- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
- Konu Sahibi tatlibikiz
Dün açılan konuya geç kalmışımCanm biraz gec bi bildirim oldu:) diger takimlar bir ay sonra kurulucak seni ona bekleriz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün açılan konuya geç kalmışımCanm biraz gec bi bildirim oldu:) diger takimlar bir ay sonra kurulucak seni ona bekleriz..
Senin için çok seviniyorum ,bu sana meşgale oldu,kafanı dağıtırsın hiç olmazsa..iyisin dimi?Saol canm biseyler yapmaya calistik bakalim
Daha iyiyim..Senin için çok seviniyorum ,bu sana meşgale oldu,kafanı dağıtırsın hiç olmazsa..iyisin dimi?
Aynenugras oldi bana da daha iyi olucam:)Daha iyiyim..
Genc yasta kurmussun hayatini ne guzel cok sevindim ccanmİyi geceler kızlarrrr
Ben Çağla. 21 yaşında 3.5 senelik evliyim ve 2.5 yaşında oğlum var.Çocuğumu emzirmeyi bıraktıktan sonra oluşan tiroid yüzünden kilo aldım.Yavaş yavaş kilolardan kurtuluyorum 64.4 kiloyum hedefim 58 ee tabi vücudunda sıkılaşması gerek. Yaklaşık 1 aydır leslie yapıyorum.Jillian biraz zorlayacak ama üstesinden geleceğiz inşallah
Bu arada İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tıbbi Sekreterlik Bölümü okuyorum
Kendinle barışık gibisin :)Gonca ben.. 22 yaşında 92 modelim. İAÜ iç mimarlık terk !!! Yeniden hazırlanıyorum başka okul için. Şimdilik okullar başlayasıya kadar resim öğretmenliği yapıyorum.
Yıllardır spor yapıyorum okulu bıraktığımda bunalımlarımdan dolayı 1 senedir yeme içme derken öküz gibi kilo aldım...
Çankırı'da yaşıyorum. 2 yıllık ilişkim var.
Balık etli, sallanan basenler, tombul tombul memelerimin ve yağlı göbeğimi iyi bilirim. Spor konusunda oldukça tecrübeliyim. Zayıflık hiç bir zaman iyi değildir ballarım. Zayıflık ve fitlik arasında dağlar kadar fark var. O yüzden kemik torbalılara hiç özenmeyin fitlik her zaman iyidir
Vaov, çok erken evlenmişsin :) Ama eğitimi de bırakmamışsın, çok güzel.İyi geceler kızlarrrr
Ben Çağla. 21 yaşında 3.5 senelik evliyim ve 2.5 yaşında oğlum var.Çocuğumu emzirmeyi bıraktıktan sonra oluşan tiroid yüzünden kilo aldım.Yavaş yavaş kilolardan kurtuluyorum 64.4 kiloyum hedefim 58 ee tabi vücudunda sıkılaşması gerek. Yaklaşık 1 aydır leslie yapıyorum.Jillian biraz zorlayacak ama üstesinden geleceğiz inşallah
Bu arada İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tıbbi Sekreterlik Bölümü okuyorum
Kendinle barışık gibisin :)
Hep birlikte fitliğe doğru bir yolculuğa çıktık bakalım, umarım başarılı oluruz. :)
Vaov, çok erken evlenmişsin :) Ama eğitimi de bırakmamışsın, çok güzel.
Kilolarından kurtulursun umarım :)
Gitsin fazlalıklar, gelsin sımsıkı mis gibi bir vücut. Oooh. Sefamız olsun.Çok başarılı olacağız yaza kadar fittt gibi
Ayyyynen de oyle diycez canm hic kuskun olmasinnnBen kısaca cat :) 22 yaşındayım, stajyer avukatım 3 ay sonra ruhsatımı alıcam inşallah :) 6,5 senelik, evliliğe doğru yol alan bir ilişkim var. Bu kadar zaman nasıl geçti inanın ben de bilmiyorum.
Hiçbir zaman çok zayıf olmadım, kilolu da olmadım. Bölgesel fazlalıklar,basen ve göbek. Fit olmak istiyorum. Zayıf güçsüz bir vücut değil sıkı hafif kaslı bir vücut istiyorum. Üzerinde çalışmaktayım.
Bir de sen hiçbir zaman şöyle şöyle olamazsın diyenlere de alın 'na bööööyle' oldum diyesim var çok fenaa!
Ben de çok memnun oldum.Ayyyynen de oyle diycez canm hic kuskun olmasinnn
Memnun oldum bu arada:)
Harika, şimdi ayaklarını uzatıp keyif yapma vaktidir senin için. :)
Masallaahh ne enerji varmiss kiiizz:))Günaydın kızlaar!
1/10 Level 1 tamamdır. Bu kadar hamlamış olabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Bir süre üst bacaklar iptal benden söylemesi. Otururken kalkarken bir takım küfürler baş gösterebilir, aldırmayın! Hepinize kolay gelsiin.
Kizlarr herkes kendinden bahsetsin hadii:)
Ben basliyim..
20yasindaym uni ogrencisiyim adım ezgi, g.antepte yasiyorum
Bi iliskim vardi ama bitti..
Hep baliketliydim bugune kadar zayif olamadim:)
Ama daha fazla zayiflayamiyorum sanirim artik skilasmam lazim:)
Enerjiden ziyade 8de iş başı yaptığım için başka türlü yetişemezdim :) ister istemez bir enerji geliyor yani.Masallaahh ne enerji varmiss kiiizz:))
Ayaklarina saglikk:) aksam artılarinizi koyucamm
Enerjiden ziyade 8de iş başı yaptığım için başka türlü yetişemezdim :) ister istemez bir enerji geliyor yani.
Benim de lenslerim 1.5 ay oldu hala gelmedi eskilerini kullanıyorum parçalanmaları yakındır.