jillian michaels2.grup

Ben de sapıttım bu arada ama saat 17,00 sondu. Bu yaptığım sporu, sabahın 6-6,30'unda kalkmayı kötü beslenme ile heba etmemeliyim.
Bu arada sporlar şahane.

Ben de sapıttım bu arada ama saat 17,00 sondu. Bu yaptığım sporu, sabahın 6-6,30'unda kalkmayı kötü beslenme ile heba etmemeliyim.
Bu arada sporlar şahane.

6.30 mu ooow anam maşallah. Ben ora allah bilir kaçınçı rüyamı görüyorumdur. Ayrıca çok teşekkürler. spor için ögle ve sabahın geç saatleri 9-10 idealdir.. Beslenme hepsinden çok önemli.

Masallahh nazarimiz degicekkk:))

Bende sabahtan beri bisey yemiyorum simdi bi tabak dolusu patates kofte yedim sulu olanindan amaa:)

6.30 mu ooow anam maşallah. Ben ora allah bilir kaçınçı rüyamı görüyorumdur. Ayrıca çok teşekkürler. spor için ögle ve sabahın geç saatleri 9-10 idealdir.. Beslenme hepsinden çok önemli.

İş başı 8'de olunca başka çare kalmıyor. Umarım istikrar sağlarım. Spor %30'sa beslenme %70 etkili yahu. Spor için sabahın köründe kalkıyorsam artık kusura bakmayacağım yememe de dikkat edeceğim yani aaa.. Kendime atarlandım yahu

Bende sabahtan beri bisey yemiyorum simdi bi tabak dolusu patates kofte yedim sulu olanindan amaa:)

Sulu olanindan kısmını okuyasiya kadar azar hazirliyordum sana. Kızartma haricinde haşlanmali, buğulama her yemek yenilir. Kızartma çok zarar.
Benim menüm ise Soğanli bulgur pilavi (pirinç yerine genellikle bulgur tüketiyorum.)
Etimek üzerine bol sarimsakli yogurtlu pirasa havuç karışımı salatasi.
Ve marullu cacik...
2 Litre suyumuda unutmamak gerek.

Maşallah caNim

İyi aksamlar kizlar ..

Iyi akşamlar canim hoşgeldin.

Kizlar evde misafir var jillian yapamadım

Aynen kuzum yediklerimiz sporda cok etkiliii

Afiyet olsun kuzumm
Ben suyu cok az ictm yaaa((

Bende kesin biri kizartma sanar diye gulerek yazdim hatta en sona suluyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…