• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam herkese..
Bu sefer giremememin sebebi sevgili oglum evin içinde maç yaparken modemi yer düşürdü..Ve paramparça oldu modem..Ben de ancak alabildim cunku biraz dağ başında oturuyorum..
Şimdi yazılan geçmişi okudum da vallahi tam zamanını bulmuş oglum yaa...Herkes foto koymuş ve ben kaçırdım..:((
Semilunacım cok guzelsin, kilo tabiki ver ama bence kilo varken bile gayet guzel gorunuyorsun..
Pericimm cnm nasıl kacırdım fotonu yaa..Aylardır konusuyoruz hakikaten merak etmiyor degilim..
Esracımm canım sen nasılsın?? Valla kızlar bir girip haber veremedim internete cunku hakikaten bu cevrede girebilecegim bir yer yok..
Rejim olayına gelince, sanırım koruma dönemindeyim ben hala...Yani kilo vermek icin cabalamıyorum..Sabah yiyosam aksam azcık yiyorum filan..Neyse elbet gercek heves gene gelicek..Yazı dert etmiyorum artık..Sonucta gecen yaz ayı gibi dolaşmaya utanmıyodum..Bu sene hic de ayı gibi degilim, sadece kiloluyum o yuzden elbet yaz sonunu da bulsa bu kilolardan kurtulucam..Acele edip psikolojimi bozamam bu aralar..

Kızlar selam herkese..
Bu sefer giremememin sebebi sevgili oglum evin içinde maç yaparken modemi yer düşürdü..Ve paramparça oldu modem..Ben de ancak alabildim cunku biraz dağ başında oturuyorum..
Şimdi yazılan geçmişi okudum da vallahi tam zamanını bulmuş oglum yaa...Herkes foto koymuş ve ben kaçırdım..:((
Semilunacım cok guzelsin, kilo tabiki ver ama bence kilo varken bile gayet guzel gorunuyorsun..
Pericimm cnm nasıl kacırdım fotonu yaa..Aylardır konusuyoruz hakikaten merak etmiyor degilim..
Esracımm canım sen nasılsın?? Valla kızlar bir girip haber veremedim internete cunku hakikaten bu cevrede girebilecegim bir yer yok..
Rejim olayına gelince, sanırım koruma dönemindeyim ben hala...Yani kilo vermek icin cabalamıyorum..Sabah yiyosam aksam azcık yiyorum filan..Neyse elbet gercek heves gene gelicek..Yazı dert etmiyorum artık..Sonucta gecen yaz ayı gibi dolaşmaya utanmıyodum..Bu sene hic de ayı gibi degilim, sadece kiloluyum o yuzden elbet yaz sonunu da bulsa bu kilolardan kurtulucam..Acele edip psikolojimi bozamam bu aralar..

canım sen iyi kilo vermişsiz zaten.ne kadar zamanda verdin?
ben de periyi göremedim ve cidden meraktayım:53:

vallahi dün eve gidince göbek,roka,peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir tabak hazırlkayıp her zamanki gibi z.yağıyla soslayıp yedim.
ama sebzeye ağırlık vermem gerektiğinin farkındayım.
bir de peklik bende kronikleşti.genelde haftada 1,taş çatlasın 2 kez çıkıyorum.zaten kilo almamın en büyük sebebi de bu bence.bu sorunu yaşamaya başlamadan önce inceciktim.

kefir iç ama meyveli olanlarından. içimi daha kolay. sana da iyi gelir

07:15 1 bardak süt, 2 dilim kepekli ekmek, ezine peyniri

11:00 de 3 yaprak marul

12:00 5 kaşık pazı, 2 dilim ekmek, kalan marullar 5 yaprak kadar

:) benim kb değerim hep yüksek çıkıyor ama napayım :)

canım sen iyi kilo vermişsiz zaten.ne kadar zamanda verdin?
ben de periyi göremedim ve cidden meraktayım:53:

Canım 4 ayda verdim..Ama son bir aydır veremiyorum cunku biraz boşladım...Aslında çok sıkı devam ettim 3 ay ve oyle verdim ama simdi bir yere ilerlemiyorum..Ama suclusu benim sanırımm..Cok dert etmiyorum artık ama dedigim gibi en azından suanda koruma rejimi yapıyorum gibi duşunuyorum..HEm kilo biraz otursun vucuduma hem de ben dinlenmiş olayım..Allahtan kilo almamayı ogrendim..Ama kilo vermeye tekrar geri dönecegim gunu heyecanla bekliyorum..

