- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Saol canm hosgeldin:)Selammm kızlar
Hayırlı olsun topiğiniz
Çalışmıyo musun? Çalış biraz bence.Benmde yarin iki fane finalim varrrr(((
hoşbuldum canımSaol canm hosgeldin:)
Calisiyo gibiyi canm cay sigara molasi verdik:)Çalışmıyo musun? Çalış biraz bence.
Ne okuyosun bu arada?
Ayaklarina saglikkkevet 1/1 bitti şükür :)
Ayaklarina saglikkk
Harika, şimdi ayaklarını uzatıp keyif yapma vaktidir senin için. :)evet 1/1 bitti şükür :)
Oh, iyi yaptınız. Afiyet olsun. :)Calisiyo gibiyi canm cay sigara molasi verdik:)
Agiz ve dis sagligi okuyorum sen
Saol canimmHarika, şimdi ayaklarını uzatıp keyif yapma vaktidir senin için. :)
Oh, iyi yaptınız. Afiyet olsun. :)
Psikoloji okuyorum, son sınıftayım canım.
Ne zaman dertleşmek istersen yazabilirsin canım. :)Saol canimm
Benim pskolojim cok bozukk
Memnun oldum guzelim:)Gonca ben.. 22 yaşında 92 modelim. İAÜ iç mimarlık terk !!! Yeniden hazırlanıyorum başka okul için. Şimdilik okullar başlayasıya kadar resim öğretmenliği yapıyorum.
Yıllardır spor yapıyorum okulu bıraktığımda bunalımlarımdan dolayı 1 senedir yeme içme derken öküz gibi kilo aldım...
Çankırı'da yaşıyorum. 2 yıllık ilişkim var.
Balık etli, sallanan basenler, tombul tombul memelerimin ve yağlı göbeğimi iyi bilirim. Spor konusunda oldukça tecrübeliyim. Zayıflık hiç bir zaman iyi değildir ballarım. Zayıflık ve fitlik arasında dağlar kadar fark var. O yüzden kemik torbalılara hiç özenmeyin fitlik her zaman iyidir
Memnun oldum guzelim:)
İstedigin bolumu kazanirsin umarim
Mimarliktan niye terksinn
Ay Ezgim tesadüf gördüm ,hayırlı olsun,bende Aynura yazacaktım bizim kız neden listede değil diye,iyi ki yazmamışımKizlarrrrrrrr
Sıkılaşmaya zayiflamaya hazir misinizzzz
Fistik gibi olmaya hazir misinizz
Hadi gelin bakiyim burayaa
Bir ay boyunca birlikteyiz ve taş gibi olucaz
Gonca ben.. 22 yaşında 92 modelim. İAÜ iç mimarlık terk !!! Yeniden hazırlanıyorum başka okul için. Şimdilik okullar başlayasıya kadar resim öğretmenliği yapıyorum.
Yıllardır spor yapıyorum okulu bıraktığımda bunalımlarımdan dolayı 1 senedir yeme içme derken öküz gibi buldum bir dahada gitmedim. Okul konusunda biraz çok detaylı olmam gerekecek bu sene.(Ayyy bu sigara içen suratıda çok beğendim gerçi içmem ama güzelmiş)
İçenlerde uzak dursun !!!!!
Ben iciyorum maalesef:)Bende memnun oldum canım. Bölümleri kazanmak inan kolay. Fakat inan bana nasıl rahatlık varsa bende anlaşamadım hocalarla kavga derken tartışma derken bi' an kendimi evde buldum bir dahada gitmedim. Okul konusunda biraz çok detaylı olmam gerekecek bu sene.(Ayyy bu sigara içen suratıda çok beğendim gerçi içmem ama güzelmiş)
İçenlerde uzak dursun !!!!!
Canm biraz gec bi bildirim oldu:) diger takimlar bir ay sonra kurulucak seni ona bekleriz..Böyle bir disipline ihtiyacım var kızlaar.
25 yaşındayım 65 kiloyum boyum 1,62 bel 80 göğüs 96 kalça 100 bacak 60 basende 100 ne zaman başlıyoruz?
Saol canm biseyler yapmaya calistik bakalimAy Ezgim tesadüf gördüm ,hayırlı olsun,bende Aynura yazacaktım bizim kız neden listede değil diye,iyi ki yazmamışım