• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

acayip uykusuzum kızım yaklaşık bir haftadır burnu falan akıyor nezle gibi grip gibi ateş yok ama sürekli bi mızırtı hali sabahın 5inde uyku bitiyor hadi salla , emzir uyut tabi bana uyku yok ben yedi buçukta evden çıkıyorum çok yorgunum çooooookk.

Aldante senin gibi benimde fındık ezmesi gibi bişeylere acayip ihtiyacım var böyle enerjimi tavan yapacak bişeyler lazım.

vitamin takviyesi falanmı alsam bilmiyorum çok halsiz ve huzursuzum onlarda kilo yapıyor.

Buarada resimler eklenmiş silinmiş göremedim ama neyse bidahakine artık hedefler gerçekleşince.

çok geçmiş olsun canım var çocuklarda bi haller şu günlerde, mevsim değişiminden sanırım

hatta senin huzursuzluğun bile bundan olabilir, bahar gelince nedense insan kendini sorgulamaya başlıyo
:31:

bende değiştirmedi canım, bence sendeki geçikmenin sebebi başka
wc olayınıda sebzeyi arttırarak kolayca çözersin, bol roka, tere, maydonoz salatası, kıymalı kapuska, kıymalı pırasa, kıymalı kabak falan ye

vallahi dün eve gidince göbek,roka,peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir tabak hazırlkayıp her zamanki gibi z.yağıyla soslayıp yedim.
ama sebzeye ağırlık vermem gerektiğinin farkındayım.
bir de peklik bende kronikleşti.genelde haftada 1,taş çatlasın 2 kez çıkıyorum.zaten kilo almamın en büyük sebebi de bu bence.bu sorunu yaşamaya başlamadan önce inceciktim.

günaydın kızlar

acayip uykusuzum kızım yaklaşık bir haftadır burnu falan akıyor nezle gibi grip gibi ateş yok ama sürekli bi mızırtı hali sabahın 5inde uyku bitiyor hadi salla , emzir uyut tabi bana uyku yok ben yedi buçukta evden çıkıyorum çok yorgunum çooooookk.

Aldante senin gibi benimde fındık ezmesi gibi bişeylere acayip ihtiyacım var böyle enerjimi tavan yapacak bişeyler lazım.

vitamin takviyesi falanmı alsam bilmiyorum çok halsiz ve huzursuzum onlarda kilo yapıyor.

Buarada resimler eklenmiş silinmiş göremedim ama neyse bidahakine artık hedefler gerçekleşince.

çok geçmiş olsun canım.fındık ezmesi bana çok iyi bir alternatif gibi geldi.kb değeri düşük ve çoook lezzetli.
ben de son günlerde uyku sorunu yaşıyorum.gözüme uyku girmiyor sabaha kadar.bahar havası mı çarptı bizi acaba?

canım diyetin adet döngüsünü değiştirip değiştirmediği pek yakında belli olacak, ben başlayalı 3 hafta zaten. Dışarı çıkma konusunda sadece ekmekten değil sürekli protein tüketmekten bir sıkıntı doğuyor. Ama ben insülin direnci nedeniyle glifor kullandığımdan sıkıntı yaşamıyorum, kullanmadığım zaman zorluk çekiyorum, bol su alımı da gerekli tabii, bi de 4-5 kb var diye salatayı kesmemek gerek

daha önceki diyetimde de aynı sıkıntıları yaşamıştım.günde en az 2 lt su içiyorum.çaylar sayılmasa da en az 3 lt de çay(oha diyorum kendime ama ben çay tiryakisiyim).
benim nasıl bir vücudum varsa her değişimden etkilenir.her ilacın yan etkilerini sonuna kadar yaşar,beslenmemdeki değişikliklere tepki verir.kestane yerim tansiyonum fırlar,ayva yerim kabızlık artar,yeşil çay içerim tansiyonum düşer.inan kendimin dru oldum artık.neyin bana ne yaptığını az çok biliyorum ama çevremdekiler bu tip şeylerden hiç etkilenmeyince de sinir oluyorum:36:

günaydın kızlar

dünkü yediklerim
sabah 4 dilim pastırma bi dilim dil peyniri

öğlen 100gr tavuk haşlama

arada magnum 25 kb bakalım sonu hayırmı olucak

akşam 6 adet ekmeksiz köfte ısgara1 bardak ayran
34 kbyle kapattım sanırım

magnum yiyorum diye kiviyide yemiyorum artık

aldente bende kabızlık buaralar çok yaşıyorum zencefilli çaydan sonra başadı bendede bende onu bıraktım

daha önceki diyetimde de aynı sıkıntıları yaşamıştım.günde en az 2 lt su içiyorum.çaylar sayılmasa da en az 3 lt de çay(oha diyorum kendime ama ben çay tiryakisiyim).
benim nasıl bir vücudum varsa her değişimden etkilenir.her ilacın yan etkilerini sonuna kadar yaşar,beslenmemdeki değişikliklere tepki verir.kestane yerim tansiyonum fırlar,ayva yerim kabızlık artar,yeşil çay içerim tansiyonum düşer.inan kendimin dru oldum artık.neyin bana ne yaptığını az çok biliyorum ama çevremdekiler bu tip şeylerden hiç etkilenmeyince de sinir oluyorum:36:

canm aynen bende senin gibiyim.vücudum herşeye karşı tepkilidr.bir ay ilaçkullanırım hooop artı ikikilo hemen.azıcık tuzu kaçırsam hemen ödem toplar.bir hafta atamam üzerinden.kabızlık desen korkudan bu yapar bu yapmazherşeyi ayırtetmeye başladım.

