teşekkür ederim canım fikrini söylediğin için:13:
reca ederim ne demek
ben netten alışveriş yapmıyorum aslında çok uyguna istediğini bulabilme şansı var.eşim nete karşı
heleki böyle forumlarda fink atmama daha da karşı ama motivasyon için şart
aa aa kadınlar forumu canım, buraya neden karşı ki, seni az kıskanıyomu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?