öğle yemeğini de 4 köfte ile kapattım şimdilik sabahtan beri en fazla 2 kb..evde ise zeytinli kek ve alman pastası var irademi sınıyorum 3 gündür

Canım 4 ayda verdim..Ama son bir aydır veremiyorum cunku biraz boşladım...Aslında çok sıkı devam ettim 3 ay ve oyle verdim ama simdi bir yere ilerlemiyorum..Ama suclusu benim sanırımm..Cok dert etmiyorum artık ama dedigim gibi en azından suanda koruma rejimi yapıyorum gibi duşunuyorum..HEm kilo biraz otursun vucuduma hem de ben dinlenmiş olayım..Allahtan kilo almamayı ogrendim..Ama kilo vermeye tekrar geri dönecegim gunu heyecanla bekliyorum..

demekki haftada 1 kg verdin ortalama.çok güzel.benimki durdu iyice.5 günde verdiğim 2 kgden sonra 3 haftadır yerimde sayıyorum.

öğle,yemek arası.iradem ya da iradesizliğimi test etme zamanı.

öğle yemeğini de 4 köfte ile kapattım şimdilik sabahtan beri en fazla 2 kb..evde ise zeytinli kek ve alman pastası var irademi sınıyorum 3 gündür

süper!beni yıkan öğle yemeği:(evde seçenekler var ama okulda yok.
ben de üstüste yumurta yedikçe vücudum kabarıyo,sabah yemedim o yüzden ama çok acıktım yani.bir parça çikolata ve peynirle nereye kadar tok kalabilirim,bilemiyorum yani:17:
afiyet olsun arkadaşlar.

demekki haftada 1 kg verdin ortalama.çok güzel.benimki durdu iyice.5 günde verdiğim 2 kgden sonra 3 haftadır yerimde sayıyorum.

öğle,yemek arası.iradem ya da iradesizliğimi test etme zamanı.

Evet oyle de denebilir..Ama şimdi mesela oglenleri yiyorsam yememem gereken birseyi aksam az yiyereek dengeliyorum..Benim hic dayanamadıgım bu oglen yemeekleri..Aslında aksamları hic gozum dönmüyor..Ya da sabahları hiç kaçamak yapmak gelmiyor icimden..Neyse bugun yapmıyayım bari kacamak yeter artık offfff....

kızlar moralim çok bozukkk...:59::59: kaç gündür ayarlıyorum ne yicem diye 20 de 30 da bırakıyorum sonra bakıyorum ablam kısır yapmış bilmem napmış.. servis tabağına doldurmuş getirmiş elime veriyor.. ay yemicektim ben diyorum.. tek mi yicem kaç saattir uğraşıyom bilmem nee.. elimde tabak çığlık atıyor beni yee beni yee diye.. aldım başımı gidiyorumm ben ya!!!! onu ye bunu ye onun tadına bak bunun tadına bak.. ay gözüm görmesin gönlüm istemesin yaa..... :95::95:ilk günlerdeki gibi kararlılığımda kalmadı.. bugün sabah 2 yumurta yedim bir dilim ekmek 12 kb etti 3 kaşık kısır 6 kaşık 30 yapıyor 3 kaşık 15 kb toplamda 27 kb yaptı iki tane marul yedim 30 kb yaptı.. başka bi şey yemicem bugün yeteeerrrrrr ben zayıflamak istiyorum yaaaa:43::43::43:

