Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aldente sen en iyisi salata yap kendine koy bir kaba yanına da peynir veya ton balığı konserve al, öğlenleri üzerine dök dök ye, ya da sabah penirle çay iç, öğlen peynirli tost yap ye

canım tostun listede kbsi çok düşüktü ama inandırıcı gelmediği için yemiyorum(iradeye bak bee)sonuçta iki dilim ekmek diye düşünmek lazım.sabah,öğle ve akşam kurtarıcılarım hep peynirler.kaşarından,tulumuna,örgüsünden,teline:))

öğlen bir simiti ikiye bölüm yarısını yedim.tereyağıve peynirle.iki de zeytin.ortalama 14 kb desek sabahki ile toplamda 20 kb eder.
çıkışta et alayım da bir sote yapayım diyorum.o da ekmeksiz yenmezki
neyse niyetimi bozmayayım.
olmadı dün sucuk,salam doldurdum b.dolabını onlardan yerim.

8de açılıyo sanırım butikler canım evet tetikde bekliyolar bign önceden markalara bakıyolar istedikleri varsa hemen 8de alıyolar o yüzden takip etmek gerekiyo alışveriş çılgınları onlar

canım tartıldınmı cumadan beri:26:

cumadan beri ekmekte yemiyorum. zaten önceden sirf kahvaltida wasa yirdim cuma disinda kesinlikle tartilmazdim acikcasi bugün merak ettim oynama varmi diye gr bile oynamamis benim bünye bu beslenme sekline alisti diet gibi algilamiyor öyle oluyormus ya onun icin bir hafta yeme seklimi degistirmek istiyorum metabolizmayi sasirtmak icin:44:

8de açılıyo sanırım butikler canım evet tetikde bekliyolar bign önceden markalara bakıyolar istedikleri varsa hemen 8de alıyolar o yüzden takip etmek gerekiyo alışveriş çılgınları onlar

yok ben markafoniden bahsetmiştim canım, internetten alışveriş daha kolay
:13:

dene bakalım pericim umarım işe yarar:13::13:

aaa niye yenmesin canım ya, gayet güzel yenir, yanınada bol marul salata:13:
ben akşamı öyle planladımda

canim senin öncelikle aileni ikna etmen lazim cok zararli yicekler yapiyorlar birde hergün yapiyorlar yani hepinize zarar seni anliyorum yani insan bir gün dayanir iki gün dayanir ücüncüsünde irade yerlerde o mis gibi kokularin icinde ne kadar dayanilabilirki arkadas günlerinde bile kendimizi engelleyemiyoruz sen o günleri her gün yasiyorsun basküldeki fazlalik kalici kilo degildir ama yemeye devam edersen kilolar oturur aman dikkat o kadar ugrastin igrenc caylari bile ictin emeklerin bosa gitmesin bir an önce dur de

Sağol canım. Merak etmiştim ama kötü bir şey olmadığına sevindim. Gerçekten psikolojini bozacak şeylerden uzak durmak iyidir. Dikkatli ol ama. Belki de kafan rahatlarsa vermeye devam edersin hiç anlamadan. Ne güzel olur
66 benim için hala çook hayal bir rakam, 3 haftadır tartı da oynamıyor. Yine kendime sen bundan önce 6 kilo daha da fazlaydın kızım ha gayret, geri dönemezssin oralara diyor ve dayanıyorum.

dayanmaya devam sakin pes etme simdide yüzün cok seker ama citir haline bayildim bir an önce o haline dönmelisin

chescim cantayi almissin bile ama yinede fikrimi söylemek istedim benimde favorim ikincisiydi iyi günlerde kullan canim

kızlar profil resmi nasıl ayarlanıyo?aylincim sen yapmışsın mesela.en azından burdan birbirimizi görür,sonra değiştirirdik.

kızlar profil resmi nasıl ayarlanıyo?aylincim sen yapmışsın mesela.en azından burdan birbirimizi görür,sonra değiştirirdik.

sayfanin üstünde kontrol paneli yaziyor tikla sol tarafta ayarlarim bölümü var avatarini degistiri tiklayip istedigin resmi yüklüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…