- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Bende kesin biri kizartma sanar diye gulerek yazdim hatta en sona suluyu
Maşallah caNim
Iyi akşamlar canim hoşgeldin.
Kizlar evde misafir var jillian yapamadım
Kz allah napmasin niye yapamiyon o zaman gidince yaparsin kavis yooookGiderma yatılı değil yan komsum
Uzun sacli gacıyı begenmedimm cok kaslı ama hepsi birbirinden guzel bizde olur muyuz kiiiHaydii MOTİVASYON!
Eki Görüntüle 1363117
Eki Görüntüle 1363119 Eki Görüntüle 1363120 Eki Görüntüle 1363121
Eki Görüntüle 1363124
Bugün yap ya da yarın pişman ol!
Sporunu yapmayan kızçeler! E hadii :)
Onun toto süper ondan koydum. :) Valla eksiğimiz yok fazlamız var yaparız bence.Uzun sacli gacıyı begenmedimm cok kaslı ama hepsi birbirinden guzel bizde olur muyuz kiii
İyi akşamlar kızlarrrr
Bugün bol koşuşturmacalı bol da karbonhidratlı bir gündüO yüzden leslie 5 mile yapacağım birazdan.
Level 1 1. günüde tamamladım Kaslarım hafif ağrıyor şiddetlenmez umarım
Dizleri üzerinde şınav çeken hatunu takip etseydiniz. En azından alışana kadar basit haliyle idare edilebilir. :)iyi akşamlar kızlar=) Bugün çok yoğundum uğrayamadım hiç.
Sözde sabah kalkacaktım ama kalkamadım. Akşam işten gelincede adım atacak halim yoktu ama haydi gayret dedim veeee
Spor: Jillian level 1 / 1
Blogilates beginners 2.gün
Blogilates 30 days Abs 2. gün
squat/plank /crunch/push up 30 gün değişim programlarının 1. günü
Hepsini yaptım=)
Heryerim sızı içinde ama şimdi size sorum var şınav çekebiliyor musunuz? ben çekemedimresmen debelendim durdum ama çekemedim
iyi akşamlar kızlar=) Bugün çok yoğundum uğrayamadım hiç.
Sözde sabah kalkacaktım ama kalkamadım. Akşam işten gelincede adım atacak halim yoktu ama haydi gayret dedim veeee
Hepsini yaptım=)
Heryerim sızı içinde ama şimdi size sorum var şınav çekebiliyor musunuz? ben çekemedimresmen debelendim durdum ama çekemedim
Zaten bir çok bölümde sarı hatunu takipteyim =)Dizleri üzerinde şınav çeken hatunu takip etseydiniz. En azından alışana kadar basit haliyle idare edilebilir. :)
Final haftalarını özledim msjını görünce=) Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi gerçi.Merhaba güzellikler :)
Dün sınavımdan dolayı çok geç uyudum. Sabah erkenden kalkıp okulun yolunu tuttum. Geldiğimde gözümdem uyku akıyordu, birkaç saat uyudum. Uyandım. Yemeğidir çayıdır derken şu saate geldim. 23.30-00 civarına kadar ders çalışıp 12de sporumu yaptıktan sonra duş alıp uyuyacağım. :) Yarın da finalim var ve ben hala çalışmaya başlamadım.
Korkutmak gibi olmasin da baya agriycak o canmİyi akşamlar kızlarrrr
Bugün bol koşuşturmacalı bol da karbonhidratlı bir gündüO yüzden leslie 5 mile yapacağım birazdan.
Level 1 1. günüde tamamladım Kaslarım hafif ağrıyor şiddetlenmez umarım
Bu sene son, kurtuluyorum bu çileden sonunda :) Bölümümü çok seviyorum, ama okulumdan memnun değilim; o yüzden resmen gün sayıyorum ben. Finalleri özleyeceğim zamanlar gelsin artık. :)Final haftalarını özledim msjını görünce=) Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi gerçi.
Şimdiden kolay gelsin ve başarılar tatlım.
İyiki halin yokmus halin olsa napardin acabaa:))iyi akşamlar kızlar=) Bugün çok yoğundum uğrayamadım hiç.
Hepsini yaptım=)
Benimde var bende baslamadm daha calismaya yaaaMerhaba güzellikler :)
Dün sınavımdan dolayı çok geç uyudum. Sabah erkenden kalkıp okulun yolunu tuttum. Geldiğimde gözümdem uyku akıyordu, birkaç saat uyudum. Uyandım. Yemeğidir çayıdır derken şu saate geldim. 23.30-00 civarına kadar ders çalışıp 12de sporumu yaptıktan sonra duş alıp uyuyacağım. :) Yarın da finalim var ve ben hala çalışmaya başlamadım.
Bugünkü sınavların nasıldı peki tatlım?? :)Benimde var bende baslamadm daha calismaya yaaa
Zaten bir çok bölümde sarı hatunu takipteyim =)
Ama şınav öyle bir dert ki inince kalkamıyorum kalkınca inemiyorumŞınav anlarında uğraştım baktım olmuyo plank pozisyonunda bekledim. Hani planktayken dırsek uzerınde duruluyo sırayla ellerın üzerine geçiliyor ya o hareketi yaptım .
Hiç yapmamaktan iyidir dedim:/
Taltşım Blogilates bir harika 2. günüm gerçi ama dün ki çalışmayı bugün tüm vucudumda hissettim ve sevdim.Tavsiye ederim.
Final haftalarını özledim msjını görünce=) Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi gerçi.
Şimdiden kolay gelsin ve başarılar tatlım.