selam arkadaslar

aslicim ben seni cok merak ettim ve dün arkadasin ipek vardi ya diger topikte ona mesaj gönderdim seni sordum normalde sen her durumda haber verirdin iki gün ugramayinca birde en son rahatsizligindan bahsetmistin acaba aniden hastaneye falanmi yatti diye düsündüm neyse yine aramizdasin bazen insan kopuyor dietten ben cok yasadigim icin:1: yine toparlarsin merak etme benim bünye iyice dirence gecti ve kilo vermem durdu bende olmazsa bir hafta metabolizma sasirtmak amacli bir hafta bizim diete ara vermeyi düsünüyorum belki ise yarar:97:

süper!beni yıkan öğle yemeği:(evde seçenekler var ama okulda yok.
ben de üstüste yumurta yedikçe vücudum kabarıyo,sabah yemedim o yüzden ama çok acıktım yani.bir parça çikolata ve peynirle nereye kadar tok kalabilirim,bilemiyorum yani:17:
afiyet olsun arkadaşlar.

aldente sen en iyisi salata yap kendine koy bir kaba yanına da peynir veya ton balığı konserve al, öğlenleri üzerine dök dök ye, ya da sabah penirle çay iç, öğlen peynirli tost yap ye

chescim bende ortadakini beğendim aldıysan iyi günlerde kullan bende netten çok alışveriş yaparım hiçbi sıkıntıya raslamadım çok şükür

aslıcım hoşgeldin yaramaz oğluşun sayesinde ayrı kalmış olsakta tek dert bu olsun dimi canım bizde aynı dün resim ekledik herkes burda olurken bi ara yine ekleriz inşallah

selam arkadaslar

aslicim ben seni cok merak ettim ve dün arkadasin ipek vardi ya diger topikte ona mesaj gönderdim seni sordum normalde sen her durumda haber verirdin iki gün ugramayinca birde en son rahatsizligindan bahsetmistin acaba aniden hastaneye falanmi yatti diye düsündüm neyse yine aramizdasin bazen insan kopuyor dietten ben cok yasadigim icin:1: yine toparlarsin merak etme benim bünye iyice dirence gecti ve kilo vermem durdu bende olmazsa bir hafta metabolizma sasirtmak amacli bir hafta bizim diete ara vermeyi düsünüyorum belki ise yarar:97:

ya ben hafta sonu yedim harbi yedim ama dün iki üç kilo fazla çıktım delirdim yaa 69 70 çıkıyorum baskülde ben 67 kiloydum yaa bugün moralim bozuk diye tartılmadım.. ara verilince de olmuyor işte geri geliyor hemen insan daha da çileden çıkıyor.. geçen sene nasıl 10 kilo verdim ben yaaa!! kb mi en fazla 20 de tutuyordum ve inatçılık yapıyordum pasta çikolata kaçamak falan hepsi yasaktı haftada bir günde serbestim vardı.. yine öyle mi yapsam.. herşeyi yasaklayım kendime.. kb si yükseklerden uzak durimm.. delirdim ben dünden beri yaa:43::43:

chescim bende ortadakini beğendim aldıysan iyi günlerde kullan bende netten çok alışveriş yaparım hiçbi sıkıntıya raslamadım çok şükür

aslıcım hoşgeldin yaramaz oğluşun sayesinde ayrı kalmış olsakta tek dert bu olsun dimi canım bizde aynı dün resim ekledik herkes burda olurken bi ara yine ekleriz inşallah

teşekkür ederim canım, sadece kiloları değil hayatımızıda paylaşıyoruz burda değil mi:13:
ama gıcık oluyorum ya diğer kadınlar ya uyumuyoalr ya saatlerini 6 ya kuruyolar ben kalkana kadar bütün güzel şeyler bitmiş oluyo
:27::27:

selam arkadaslar

canım tartıldınmı cumadan beri:26:

sof kabızlık yaşıyosan ondanda kilon artı gösterebilir ama eski sistemde çok güzel kilo vermişsin onu tekrar dene istersen

Back