- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Çok tatlı olmuş, ellerine sağlık canımmm :) programı fire vermeden bitirirsek başarımızla çok daha güzel olacak konuuuu :))))Hosgeldin canmm:))) nasil olmus konumuzz:))
Ağlamak yok :) Kendimizi birbirimizle değil, kendimizle kıyaslayalım canım. Moral bozma boş yere ki motivasyonun düşmesin. :)en iri benmişim ağlasam mı napsam bilemedim :/
Canm simdi alistirma icin yapiyorsun dimiicanım liste harika listeyi ilk mesajına alsan aslında orda istediğin zaman değiştirebiliyorsun, daha mı iyi olur ne :) her neyse biraz önceki mesajımda jillian yapmaya gidiyorum dedim ama 50 tane iş yaptım, şimdide bir çay içmeyi hakettiğimi düşünüp çayımı içiyorum, çay bittikten sonra jilliana bu gün başlıycam :) 1 lt lik su şişelerimle hazırım yapmaya...
Çok tatlı olmuş, ellerine sağlık canımmm :) programı fire vermeden bitirirsek başarımızla çok daha güzel olacak konuuuu :))))
en iri benmişim ağlasam mı napsam bilemedim :/
Canm simdi alistirma icin yapiyorsun dimii
alistirma yap bakalm daha iyi olur kârda olursun bir gun:)vaktim varken yapayım level 1 i 11 gün yaparım artık :)
Merhaba güzel takımııııım!!tatlibirkiz işin şakası o ağlamak yok tabi istediğim bedene erişene kadar pes etmeyeceğim. Hazır olmaz mıyım =)
İnş erken kalkıp işe gitmeden yapacağım. Akşam biraz sıkıntı oluyor benim için. Gelince hemen akşam yemeğine oturuyorum onu ertelemek isstemiyorum. Tok olunca spor yapamıyorum midem biraz boşalana kadar da iyice yorgunluk çökmüş oluyor. yarım yamalak yaparım öyle olunca o yüzden sabah uykumdan vazgeçtim inş yani=)
Hadi kolay gelsinn:))hadi kızlar ben kaçar....
Cok haklisin canm..Merhaba güzel takımııııım!!
Ben de aynı şekilde 6,30 da kalkıp yapmayı planlıyorum Allah'ın izniyle :) Yoksa akşamın o yorgunluğuyla çok zorlanırım.
Bu arada kızlar benden size bir tavsiye, bir spor ayakkabınızın altını temizleyin ve sporu spor ayakkabı ile yapın. Aksi takdirde hoplayıp zıplarken bileklerinizi zedeleyebilirsiniz.
Alıntı yapmışsın ama mesajını yazmamışsın tatlımmm :)Masmavim alinti yapamadim bi turlu seni yaaaa
Benmde yarin iki fane finalim varrrrAlıntı yapmışsın ama mesajını yazmamışsın tatlımmm :)
Benim yarın finallerim başlıyor. Ben biraz ders çalışayım. Uğrarım ara ara fıstık