jillian michaels2.grup

canım liste harika listeyi ilk mesajına alsan aslında orda istediğin zaman değiştirebiliyorsun, daha mı iyi olur ne :) her neyse biraz önceki mesajımda jillian yapmaya gidiyorum dedim ama 50 tane iş yaptım, şimdide bir çay içmeyi hakettiğimi düşünüp çayımı içiyorum, çay bittikten sonra jilliana bu gün başlıycam :) 1 lt lik su şişelerimle hazırım yapmaya...

Canm simdi alistirma icin yapiyorsun dimii

Ablamizsin s="zayifolacam, post: 38674430, member: 641964"]ayyy topiğin en yaşlısı benmişimmmm [/QUOTE]
Ablamizsin sen bizim

Merhaba güzel takımııııım!!

Ben de aynı şekilde 6,30 da kalkıp yapmayı planlıyorum Allah'ın izniyle :) Yoksa akşamın o yorgunluğuyla çok zorlanırım.

Bu arada kızlar benden size bir tavsiye, bir spor ayakkabınızın altını temizleyin ve sporu spor ayakkabı ile yapın. Aksi takdirde hoplayıp zıplarken bileklerinizi zedeleyebilirsiniz.

Cok haklisin canm..
Bir de bi sureden sonra ayak alti agriyor

★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım

İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz

Sağlığı ile alakalı problem yaşadığını hissedenler muhakkak bildirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…