günaydın kızlar

geçmişolsun canım.bahar etkiliyo birazda.yorgunluk halsizlik yapıuo.biraz meyva tüketsen vitamin olur.enerji verir.gerçi fındık ezmesi tercihimdir))

canm aynen bende senin gibiyim.vücudum herşeye karşı tepkilidr.bir ay ilaçkullanırım hooop artı ikikilo hemen.azıcık tuzu kaçırsam hemen ödem toplar.bir hafta atamam üzerinden.kabızlık desen korkudan bu yapar bu yapmazherşeyi ayırtetmeye başladım.

yaz sabahları uyandığımda ayağımın üstüne zor basıyorum inanki.ödem beni hiç terketmiyor.

vallahi dün eve gidince göbek,roka,peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir tabak hazırlkayıp her zamanki gibi z.yağıyla soslayıp yedim.
ama sebzeye ağırlık vermem gerektiğinin farkındayım.
bir de peklik bende kronikleşti.genelde haftada 1,taş çatlasın 2 kez çıkıyorum.zaten kilo almamın en büyük sebebi de bu bence.bu sorunu yaşamaya başlamadan önce inceciktim.

bu hafta bendede sorun vardı (ayne sorunluymuşum buarada :52:) iki gün üst üste yatmadan önce bir bardak suya 3 adet kayısı koydum sabah açkarnına suyunu içip kayısılarını yedim çok iyi geldi aslında hergün yapılsa daha iyi olur hem cildede iyi geliyormuş Taylan Kümeli söylemiş.

5272-gri_01_276x385.jpg

5271-camel_04_276x385.jpg

522-mor_01_276x385.jpg

ya kızlarr konuyla alakasız ama bu çantaların hangisi güzel sizce, ortadakinin grisi ve turuncumsu olanıda var
:27:

ben en çok ortadakini beğendim.sondaki de güzel ama rengi pek herşeyle uymaz gibi geldi bana.
sen de ben gibi çanta delisi misin?

biraz canım, markafoniyi kurutmuşlar yine bunlar kalmış bi tane alayım dedim, teşekkür ederim canım fikrini söylediğin için
:13:

Günaydin Kizlar,
bende iki dilim wasa biraz kasar peyniri, beyaz peynir ve zeytin ezmesiyle güzel bir kahvalti yaptim:)
Galiba kesemeyecegim tek sey ekmek cünkü ben gece yatinca bile sabah yiyecegim ekmegi düsünerek uyuyorum:)) oda mutlu ediyor beni

chesscim bu arada bence ilk iki canta cok güzel. Hatta ortadakini birazcik daha cok begendim.

günaydinnnnn kizlar
nasilsiniz?

dünkü menüm:

gec kalktigim icin öglen diyorum:

2 yumurta ile peynirli omlet
yesil zeytin
yesil cay

aksam:

1 tabak türlü yemegi (patateslerini ayirdim) :51:
4-5 kasik yogurt (annem kendi tutturdu)

simdiki kahvaltimmm:

2 yumurtali peynirli omlet
yesil zeytin
peynir
1 dilim kücük siyah ekmek
3-4 kasik yogurt
yesil cay

Öglen:

1 tabak türlü yemegi olur yine

Aksam:

bakacaz artik

belime igne saplaniyor gibi agri geliyor saniyelik ara ara... 2 gündür... :27:

Günaydin Kizlar,
bende iki dilim wasa biraz kasar peyniri, beyaz peynir ve zeytin ezmesiyle güzel bir kahvalti yaptim:)
Galiba kesemeyecegim tek sey ekmek cünkü ben gece yatinca bile sabah yiyecegim ekmegi düsünerek uyuyorum:)) oda mutlu ediyor beni

chesscim bu arada bence ilk iki canta cok güzel. Hatta ortadakini birazcik daha cok begendim.

teşekkür ederim canım fikrini söylediğin için ortadakini aldım:13:

biraz canım, markafoniyi kurutmuşlar yine bunlar kalmış bi tane alayım dedim, teşekkür ederim canım fikrini söylediğin için
:13:

reca ederim ne demek:17:
ben netten alışveriş yapmıyorum aslında çok uyguna istediğini bulabilme şansı var.eşim nete karşı:1:
heleki böyle forumlarda fink atmama daha da karşı ama motivasyon için şart:52:

reca ederim ne demek:17:
ben netten alışveriş yapmıyorum aslında çok uyguna istediğini bulabilme şansı var.eşim nete karşı:1:
heleki böyle forumlarda fink atmama daha da karşı ama motivasyon için şart:52:

aa aa kadınlar forumu canım, buraya neden karşı ki, seni az kıskanıyomu ne:1::1:

aa aa kadınlar forumu canım, buraya neden karşı ki, seni az kıskanıyomu ne:1::1:

esasında ilgilendiğim her şeye karşı:2:
kitaplarıma da taktılar baba-oğul.kitap okumam olay oluyor.tamam 2 günde bir roman bitirip,abartıyorum okumayı ama napalım çok seviyorum.
kıskançlık olayına girmeyelim.kitabını yazar:43:

Back