kızlar wasanın kb değeri ekmeğe göre daha mı düşük?mesela 1 tanesi kaç kb?
wasa orginal in bir dilimi 7.5, wasa fibre 1 dilim 5 değerinde
Kızlar selam herkese..
Bu sefer giremememin sebebi sevgili oglum evin içinde maç yaparken modemi yer düşürdü..Ve paramparça oldu modem..Ben de ancak alabildim cunku biraz dağ başında oturuyorum..
Şimdi yazılan geçmişi okudum da vallahi tam zamanını bulmuş oglum yaa...Herkes foto koymuş ve ben kaçırdım..(
Semilunacım cok guzelsin, kilo tabiki ver ama bence kilo varken bile gayet guzel gorunuyorsun..
Pericimm cnm nasıl kacırdım fotonu yaa..Aylardır konusuyoruz hakikaten merak etmiyor degilim..
Esracımm canım sen nasılsın?? Valla kızlar bir girip haber veremedim internete cunku hakikaten bu cevrede girebilecegim bir yer yok..
Rejim olayına gelince, sanırım koruma dönemindeyim ben hala...Yani kilo vermek icin cabalamıyorum..Sabah yiyosam aksam azcık yiyorum filan..Neyse elbet gercek heves gene gelicek..Yazı dert etmiyorum artık..Sonucta gecen yaz ayı gibi dolaşmaya utanmıyodum..Bu sene hic de ayı gibi degilim, sadece kiloluyum o yuzden elbet yaz sonunu da bulsa bu kilolardan kurtulucam..Acele edip psikolojimi bozamam bu aralar..
vallahi dün eve gidince göbek,roka,peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir tabak hazırlkayıp her zamanki gibi z.yağıyla soslayıp yedim.
ama sebzeye ağırlık vermem gerektiğinin farkındayım.
bir de peklik bende kronikleşti.genelde haftada 1,taş çatlasın 2 kez çıkıyorum.zaten kilo almamın en büyük sebebi de bu bence.bu sorunu yaşamaya başlamadan önce inceciktim.
canım sen iyi kilo vermişsiz zaten.ne kadar zamanda verdin?
ben de periyi göremedim ve cidden meraktayım
kefir iç ama meyveli olanlarından. içimi daha kolay. sana da iyi gelir
Canım 4 ayda verdim..Ama son bir aydır veremiyorum cunku biraz boşladım...Aslında çok sıkı devam ettim 3 ay ve oyle verdim ama simdi bir yere ilerlemiyorum..Ama suclusu benim sanırımm..Cok dert etmiyorum artık ama dedigim gibi en azından suanda koruma rejimi yapıyorum gibi duşunuyorum..HEm kilo biraz otursun vucuduma hem de ben dinlenmiş olayım..Allahtan kilo almamayı ogrendim..Ama kilo vermeye tekrar geri dönecegim gunu heyecanla bekliyorum..
öğle yemeğini de 4 köfte ile kapattım şimdilik sabahtan beri en fazla 2 kb..evde ise zeytinli kek ve alman pastası var irademi sınıyorum 3 gündür
demekki haftada 1 kg verdin ortalama.çok güzel.benimki durdu iyice.5 günde verdiğim 2 kgden sonra 3 haftadır yerimde sayıyorum.
öğle,yemek arası.iradem ya da iradesizliğimi test etme zamanı.
süper!beni yıkan öğle yemeğievde seçenekler var ama okulda yok.
ben de üstüste yumurta yedikçe vücudum kabarıyo,sabah yemedim o yüzden ama çok acıktım yani.bir parça çikolata ve peynirle nereye kadar tok kalabilirim,bilemiyorum yani
afiyet olsun arkadaşlar.
selam arkadaslar
aslicim ben seni cok merak ettim ve dün arkadasin ipek vardi ya diger topikte ona mesaj gönderdim seni sordum normalde sen her durumda haber verirdin iki gün ugramayinca birde en son rahatsizligindan bahsetmistin acaba aniden hastaneye falanmi yatti diye düsündüm neyse yine aramizdasin bazen insan kopuyor dietten ben cok yasadigim icinyine toparlarsin merak etme benim bünye iyice dirence gecti ve kilo vermem durdu bende olmazsa bir hafta metabolizma sasirtmak amacli bir hafta bizim diete ara vermeyi düsünüyorum belki ise yarar:97:
chescim bende ortadakini beğendim aldıysan iyi günlerde kullan bende netten çok alışveriş yaparım hiçbi sıkıntıya raslamadım çok şükür
aslıcım hoşgeldin yaramaz oğluşun sayesinde ayrı kalmış olsakta tek dert bu olsun dimi canım bizde aynı dün resim ekledik herkes burda olurken bi ara yine ekleriz inşallah
selam arkadaslar
aslicim ben seni cok merak ettim ve dün arkadasin ipek vardi ya diger topikte ona mesaj gönderdim seni sordum normalde sen her durumda haber verirdin iki gün ugramayinca birde en son rahatsizligindan bahsetmistin acaba aniden hastaneye falanmi yatti diye düsündüm neyse yine aramizdasin bazen insan kopuyor dietten ben cok yasadigim icinyine toparlarsin merak etme benim bünye iyice dirence gecti ve kilo vermem durdu bende olmazsa bir hafta metabolizma sasirtmak amacli bir hafta bizim diete ara vermeyi düsünüyorum belki ise yarar:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?