jillian michaels2.grup

Bende kesin biri kizartma sanar diye gulerek yazdim hatta en sona suluyu

Az değilsin valla Ama ne yap ne et küçük şişelerden başlayıp bol bol su tüketmeye bak emin ol spor yapmadığın zamanlarda bile en etkilisi su. Basen ve yağlarımın erimesinde hep suya borçluyum.
Maşallah caNim

Iyi akşamlar canim hoşgeldin.

Kizlar evde misafir var jillian yapamadım

Çok sağ ol, darısı sana ben biraz alıştım tabii yeni başlamıyorum

İyi akşamlar kızlarrrr
Bugün bol koşuşturmacalı bol da karbonhidratlı bir gündü
O yüzden leslie 5 mile yapacağım birazdan.
Level 1 1. günüde tamamladım Kaslarım hafif ağrıyor şiddetlenmez umarım

iyi akşamlar kızlar=) Bugün çok yoğundum uğrayamadım hiç.
Sözde sabah kalkacaktım ama kalkamadım. Akşam işten gelincede adım atacak halim yoktu ama haydi gayret dedim veeee
Spor: Jillian level 1 / 1
Blogilates beginners 2.gün
Blogilates 30 days Abs 2. gün
squat/plank /crunch/push up 30 gün değişim programlarının 1. günü
Hepsini yaptım=)

Heryerim sızı içinde ama şimdi size sorum var şınav çekebiliyor musunuz? ben çekemedim resmen debelendim durdum ama çekemedim

tatlım 11 gün mü level 1 in 1. günü mü bi an şaşırdımda=)

Dizleri üzerinde şınav çeken hatunu takip etseydiniz. En azından alışana kadar basit haliyle idare edilebilir. :)

Ha bir de yaptığın şu diğer sporlara bir göz atayım bakalımm. :)

Merhaba güzellikler :)
Dün sınavımdan dolayı çok geç uyudum. Sabah erkenden kalkıp okulun yolunu tuttum. Geldiğimde gözümdem uyku akıyordu, birkaç saat uyudum. Uyandım. Yemeğidir çayıdır derken şu saate geldim. 23.30-00 civarına kadar ders çalışıp 12de sporumu yaptıktan sonra duş alıp uyuyacağım. :) Yarın da finalim var ve ben hala çalışmaya başlamadım.

Dizleri üzerinde şınav çeken hatunu takip etseydiniz. En azından alışana kadar basit haliyle idare edilebilir. :)
Zaten bir çok bölümde sarı hatunu takipteyim =)
Ama şınav öyle bir dert ki inince kalkamıyorum kalkınca inemiyorum Şınav anlarında uğraştım baktım olmuyo plank pozisyonunda bekledim. Hani planktayken dırsek uzerınde duruluyo sırayla ellerın üzerine geçiliyor ya o hareketi yaptım .
Hiç yapmamaktan iyidir dedim:/
Taltşım Blogilates bir harika 2. günüm gerçi ama dün ki çalışmayı bugün tüm vucudumda hissettim ve sevdim.Tavsiye ederim.

Final haftalarını özledim msjını görünce=) Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi gerçi.
Şimdiden kolay gelsin ve başarılar tatlım.

Korkutmak gibi olmasin da baya agriycak o canm

Final haftalarını özledim msjını görünce=) Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi gerçi.
Şimdiden kolay gelsin ve başarılar tatlım.
Bu sene son, kurtuluyorum bu çileden sonunda :) Bölümümü çok seviyorum, ama okulumdan memnun değilim; o yüzden resmen gün sayıyorum ben. Finalleri özleyeceğim zamanlar gelsin artık. :)

Çok teşekkür ediyorum canımmmm. :)

İyiki halin yokmus halin olsa napardin acabaa:))
Bende sinavi cekemiyorum canm sarisin kadinin yaptigi gibi yapabiliyorum biraCk

Benimde var bende baslamadm daha calismaya yaaa

Evet plank de gayet mantıklı. Hiç yapmamaktan iyidir. Bir de aslında 5 saniyeden fazla mola vermemek lazım kalp atışlarının yavaşlamaması için ancak ilk bir kaç gün uzayacak o süre anlaşılan. :)

Ahh ahh.. Finaller olsa sabahlasam, çalışsam. :) İnsana hep içinde bulunduğu an zor geliyor işte. :) Halbuki ilerledikçe zorlaşıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…