• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam canim baskül beni mutlu etmesede moralim iyi, artik takmiyorum, napayim yani benim bünyem bu, anlasildiki ben kilolarimi bundan sonra sindire sindire vericem önemli olanda bu degilmi zaten kilolardan kurtulmak. cabuk olsa daha iyiydi ama olmuyor iste:61: önceden az kilo vermemi yaptigim kacamaklardan dolayi diyordum ama degilmis ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz devam ediyorum ama sonuc hic sevindirici degil dedigim gibi ne verirsem kär diye düsünücem bundan sonra:97:
diet bitimi mutlaka sonucu paylas, bakalim toplam kac kilo vermis olacaksin senin kadar merak ediyorum

İşte güzel olanda bu!Sonuç ne olursa olsun yılmamak ve devam etmek,kararlı olmak!İyşallah ikinci diyette bende çook duraklamalara geçmem:25:Bu arada sabah tartıldım.78 küsürlerdeydimya tam 78 çıktım,oleeeeey durumları yaneee:65:Ama akşam kaçamak yaptım pirinç laapsı ve peynir yerine ızgara levrek ve salat yedim:43:Tek tesellim kalorisinin düşük olması....Yarın yaşpasta ve kahve günüm ve sooon günüm..Şimdiden hayırlı olsun diyeyim kendi adıma ilk hedefe bu sabah ulaştım:65:

İşte güzel olanda bu!Sonuç ne olursa olsun yılmamak ve devam etmek,kararlı olmak!İyşallah ikinci diyette bende çook duraklamalara geçmem:25:Bu arada sabah tartıldım.78 küsürlerdeydimya tam 78 çıktım,oleeeeey durumları yaneee:65:Ama akşam kaçamak yaptım pirinç laapsı ve peynir yerine ızgara levrek ve salat yedim:43:Tek tesellim kalorisinin düşük olması....Yarın yaşpasta ve kahve günüm ve sooon günüm..Şimdiden hayırlı olsun diyeyim kendi adıma ilk hedefe bu sabah ulaştım:65:

bencede onu kacamak olarak düsünme cünkü kalori olarak karsilastirinca birbirini dengeler iyi yapmissin bosver gözünaydin dicem bitcegi icin ama devami var o zaman yine kolay gelsin diyim bu iradeyle eminim sonuc yine zafer olacak:13: persembe mutlaka kac kilo verdigini bildir:34:

günaydın arkadaşlar!
dün tam her şey yolunda derken oğlum gece uykudan uyandırdı.ben de uyku sersemi mutfağa gidip fındık ezmesine gömülmüşüm.gerçi k.hidratı çok yüksek değildi kavanozda yazana bakarsak.onla beraber yaklaşık 40 kb diyelim.

sabah 1 kare bitter çikolata ve b.peynir yedim.
şimdilik durum fena değil.sizlerin nasıl gidiyor?

günaydın arkadaşlar!
dün tam her şey yolunda derken oğlum gece uykudan uyandırdı.ben de uyku sersemi mutfağa gidip fındık ezmesine gömülmüşüm.gerçi k.hidratı çok yüksek değildi kavanozda yazana bakarsak.onla beraber yaklaşık 40 kb diyelim.

canım regl döneminmi yakın.şekerli yiyosun?

günaydın arkadaşlar!

çok hoşsun canım ya, uyku sersemi olduğundan yedin demi, ayık olsan yemezdin halbuki:1::1::29:

lion sen ne diyeti yapıyorsun böyle yaş pasta ve kahve günü filan..

günaydın kızlar, lionun yaş pasta ve kahve günü olan diyetine takıldığımdan günaydın demeyi unuttum, ben de sabah peynir ve çayla başladım, sabahları da ekmek yememeye karar verdim gr oynamadım çünkü 2 gün kaldı cumaya

günaydın kızlar, lionun yaş pasta ve kahve günü olan diyetine takıldığımdan günaydın demeyi unuttum, ben de sabah peynir ve çayla başladım, sabahları da ekmek yememeye karar verdim gr oynamadım çünkü 2 gün kaldı cumaya

günaydın canım.hakkaten pasta falan noluyoruz yani?varsa yaşpastayla yapılan bir diyet hemn başlıycam:1:
ben de ekmeği çok az tüketiyorum ya da hiç tüketmiyorum ama şu da var:wcye çıkabiliyo musunuz ekmek yemeden ya da bu diyetle?
ben bu konuda sıkıntılıyım zaten,diyet de üstüne tuz biber oldu.
bir de daha öncede sormuştum ama farkedilmedi sanırım,diyet adet döngünüzü değiştirdi mi?

günaydın kızlar

acayip uykusuzum kızım yaklaşık bir haftadır burnu falan akıyor nezle gibi grip gibi ateş yok ama sürekli bi mızırtı hali sabahın 5inde uyku bitiyor hadi salla , emzir uyut tabi bana uyku yok ben yedi buçukta evden çıkıyorum çok yorgunum çooooookk.

Aldante senin gibi benimde fındık ezmesi gibi bişeylere acayip ihtiyacım var böyle enerjimi tavan yapacak bişeyler lazım.

vitamin takviyesi falanmı alsam bilmiyorum çok halsiz ve huzursuzum onlarda kilo yapıyor.

Buarada resimler eklenmiş silinmiş göremedim ama neyse bidahakine artık hedefler gerçekleşince.

günaydın canım.hakkaten pasta falan noluyoruz yani?varsa yaşpastayla yapılan bir diyet hemn başlıycam:1:
ben de ekmeği çok az tüketiyorum ya da hiç tüketmiyorum ama şu da var:wcye çıkabiliyo musunuz ekmek yemeden ya da bu diyetle?
bir de daha öncede sormuştum ama farkedilmedi sanırım,diyet adet döngünüzü değiştirdi mi?

bende değiştirmedi canım, bence sendeki geçikmenin sebebi başka
wc olayınıda sebzeyi arttırarak kolayca çözersin, bol roka, tere, maydonoz salatası, kıymalı kapuska, kıymalı pırasa, kıymalı kabak falan ye

canım diyetin adet döngüsünü değiştirip değiştirmediği pek yakında belli olacak, ben başlayalı 3 hafta zaten. Dışarı çıkma konusunda sadece ekmekten değil sürekli protein tüketmekten bir sıkıntı doğuyor. Ama ben insülin direnci nedeniyle glifor kullandığımdan sıkıntı yaşamıyorum, kullanmadığım zaman zorluk çekiyorum, bol su alımı da gerekli tabii, bi de 4-5 kb var diye salatayı kesmemek gerek

Back